Inspiratiegesprek

Het is Tijd voor een Gratis Inspiratiegesprek


Niet blij en slachtoffer zijn van je omstandigheden transformeren we naar een Bewust en Krachtig leven waarin jij jouw wereld opnieuw vorm geeft

Bewust en onbewust creëer je een realiteit in jouw wereld die alleen jouw realiteit blijkt te zijn. Gevoed door je genen, opvoeding, omgeving en omstandigheden ben je geworden wie je op dit moment bent.

Als deze wereld je niet meer past ga je op zoek naar andere mogelijkheden en kansen om meer over jezelf te ontdekken. 

Hier kom je tot de ontdekking dat alles wat je dacht te zijn niets meer is dan een illusie. Herinneringen aan een situatie blijken alleen jouw herinneringen te zijn. Anderen uit jouw omgeving hebben dezelfde situatie anders beleeft en opgeslagen. Dat maakt van jouw ervaring jouw wereld. 

Je zoekt een nieuwe weg om écht volledig jezelf te kunnen zijn

Loskomen van de emotie die verbonden is aan de herinnering zorgt ervoor dat je vrij bent om iets nieuws te kiezen en te ervaren. Vrijheid, Innerlijke Rust en een Krachtige Intuïtie krijgen de kans om aan de oppervlakte te verschijnen en jou de weg te wijzen in jouw leven.

 

Jouw verlangen…

  • Je wilt van je onrust af
  • Je wilt je emoties begrijpen
  • Je wilt beperkende gewoontes afleren
  • Je wilt je verdriet voorgoed loslaten
  • Je wilt meer in verbinding zijn met jezelf

Diep van binnen weet je dat het kan…

Je verlangt naar meer stabiliteit, energie, voldoening, gezondheid en vitaliteit in jouw leven. Je wilt loskomen van beperkende emoties en overtuigingen die in je de weg zitten. Je bent bereid om in de spiegel te kijken, diep te gaan en in jezelf te investeren, waardoor jouw levensvreugde en zelfvertrouwen vanzelf groeit.

Alles wat je zoekt is al aanwezig… 

Jouw persoonlijke groei

Je hoeft het niet alleen te doen. Jouw weg lopen we samen tot je het zelf kunt. Ik begeleid de transformatieprocessen voor het verwerken van onderbewuste en emotionele herinneringen, zodat jij meer Innerlijk Rust, overzicht en vertrouwen krijgt en je leven opnieuw richting kan geven.

Wil je hier meer over weten? Plan een afspraak voor een Gratis Inspiratiegesprek waarin we samen kijk wat de mogelijkheden zijn voor jou. voor meer gevoel over jouw situatie en verander jouw leven. 

Verander jouw leven. Het verlangen, de wens en de keuze om veranderingen in je leven maak jij. Ik luister je, bied je steun, geef je tools, leer je de vaardigheden en begeleid je transformatieprocessen. De antwoorden komen van jou, zodat alles klopt. Het is een traject op maat.

Ontdekken wie je bent levert wonderlijke resultaten op voor jou. 

Intuïtie

Vertrouw op jezelf en beslis nu, om alles wat jou in de weg staat voor een evenwichtig en gelukkig leven, voor eens en voor altijd los te laten. Dit geeft meer rust, vrijheid, vertrouwen en voldoening in jouw leven.

Wil onderzoeken en ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jou?

Dit Inspiratiegesprek is bijzonder waardevol, 

omdat, er iemand is die naar je luistert en weet wat je bedoeld.
omdat, dit gesprek jou inzicht geeft en nieuwe mogelijkheden.
omdat, jij kan beslissen om nu écht een andere richting te kiezen.

Jouw richting

  • Hoe je meer Innerlijke Rust en Kracht bereikt
  • Hoe je meer Helderheid krijgt in je manier van leven
  • Hoe je voorbij je eigen grenzen Groeit en Ontwikkeld
  • Hoe je je Innerlijke Vuur ontdekt en brandend houdt
  • Hoe jij je volgende stap zet naar jouw Evenwichtige Leven

Ik loop mee op jouw weg, zodat jij de antwoorden vindt

Gratis Inspiratie Gesprek

Dag:
Maandag

Tijd:
13:00
14:00
15:00

Locatie:
Online via Zoom