Over mij

Mijn naam is Patricia Leenaarts en ik woon in Wateringen, samen met mijn partner, onze dochter en ons lieftallige hondje. Mijn hobby’s zijn wandelen, zeilen, fietsen, lezen, reizen, samen zijn en gezelligheid.

Het is mijn passie om jou te laten zien hoe jij bij jezelf naar binnen kunt kijken, jezelf kunt genezen en ontdekt wat de situaties uit jouw leven jou te vertellen hebben. 

Wie ben jij werkelijk?

Waar loopt je tegenaan, waardoor jij nog steeds je Droomleven niet leeft?

Ooit, raakte ik alles kwijt wat me lief was en…

Pakte ik de kans om mijn leven opnieuw vorm te geven!

Door veel emotionele gebeurtenissen in je leven raak je vaak een tijdje uit je ‘gewone’ doen. Je leven staat letterlijk op zijn kop en loopt niet meer zoals je zou willen. Je leeft op de automatische piloot. Niks bijzonders toch?

Tot ik merkte dat het ‘gewoon doorgaan’ met mijn leven niet zo gemakkelijk ging door het ontstaan van allerlei lichamelijke klachten.  De artsen hadden geen oplossing, dus had ik geen andere keus dan hier zelf mee aan de slag te gaan.

Ik ben op zoek gegaan naar oplossingen en heb deze gevonden. Door uit je comfortzone te stappen en je grenzen te verleggen daag je jezelf uit. Door eerlijk en oprecht naar jezelf te kijken kun je opruimen wat in de weg zit. Zo ontstaat ruimte en vrijheid. Wil jij ook net als mij alles uit je leven halen en gelukkig zijn? Wil jij ook een waardevol leven met meer voldoening om trots op te zijn? 

Alleen jij kunt de keuze maken…

En gaan voor persoonlijke vrijheid, vrede en geluk!

Ga ervoor om los van alle angsten, invloeden en omstandigheden je leven, je leven opnieuw richting te geven. Doe het Vandaag, begin Direct en Creëer NU jouw Droomleven!

Heb ik je aandacht?

Laat al je angsten, belemmeringen en overtuigingen los en kies NU voor de inspiratie van de flow in jouw leven. ALLES IS MOGELIJK!

De Magie van het Leven

Mini Video Training

Download NU

Meer voldoening…

Zoek jij meer voldoening en vrijheid in je leven en ben je bereid om naar jezelf en je leven te kijken. Sta je open voor een nieuwe manier van leven? Ik geloof namelijk dat jij hét verschil kunt maken in jouw leven!

Neem je verantwoordelijkheid om zelfbewust in het leven te staan. Zo kun jij anderen inspireren om hetzelfde te doen, waarmee je de wereld een stukje mooier maakt. Ieder mens verdient het om zichzelf verder te ontwikkelen en liefdevolle positieve aandacht te krijgen. Maak je keuze en Leef NU het leven waar je altijd van gedroomd hebt.


Begin vandaag, morgen komt nooit!

Jouw Droomleven!

Ieder mens is van nature Open, Enthousiast en Krachtig, maar ergens ben je deze eigenschappen kwijtgeraakt. Alleen jij kunt er voor zorgen dat je ze weer terugvindt, zodat dat jij in Vrijheid en met Passie en Voldoening je leven kunt leven. Stap NU bewust uit je comfortzone en rek je uit naar jouw Droomleven!

Je gaat aan de slag met de ‘jij methode’, zodat jij weer écht gelukkig kunt zijn.

Maak een afspraak voor een Gratis Inspirerend Strategiegesprek en ontdek welke eerste stap jij kunt zetten naar jouw Droomleven.

 

Gratis Mini Video Training Draagkracht 'De Magie van het Leven'

Waar mag ik de Mini Video Training Draagkracht, 'De Magie van het Leven' naar toe sturen? 

 

 

 

 

 

Gratis Mini Video Training Draagkracht 'De Magie van het Leven'

Waar mag ik de Mini Video Training Draagkracht, 'De Magie van het Leven' naar toe sturen? 

 

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring