Veelgestelde vragen

Wat is een Keerpuntgesprek

In het Keerpuntgesprek maken we kennis en kun je een vraag voorleggen. Samen kijken we wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen.

Waarom kun jij mij verder helpen?

Ik kijk vanuit een ander perspectief naar jouw situatie. Ik gebruik mijn kennis, expertise en jarenlange ervaring om samen met jou de oplossing te vinden. Iedere volgende stap brengt jou naar een next level in je leven.  Jij bent de moeite waard om te investeren in jezelf door te groeien en te blijven ontwikkelen.

Waarom is het Keerpuntgesprek online?

Het Keerpuntgesprek is laagdrempelig en om die reden online. Het is een kleine eerste stap om vanuit je eigen vertrouwde omgeving kennis te maken met iets nieuws. Het is veilig en vertrouwd, een goede basis voor iedere verandering in je leven.

Wat is zoom?

Het Opstartgesprek vindt online plaats via Zoom. Je krijgt ontvangt een document met de gebruiksaanwijzing om Zoom te installeren op je computer. Op de dag van het gesprek ontvang je een aanmeld link om in ge gespreksruimte te komen. Test je connectie van Zoom van te voren, zodat alles werkt voor aanvang van het gesprek.

Hoelang duurt het gesprek?

De duur van het gesprek is 30 minuten. Zorg dat je goed voorbereid bent, zodat je optimaal gebruik kunt maken van je tijd. 

Kan ik van te voren iets doen?

Zorg dat je je vraag paraat hebt die je wilt delen in het gesprek. Je ontvangt een document om Zoom te installeren. Zorg dat je ruim voor aanvang van het gesprek zoom heb getest. 

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

Als je vraag hier niet bij staat neem dan contact op via het Contactformulier

Ik beantwoord je vraag binnen 24 uur, dit doe ik meestal aan het begin of aan het einde van de dag.

Gratis E-book

33 Vitalizers
Voor meer Energie en Vitaliteit in je Leven

Waar mag ik dit E-book naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring