Over Patricia

Mijn naam is Patricia Leenaarts en ik woon samen met mijn partner, onze dochter en ons hondje in Wateringen. Ik hou van wandelen, lezen, fietsen, reizen, zeilen, uitgaan, samen zijn en veel gezelligheid.

Het is mijn passie om jouw ogen weer te laten stralen. En je opnieuw te laten verbinden met je innerlijke wijsheid, zodat je de flow in je leven weer gaat ervaren. 

Wie ben jij werkelijk?

Waar loopt jij tegenaan, waardoor jij je Droomleven nog niet leeft? Jij kunt jezelf veranderen! Ontdek wat situaties in jouw leven jou te vertellen hebben, zodat je leven een open boek voor je wordt. 

Ooit raakte ik alles kwijt wat me lief was en…

Pakte ik de kans om mijn leven opnieuw vorm te geven!

Door bepaalde gebeurtenissen in je leven raak je soms een tijdje uit je ‘gewone’ doen. Je leven staat letterlijk op zijn kop en het loopt niet meer zoals je graag wenst. Je leeft tijdelijk op de automatische piloot.

Ik merkte echter dat ‘gewoon doorgaan’ met mijn leven niet zo gemakkelijk ging. Ik kreeg fysieke klachten waar de artsen geen oplossing voor hadden. Ik geen andere keus dan hier zelf mee aan de slag te gaan.

Ik ben op zoek gegaan naar oplossingen en heb deze gevonden door uit mijn comfortzone te stappen. Grenzen te verleggen en eerlijk en oprecht naar mezelf te kijken. Zo kon ik opruimen wat een gelukkig en vrij leven in de weg stond.

Wil jij ook net als ik alles uit je leven halen wat er in zit ? Wil jij ook een waardevol leven met meer voldoening en geluk? 

Alleen jij kunt NU deze keuze maken…

ga voor jouw persoonlijke vrijheid, vrede en geluk!

Kies er NU voor om los van alle angsten, invloeden en omstandigheden je leven, je leven opnieuw richting te geven.

Doe het Vandaag, begin Direct. Creëer NU jouw Droomleven!

Heb ik je aandacht?

Laat al je pijn, angsten, belemmeringen en overtuigingen los en kies NU voor de flow in jouw leven. ALLES IS MOGELIJK!

Gratis Mini Video Training

'Helderheid over

de verschillende delen

in Jezelf'

Download NU

Meer voldoening…

 

Sta je open voor een nieuwe manier van leven? Ik geloof namelijk dat alléén jij hét verschil kunt maken in jouw leven!

Neem je verantwoordelijkheid om zelfbewust in het leven te staan. Zo kun jij ook anderen inspireren om hetzelfde te doen. Ieder mens verdient het om zichzelf verder te ontwikkelen.

Maak je keuze: Leef NU het leven waar je altijd van gedroomd hebt.


Begin vandaag, morgen komt nooit!

Jouw Droomleven!

Ieder mens is van nature Open, Enthousiast, Liefdevol en zelfverzekerd! Ergens in je leven ben je het contact met deze eigenschappen kwijtgeraakt.

Alléén jij kunt er voor zorgen dat je het contact weer hersteld. Ik kan je daarbij helpen, zodat dat jij in Vrijheid en met Passie en Voldoening je leven kunt leven.

We gaan aan de slag met de ‘jij methode’, zodat jij weer écht gelukkig bent. Stap NU bewust uit je comfortzone en rek je uit naar jouw Droomleven!

LEEF vanuit jouw Kernkracht en laat je niet langer tegenhouden door jezelf.

Maak een afspraak voor een Gratis Inspirerend Gesprek en ontdek welke eerste stap jij kunt zetten op weg naar jouw Droomleven.

Mini Training Cadeau

Herken je Emoties!

Van Stress naar

Innerlijke Rust

Waar mag ik deze video training naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring