Patricia Leenaarts

Intention to Connect

Ik hou van verbinden en om jou meer in contact te brengen met jezelf. Ik hou van bijzondere transformatie processen die jou weer laten stralen van binnenuit. Ik hou van wandelen, fietsen, zingen, lezen, reizen, zeilen, uitgaan, samen zijn en nog veel meer. Mijn naam is Patricia Leenaarts, ik woon met mijn partner, onze dochter en hond in Wateringen. Alles wat in mijn bedrijf toepas, heb ik zelf ervaren en doorleeft. Daardoor sta ik volledig achter mijn werkwijze. 


Ik was verdwaald
en mezelf kwijtgeraakt. Ik weet nu uit eigen ervaring dat te lang binnengehouden spanning je lichaam doet verstijven. Ik ben opzoek gegaan door het doolhof van emoties, naar mezelf. Naar de warmte van binnen, naar een ontspannen lichaam en het doel van mijn leven. En de vraag wat heb ik te bieden, wat kan ik toevoegen aan het leven van anderen om hun kwaliteit van leven te verbeteren? Waarmee kan ik jouw blij maken?

 

Ik hou van mijn werk omdat het geen werk is. Het is mijn Missie en Passie om jou als ondernemende vrouw weer te laten stralen, zodat de twinkeling in je ogen en je levensvreugde terugkeert. Het mooiste is dat jij je opnieuw kunt verbinden met je jezelf, je Innerlijke Rust, Kracht, Vrede en Wijsheid, zodat jij de flow in je leven weer gaat ervaren. Ik loop graag met je mee in een nieuwe richting, op jouw nieuwe weg.

Wie ben jij werkelijk?

Heb jij jezelf ooit die vraag gesteld? Waar loop jij tegenaan of wat houd je tegen, waardoor jij je Ideale Leven niet leeft? Jij hebt je leven in eigen hand, je kunt jezelf veranderen of eigenlijk je kunt jezelf weer worden, waardoor jouw leven veranderd! Ga voor meer Energie en Vitaliteit in je leven. Ontdek wat situaties, emoties, fysieke of mentale klachten in jouw leven je te vertellen hebben.

Ooit raakte ik alles kwijt wat me lief was en creëerde ik zelf een nieuw leven!

Door gebeurtenissen in je leven raak je soms uit je ‘gewone’ doen. Je leven staat letterlijk op zijn kop en het loopt niet meer zoals je gewent bent. Je zit vast en je leeft op de automatische piloot. 

Ik merkte dat ‘gewoon doorgaan’ met mijn leven niet meer ging. Ik was moe en kreeg fysieke klachten. De artsen hadden hier geen oplossing voor. Ik had geen andere keus dan zelf aan de slag te gaan.

Ik ben op zoek gegaan naar oplossingen en heb deze gevonden door eerlijk en oprecht naar mezelf te kijken. Hiervoor moest ik uit mijn vertrouwde comfortzone stappen, maar kon ik opruimen wat een gelukkig en vrij leven in de weg stond.

Jij kunt dit ook…

Wil jij ook net als ik alles uit je leven halen wat er in zit ? Wil jij ook een waardevol leven in verbinding met meer voldoening en geluk?

Ik weet dat het mogelijk is. Ook al lijkt het soms moeilijk. Met simpele praktische toepassingen die je iedere minuut van de dag kunt gebruiken, ontdek jij dat het echt anders kan. Dat beloof ik. Heb je om te beginnen mijn Gratis E-book met 33 Vitalizers al gedownload?

Jij kunt NU de keuze maken… ga voor jouw persoonlijke vrijheid, vrede en geluk!

Kies om vrij van alle angsten, invloeden en omstandigheden je leven opnieuw richting te geven.

Doe het Vandaag. Verspil GEEN tijd. Creëer het leven waarvoor je hier bent.

Gun jezelf deze transformatie. Laat al je pijn, angsten, belemmeringen en overtuigingen los, zodat je de flow in je leven weer kunt ervaren. 

Meer jezelf zijn…

Sta je open voor een nieuwe kansen in je leven. Ik geloof dat alléén jij hét verschil kunt maken in jouw leven! Ben je bereid om op te halen wat je onderweg bent kwijtgeraakt? Ik loop graag met je mee in dit proces. 

Neem je verantwoordelijkheid om jezelf te ont-wikkelen en weer zelfbewust in het leven te staan. Zo kun jij ook anderen inspireren om hetzelfde te doen. Laat je verrassen door de mogelijkheden die er zijn.


Begin vandaag, want morgen komt nooit!

Jouw Droomleven!

 
Vind je weg. Ieder mens is van nature Enthousiast, Liefdevol en Zelfverzekerd.  

Alléén jij kunt beslissen om het contact met al je goede eigenschappen te herstellen. Ik help je graag op weg. Leef in Vrijheid, met Passie en Voldoening.

We gaan aan de slag met de ‘jij methode’. Durf te kiezen voor jezelf, je bent het meer dan waard. Het is jouw leven en van jou alleen. Maak er wat moois van en haal alles er uit wat er inzit. 

LEEF vanuit jouw Kernkracht en laat je niet langer tegenhouden door jezelf.

Stap NU bewust uit je comfortzone en rek je uit naar jouw Droomleven!

Maak een afspraak voor een Gratis Inspiratiegesprek. Ontdek jouw volgende stap op je nieuwe route. 

Gratis E-book 33 Vitalizers
Korte oefeningen voor meer Energie en Vitaliteit in je Leven

Waar mag ik dit E-book naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring