Over mij

Mijn naam is Patricia Leenaarts en ik woon in Wateringen, samen met mijn partner, onze dochter en ons lieftallige hondje. Mijn hobby’s zijn wandelen, zeilen, fietsen, lezen, reizen, samen zijn en gezelligheid.

Het is mijn passie om jou te laten stralen en je te laten zien hoe jij het contact met je innerlijke wijsheid en kracht kunt herstellen. Jij kunt jezelf genezen door te ontdekken wat situaties in jouw leven jou te vertellen hebben. 

Wie ben jij werkelijk?

Waar loopt jij tegenaan, waardoor jij je Droomleven nog niet leeft?

Ooit raakte ik alles kwijt wat me lief was en…

Pakte ik de kans om mijn leven opnieuw vorm te geven!

Door emotionele gebeurtenissen in je leven raak je vaak een tijdje uit je ‘gewone’ doen. Je leven staat letterlijk op zijn kop en het loopt niet meer zoals je graag zou willen. Je leeft op de automatische piloot. Niks bijzonders toch?

Ik merkte echter dat ‘gewoon doorgaan’ met mijn leven niet zo gemakkelijk ging. Ik kreeg verschillende fysieke klachten. De artsen hadden geen oplossing, dus had ik geen andere keus dan hier zelf mee aan de slag te gaan.

Ik ben op zoek gegaan naar oplossingen en heb deze gevonden. Door uit mijn comfortzone te stappen en mijn grenzen te verleggen. Door eerlijk en oprecht naar mezelf te kijken kon ik opruimen wat in de weg zat. Zo ontstaat ruimte en vrijheid. Wil jij ook net als ik alles uit je leven halen wat er in zit ? Wil jij een waardevol leven met meer voldoening om trots op te zijn? 

Alleen jij kunt deze keuze maken…

en gaan voor persoonlijke vrijheid, vrede en geluk!

Kies ervoor om los van alle angsten, invloeden en omstandigheden je leven, je leven opnieuw richting te geven. Doe het Vandaag, begin Direct. Creëer NU jouw Droomleven!

Heb ik je aandacht?

Laat al je pijn, angsten, belemmeringen en overtuigingen los en kies NU voor de inspiratie van de flow in jouw leven. ALLES IS MOGELIJK!

Gratis Mini Video Training

'Helderheid over

de Lichte en Donkere delen

in Jezelf'

Download NU

Meer voldoening…

Zoek jij meer voldoening en vrijheid in je leven en ben je bereid om naar jezelf en je leven te kijken? Sta je open voor een nieuwe manier van leven? Ik geloof namelijk dat jij hét verschil kunt maken in jouw leven!

Neem je verantwoordelijkheid om zelfbewust in het leven te staan. Zo kun jij anderen inspireren om hetzelfde te doen, waarmee je de wereld een stukje mooier maakt. Ieder mens verdient het om zichzelf verder te ontwikkelen en liefdevolle positieve aandacht te krijgen. Maak je keuze en Leef NU het leven waar je altijd van gedroomd hebt.


Begin vandaag, morgen komt nooit!

Jouw Droomleven!

Ieder mens is van nature Open, Enthousiast en Krachtig, maar ergens ben je deze eigenschappen kwijtgeraakt. Alleen jij kunt er voor zorgen dat je ze weer terugvindt, zodat dat jij in Vrijheid en met Passie en Voldoening je leven kunt leven. We gaan aan de slag met de ‘jij methode’, zodat jij weer écht gelukkig kunt zijn. Stap NU bewust uit je comfortzone en rek je uit naar jouw Droomleven!

LEEF vanuit jouw Kernkracht en laat je niet langer tegenhouden door jezelf.

Maak een afspraak voor een Gratis Inspirerend Strategiegesprek en ontdek welke eerste stap jij kunt zetten naar jouw Droomleven.

 

 

Gratis Mini Video Training

'Helderheid over de Lichte en Donkere delen in Jezelf'

Waar mag ik de Mini Video Training naar toe sturen?

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis Mini Video Training

'Balans tussen de Positieve en Negatieve delen in Jezelf'.

Waar mag ik de Mini Video Training 'Balans in Jezelf'' naar toe sturen? 

 

 

 

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring