Veelgestelde vragen

Wat is een Inspiratiegesprek

In het Inspiratiegesprek maak je kennis met mij, mijn visie en manier van werken. Je kunt vragen stellen om meer duidelijkheid te krijgen over jouw specifieke situatie. Hierdoor krijg je meer inzicht in de mogelijkheden die jij hebt om verandering in jouw situatie aan te brengen. 

Waarom kun jij mij verder helpen?

Ik kijk vanuit een ander perspectief naar jouw situatie. Ik gebruik mijn kennis, expertise en jarenlange ervaring om samen met jou de oplossing te vinden. We pakken de belemmering die jou al een tijdje tegenhoudt op je levenspad bij de kern aan.

Je wordt je meer bewust van de signalen van je lichaam en je omgeving. Iedere volgende stap brengt jou naar een next level in je leven.  Jij bent de moeite waard om te investeren in jezelf, door te groeien en te blijven ontwikkelen.

Waarom is het Inspiratiegesprek online?

Het Inspiratiegesprek is heel laagdrempelig en je kunt het vanuit je vertrouwde omgeving volgen. Je maakt op een eenvoudig manier kennis met een nieuw manier van kijken naar je leven. Omdat het online is hoeft je niet te reizen en kost het je weinig tijd. 

Wat is Zoom?

Zoom is een online platvorm waar je met elkaar in gesprek gaat met beeld en geluid. Zo kun je elkaar zien en horen en lijkt het meer op een live gesprek.

Ken je Zoom nog niet? Je hoeft niets te installeren, maar je kunt via de link die ik je toestuur inloggen en deelnemen. 

Hoelang duurt het gesprek?

De duur van het gesprek is 30 minuten. De ervaring leert dat dit genoeg is. Zorg dat je goed voorbereid bent, zodat je optimaal gebruik kunt maken van deze tijd. 

Kan ik van te voren iets doen?

Zorg dat je voor jezelf weet wat je wilt vragen. Zorg dat je ruim van te voren aanwezig bent, zodat we stip op het afgesproken tijdstip kunnen beginnen. Test voor het gesprek of je geluid en beeld werkt.  

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

Als je vraag hier niet bij staat neem dan contact op via deze link van het: Contactformulier.

Ik beantwoord je vraag binnen 24 uur, dit doe ik meestal aan het begin of aan het einde van de dag.

Download mijn Gratis E-book
om stap voor stap dichter bij jezelf te komen

Waar mag ik dit E-book voor de volgende stap op jouw reis naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring