Over Patricia

Ik hou van verbinden, wandelen, lezen, fietsen, zingen, reizen, zeilen, uitgaan, samen zijn, transformatie processen en nog veel meer. Mijn naam is Patricia Leenaarts en ik woon samen met mijn partner, onze dochter en onze hond in Wateringen.

Ik hou van mijn werk omdat het geen werk is. Het is mijn passie om jou weer te laten stralen, zodat de twinkeling in jouw ogen weer schittert. Het mooiste is om jou opnieuw te laten verbinden met je Innerlijke Wijsheid, Vrede, Rust en Kracht zodat jij de flow in je leven weer gaat ervaren. 

Wie ben jij werkelijk?

Heb jij jezelf ooit die vraag gesteld? Waar loop jij tegenaan of wat houd je tegen, waardoor jij je Droomleven nog niet leeft? Jij hebt je leven in eigen hand, je kunt jezelf veranderen, waardoor jouw leven veranderd! Ga op pad en ontdek wat situaties in jouw leven te vertellen hebben, zodat je leven een open boek voor je wordt.

Ooit raakte ik alles kwijt wat me lief was en creëerde ik zelf een nieuw leven!

Door bepaalde gebeurtenissen in je leven raak je soms een tijdje uit je ‘gewone’ doen. Je leven staat letterlijk op zijn kop en het loopt niet meer zoals je graag wenst. Je leeft tijdelijk op de automatische piloot.

Ik merkte echter dat ‘gewoon doorgaan’ met mijn leven niet zo gemakkelijk ging. Ik kreeg fysieke klachten waar de artsen geen oplossing voor hadden. Ik geen andere keus dan hier zelf mee aan de slag te gaan.

Ik ben op zoek gegaan naar oplossingen en heb deze gevonden door uit mijn comfortzone te stappen. Grenzen te verleggen en eerlijk en oprecht naar mezelf te kijken. Zo kon ik opruimen wat een gelukkig en vrij leven in de weg stond.

Wil jij ook net als ik alles uit je leven halen wat er in zit ? Wil jij ook een waardevol leven met meer voldoening en geluk?

Ik weet uit eigen ervaring dat het mogelijk is. Ook als lijkt het soms moeilijk. Door simpele praktische toepassingen die je iedere minuut van de dag kunt gebruiken, ontdek jij dat het echt anders kan. 

Jij kunt NU de keuze maken… ga voor jouw persoonlijke vrijheid, vrede en geluk!

 

Kies er voor om los van alle angsten, invloeden en omstandigheden je leven opnieuw richting te geven.

Doe het Vandaag, begin Direct. Verspil GEEN tijd en Creëer het leven wat je verlangt, jouw Droomleven!

Denk jij dat jij het kunt?

Gun jezelf deze transformatie. Laat al je pijn, angsten, belemmeringen en overtuigingen los, zodat je de flow in je leven weer gaat ervaren.

 

Meer jezelf zijn…

   
Sta je open voor een nieuwe richting in je leven? Ben je bereid om op te halen wat je onderweg bent kwijtgeraakt? Ik geloof namelijk dat alléén jij hét verschil kunt maken in jouw leven! Ik loop graag met je mee bij je volgende stappen. 

Neem verantwoordelijkheid om zelfbewust in het leven te staan. Dan kun jij ook anderen inspireren om hetzelfde te doen. Ieder mens verdient het om zichzelf verder te ont-wikkelen. 

Maak je keuze: Leef NU het leven waar je altijd over gedroomd hebt.


Begin vandaag, want morgen komt nooit!

Jouw Droomleven!

 

 Ieder mens is van nature Open, Enthousiast, Liefdevol en zelfverzekerd! Ergens in je leven ben je het contact met deze eigenschappen kwijtgeraakt.

Alléén jij kunt er voor zorgen dat je het contact weer hersteld. Ik kan je daarbij helpen, zodat dat jij in Vrijheid en met Passie en Voldoening je leven kunt leven.

We gaan aan de slag met de ‘jij methode’, zodat jij weer écht gelukkig bent. Stap NU bewust uit je comfortzone en rek je uit naar jouw Droomleven!

LEEF vanuit jouw Kernkracht en laat je niet langer tegenhouden door jezelf.

Maak een afspraak voor een Gratis Inspirerend Gesprek en ontdek welke eerste stap jij kunt zetten op je nieuwe route.

Gratis Training Ontdek Je werkelijke jij
Duidelijkheid in 3 stappen

Waar mag ik deze video training naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring