Een baken van licht is van levensbelang, maar het kan ook jou de weg wijzen in de donkere tijden van jouw leven, om je bestemming te bereiken.

Om zeelieden veilig hun weg te laten vinden op zee, moesten ze vertrouwen op de lichten in de duisternis. De vuurtoren geeft nu nog steeds de schippers houvast en zekerheid om te weten welke veilige koers ze kunnen varen. Het baken van licht brengt je in de donkere nachten veiling op je bestemming.

Beleef jij donkere tijden in jouw leven? Laat het licht jou helpen om jouw bestemming te bereiken.

Koers bepalen

Je hebt het zwaar, je ziet het even niet meer zitten en weet geen manier om je doel te bereiken. Je bent in een donkere fase van je leven beland. Dan is het fijn om het licht van de vuurtoren te kunnen volgen. Houvast, richting en veiligheid om je weg weer te vinden. Een baken van licht in de menselijke vorm die jou de weg wijst, zodat jij veilig de nieuwe koers kunt volgen naar huis, jouw haven.

Uniek proces

Het is uniek om je proces van persoonlijke ontwikkeling aan te gaan en alles wat je in de weg staat op te ruimen en los te laten. Voor vele heb ik een baken van licht mogen zijn in hun leven. Vaar jouw koers en vind je authentieke krachten en vermogens. Maak gebruik van het licht in de duisternis om jouw weg te vinden.

Verloren raken

Verloren, verdwaald of nog erger. Hoe spannend zou het zijn als de vuurtoren zijn licht over het water niet zou laten schijnen? Schepen zouden verdwalen, stuurloos zijn en verloren raken. Dat klinkt best wel eng. Gelukkig waren ze vroeger zo slim om zoiets moois te ontwikkelen als een vuurtorens, die vele mensenlevens heeft gered.

Begeleiding

Begeleiding is van levensbelang. Tegenwoordig zijn mensen gelukkig zo slim om hulp te zoeken als ze ergens vast lopen. Wees slim en maak gebruik van het licht van de menselijke vuurtoren om jou veilig te begeleiden naar jouw haven. Jouw haven, jouw thuis waar jij in rust, vertrouwen en vrijheid je levenspad kunt vervolgen.

Spannend? 

In de vakantietijd is het tijd voor rust, nieuwe energie, bezinning en andere activiteiten. En kom je op plaatsen waar je gewoonlijk niet komt. Je onderneemt activiteiten die net even anders dan wat je ‘normaal’ doet. Al het gedoe in je leven lijkt minder belangrijk en je voelt je vrij en ontspannen.

Opladen

Je laadt weer op en komt tot rust. Alle tekorten vul je aan, zodat je weer met volle kracht en enthousiasme verder kunt. Je zou het liefst altijd met vakantie zijn of in ieder geval dit vakantiegevoel willen houden.

Dat kan

Dat kan echt ! Als jij de rust en kracht in jezelf ontdekt, heb je altijd voldoende energie om te doen wat je graag wilt doen. De weg terug naar jezelf, zonder alle ballast uit je verleden, geven jou de rust en de vrijheid om je eigen leven te leven. Vol enthousiasme en plezier. Zo heb je altijd een vakantiegevoel.

Jezelf zijn

Ik straal graag mijn licht in de omgeving, zodat wie deze koers wil volgen hem gemakkelijk kan vinden. In het licht vind je een luisterend oor, ondersteuning, transformatie en een routekaart voor de toekomst. Wie de weg naar mij vindt, vindt zichzelf terug.

Stilstaan

Je verdeelt je energie zorgvuldig, zodat je voor alles wat je wilt doen genoeg energie hebt. Je doet je werk, je zorgt voor je gezin, maar soms dooft langzaam je licht. Je hebt niet meer genoeg energie om te doen wat je wilt. Laat jouw licht weer stralen, zodat jij blij en gelukkig bent.

Verbinden

Je hoeft niet iets anders te worden, je bent al volledig en perfect. Door alles wat je hebt meegemaakt is je licht in jou nu gedoofd. Ruim op wat in de weg zit en laat je vuur weer volledig ontbranden. Dan blijf JIJ over.

Straal

Neem afstand van alles wat je niet meer past en leef je eigen leven, zoals jij dat wenst. Ontsteek je vuur en straal van binnenuit. Verspreid je licht en laat het stralen, zodat het ook anderen kan bereiken.

Delen

Waarover zou jij je licht over willen laten schijnen? Deel je licht in het veld hieronder.

Download Gratis mijn E-book met 33 Vitalizers voor meer Energie en Vitaliteit. Een praktische reisgids die je dichter bij jezelf brengt.

Download Nu en ga op reis: Klik Hier