Referenties

Mijn reis met jou heeft een half jaar geduurd, inclusief wat tussenstops. Een reis met ontzettend mooie inzichten. In februari kwam ik bij Patricia vanwege pieker gedachten en paniek aanvallen. Paniekaanvallen die mij letterlijk ziek maakte. Allerlei vage klachten zorgden ervoor dat ik in een cirkel van angst bleef hangen.

Hoe anders is dit nu. De reis met Patricia heeft mij echt een andere mindset gegeven. Een mindset waarbij ik veel bewuster bezig ben met wat ik voel en doe en wat de consequenties van mijn gedachten zijn. De consulten hebben echt grote invloed gehad op mijn paniek en pieker gedachtes. De reis heeft voor nu de eindbestemming bereikt: alles is anders, de paniek is weg en dat had ik zelf nooit verwacht.

Patricia zorgt voor een goed gevoel en een fijne en open sfeer.

Bedankt voor de mooie reis!

Groeten Bianca

Ik kreeg via mijn oom voor Sinterklaas een kennismaking Access Bars behandeling bij Patricia. Ik had er geen ervaring mee en expres geen informatie opgezocht, zodat ik er blanco in kon stappen en de ervaring op me af kon laten komen.

Ik kon al snel terecht bij Patricia. Na een warm ontvangst nam ze me mee naar de behandelkamer en gaf ze uitleg over de behandeling. Ik vond het erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam. Na afloop voelde ik mij ontzettend ontspannen en dat heeft een tijdje aangehouden. Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld.

Ook bepaalde dingen die Patricia en ik besproken hadden, daar denk ik nog vaak over na en de handvatten die ze gaf hebben erg geholpen.

Als je merkt dat je bepaalde energieën niet kwijt kunt of vastloopt met dingen, raad ik aan om naar Patricia te gaan en de Access Bars behandeling te proberen. Ik mag bijna weer naar haar toe en daar kijk ik enorm naar uit.

Groetjes Amber

 

Door traumatische ervaringen uit het verleden ben ik bij Patricia terecht gekomen. De gesprekken heb ik positief ervaren. Helaas wegens omstandigheden kon ik de professionele therapie, welke Patricia aanbiedt, niet verder door laten gaan. Patricia kwam bij mij over als een zeer bekwaam en doortastende therapeut en is zeer zeker aan te bevelen.

Margreet

 

Dag Patricia,

Gisteren heb ik een lijstje gemaakt voor mezelf met mensen die in ’20 ‘nieuw’ voorbij kwamen in mijn leven. Zij gaven op hun unieke manier een mooie kleur. Dit door een mix van professionele gesprekken, inzichten en inspiratie. Jij bent er daar één van.

Dank je wel daarvoor!  En de groeten aan Olaf! 🙂 Jurgen

Mocht je deze recensie lezen, dan is dit geschreven vanuit een oprechte aanmoediging om een poging te wagen bij Patricia. Je zal versteld staan van de resultaten.

Ik ben bij Patricia terecht gekomen via een klasgenootje van me. Zij raadde het me aan, omdat zij ervan overtuigt was dat ik er veel baat bij zou hebben. Dit zette mij aan het denken en heb ik besloten om een afspraak te maken.

Ik zelf zit in een proces waarvan ik in één klap niks meer kon, ik ben nu ongeveer 2 jaar bezig om mijn belastbaarheid op te bouwen en om dingen opnieuw te leren. Eén belangrijk onderdeel van mijn leven/vraagstuk is om meer energie te ervaren in mijn lijf, puur om te kunnen functioneren.

De ervaring die ik heb meegemaakt bij Patricia was bijna onwerkelijk. Patricia keek door me heen, letterlijk. Er werden me veel nieuwe inzichten gegeven tijdens de sessie en vaak kwamen die ook bij mij zelf vandaan. Na de sessie stroomde ongelofelijk veel energie door mijn lijf, echt zo tof en bizar om te ervaren en om daar lang profijt van te hebben na de sessie.

Ik voelde me geaard en onwijs energiek, wat ik voor de sessie niet had. Patricia is niet per definitie een ‘standaard’ coach, ze heeft mij inzichten gegeven die niet verklaarbaar zijn en daardoor zo nuttig zijn. Ik ben zo dankbaar voor datgene wat de sessie me heeft gebracht, namelijk inzichten en energie.

Na het consult ervoer ik een groot verschil in mijn functioneren. Mijn belastbaarheid nam toe, mijn energie-level was nog nooit zo hoog geweest, ik voelde me heerlijk in mijn eigen lijf. Wat ik mee heb genomen vanuit de sessie is minder behoefte te voelen op het houden van controle, vertrouwen te hebben in de toekomst, ik ben letterlijk de deur uitgelopen met een rugtas minder. Ik vond het confronterend om blokkades tegen te komen, maar achteraf enorm opluchtend.

Groetjes Rowenda

Puur en oprecht, gepast en op je gevoel, positief en energiek. Daar heb je zeker een gave voor!
 
Elise 
 
 
 
 

 

Gisteren heb ik bij Patricia een Bars sessie ontvangen. De behandeling heeft me veel rust en ontspanning in me hoofd en lichaam gegeven.

Ik heb heel veel blokkades mogen herkennen en loslaten. Ik begrijp nu beter wat het allemaal was. Patricia kan goed luisteren en stelt precies de juiste vragen. Ik voel meer liefde voor mijzelf en voor mijn omgeving. Ik kan weer een tijdje vooruit, maar kom graag nog een keer terug.

Liefs Leonie

Vandaag bij Patricia geweest, Zij heeft me inzicht gegeven hoe ik met mijn gave om mag gaan. De blokkades zijn nu opgelost. Voel me dankbaar en zeer gelukkig. Ik voelde dat ik bij Patricia moest zijn. Super fijn om geweest te zijn.
 
Groetjes Joke

Van Patricia heb ik geleerd dat je dingen uit kunt praten met elkaar zonder boos te zijn. Eerlijk zijn en vertellen wat je dwars zit.

Bij ons in het gezin werd nooit ergens over gesproken. Nu praat ik wel alles uit, ook met mijn vrienden en dat is best cool. Dank je wel Patricia voor je wijze les.

R.v.H

Ik kijk met veel voldoening terug op dit traject. Ik merk dat ik heel wat stappen heb gemaakt.

Via een kennis ben ik bij Patricia terechtgekomen. Het was op een moment waarop de combinatie van een zware managementbaan en het moederschap mij zwaar vielen.

Met Patricia ben ik in een aantal sessies aan de slag gegaan om mijzelf weer meer te kunnen ontspannen, ruimte te geven en mijn ‘handleiding’ te schrijven.

Door middel van gesprekken, ontspanningsoefeningen, schrijfoefeningen en tips en opdrachten die ik thuis en op mijn werk kan toepassen sta ik met veel meer energie en positiviteit in het leven.

Patricia werkt daarbij intuïtief en kijkt echt naar waar je behoefte aan hebt. Ik herken de dingen die mij energie kosten en leg ze gemakkelijker naast mij neer en voel mij daar dan vervolgens ook niet meer schuldig over.

Het einde van het traject hebben we afgesloten met het maken van een Vision Board. Een beeld van hetgeen ik naar toe wil. Het eindresultaat hangt nu in mijn slaapkamer als een positieve reminder aan de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.

Patricia heeft mij geholpen mijn rust en focus terug te vinden, daar ben ik haar bijzonder dankbaar voor.

Hartelijke groet Saskia

Stevig in je schoenen staan! Iedereen heeft wel eens het verlangen om sterker te zijn. Sterker dan andere personen in een groep of iemand in je omgeving en sterker bij het maken van de juiste keuzes.

Je hebt het gevoel dat je niet voor 100% leeft of het maximale uit het leven haalt. Zolang je jezelf als cijfer geen 10 geeft dan is er dus ruimte voor een verbetering!
 

Ook ik had een wens om sterker te worden zodat ik met de juiste keuzes en beslissingen ook gelukkiger kan zijn in het leven zowel privé als op het werk. Bij Infinity krijg je niet alleen de handvatten toegereikt om dit te bereiken maar doe je ook met oefeningen (bv ontspanning en ademhaling) en de zeer intense belevingen daadwerkelijk de ervaring op om te veranderen van binnen.

Er wordt zeer ingezoomd op wie je nu bent en wat en wie je wilt zijn. Wat doe je bewust en wat gebeurd er onbewust. Wat staat er in de weg om te veranderen?

Met de juiste intense beleving, waar je wel voor open moet staan, en opgedane kennis wordt je geleerd hoe je kan veranderen en daadwerkelijk kan worden wie je eigenlijk wilt zijn.

Het veranderproces doe je niet alleen, maar Patricia neemt je letterlijk aan de hand mee naar deze nieuwe fase van je leven. Het voelt goed en vertrouwd om dit samen met Patricia te doen.

Dicht bij jezelf blijven is wel eens lastig en moeilijk daar je vaak keuzes maakt voor andere of om andere mensen geen pijn te doen, maar als je altijd dicht bij jezelf blijft en met de juiste afweging de keuzes in het leven kan maken dan wordt alles een stuk makkelijker en wordt je sterker en wordt het een verslaving om datgene wat je bij Infinity heb geleerd en opgestoken, continu in de praktijk te brengen.

Door een aantal consulten te volgen en met volle overgave te beleven ben ik al in staat geweest om sterker te worden.

Ja, ik kan wel zeggen dat ik steviger in mijn schoenen sta dan ooit en dat voelt goed, bijna als Superman. Een 10 ?, dat geef ik mijzelf nu nog niet, maar ik heb het nu zelf in de hand à gewoon doen en beleven, en met de opgedane kennis en handvatten van Infinity komt dat nu wel dichterbij.

Dank je wel Hans .v. Os

 

De workshop Visioncard maken was voor mij heel effectief om één project uit mijn leven in korte tijd intuïtief uit te werken.

De coaching van Patricia was daarbij onmisbaar om de beste keuzes te maken.

Elisabeth van der Meer Inspirational spreker en coach.

Patricia is heel erg gemotiveerd en let goed op wat er allemaal in de zaal gebeurd. Ze voelt heel goed aan wat er aan de hand is en stelt vragen om duidelijkheid te krijgen.

Patricia deelde in de presentatie haar levenslessen aan de hand van een zelf ontwikkelde methode en verraste iedereen met de vorm waarop ze dat deed.  Het leverde mij frisse inzichten op over mezelf, Dank je wel Patricia! Hug Hugo.

Hugo Bakker

Tijdens een online training had ik samen met Patricia een brainstorm sessie. Daar ben ik erg dankbaar voor!
 

Want in die sessie zag Patricia al snel waar bij mij de oorzaak zat waarom ik vast zat in mijn huidige situatie. Ze legde uit wat ze zag en wat in haar ogen de oplossing is.

Yes ik kan verder! Uitdaging opgelost doordat er gewoon even iemand anders naar mijn uitdaging keek en die natuurlijk van een hele andere kant ziet dan ik zelf.

Nogmaals bedankt Patricia en ga door met je mooie werk.

Groet Ronny Heeg

De speelse aanpak van Patricia tijdens een groepsoefening leverde verrassende inzichten op. 

Ze nodigt je uit tot nadenken over je visie en handelen. Bovendien is Patricia een leuke en wijze vrouw. 

Ellen Borst

Wat een leuke, originele en boeiende aanpak van je presentatie. Ik kreeg een mooie spiegel aangereikt: durf te vragen als je wilt groeien. Doe zo verder Patricia. 

 

Bene Bailleul

Patricia, ik vond het zeer creatief hoe je Hugo’s naam gebruikte in je presentatie, mijn compliment daarvoor.

 

Ik heb er van geleerd, want wat ik altijd doe is namelijk: geen hulp vragen… want ik moet het toch weten!! 🙂 De laatste opdracht vond ik wel moeilijk: dat een mooi product loslaten pijn doet. Dus heel leerzaam.

Dank daarvoor, Patricia

Marie José

Ik heb door de oefening meer focus gekregen, meer bewustzijn en het was leuk om te doen.
 
Ans Breetveld

Patricia is zeer ervaren en deskundig, komt snel tot de kern en kan je verrassende inzichten geven. Ik heb een aantal tips gekregen die ik meteen toe kan passen. Erg interessant.
 
Eva

Patricia werkt heel intuïtief en dat is de reden dat ik een nog uit te werken stuk in mijzelf met haar wilde uitwerken. Zij komt snel tot de kern en door op onbewust niveau aan het werk te gaan, voel je ook de werkelijke transformatie.
 
Het is bijna niet in woorden te ‘vangen’, door het zelf te ervaren ‘weet’ je dat je iets hebt getransformeerd. Ik weet weer de verbinding te maken met mijn eigen kern en dit geeft me zoveel kracht en vertrouwen!
Dit gun ik iedereen..!! Ontzettend bedankt Patricia!

Hartelijke groet, Judith uit Alkmaar

In de auto terug merkte ik dat ik wel geraakt was door de onderwerpen die naar boven kwamen. Verder voel ik me sinds dat consult veel stabieler en veel minder emotioneel ten opzichte van mijn ouders.

Het voelt alsof er een hoop emotionele ballast is opgeruimd en er is rust en kracht voor teruggekomen. Dank je wel Patricia voor deze bijzondere ervaring.

Groet Merle

Wat ik onder andere heb geleerd is om rust te nemen voor keuzes, beslissingen etc. Ik moet toegeven dat ik me niet realiseerde hoe ik mijn eigen leven, lichaam kon sturen. Ik heb absoluut het gevoel dat we veel “puin/oudzeer” hebben aangeboord en opgeruimd. Ik merk dat ik nog steeds in het veranderingsproces zit, maar dat het wel een positief effect op me heeft.

Als ik denk aan de eerste keer dat ik bij je binnen kwam, huilend op je bank zat en me echt heel depressief voelde, dan is er een duidelijk verschil nu. De depressieve gedachtes die ik echt af en toe nog wel heb, weet ik beter te hanteren en meer te sturen. Ze duren daardoor korter en heb mezelf sneller weer in balans.

Het is een hele bijzondere ervaring tot nu toe geweest en hoop dat het de eerste stap is geweest naar een innerlijke bewustwording en groei van mezelf.

Op naar een topjaar! En ik kom zeker nog een keer terug.

Groetjes, Monique

Iedere keer als ik een afspraak met Patricia heb dan ga ik er met plezier heen, maar wel met lood in mijn schoenen. Niet omdat ik Patricia niet graag zie. Maar omdat ik weet dat, als ik een afspraak met haar heb, er thema’s en zaken uit mijn leven behoorlijk opgeschud worden. Dit is goed vind ik, maar het kan emoties met zich meebrengen.
 
Het proces begint eigenlijk al een dag voor de afspraak; wanneer ik Patricia mail over mijn vraag of mijn persoonlijke doel voor ons gesprek. Dit zet me al enorm aan het denken. Meestal kom ik, door het te mailen en erover na te denken, zelf al tot inzichten. 
 
Wat er door de sessies is veranderd is dat ik veel bewuster ben van mijn stemmingen/ van wanneer ik overprikkeld ben. Dan neem ik even een pauze en tijd voor mezelf. Ook heb ik meer begrip voor mijn ouders, de keuzes die zij maakten en het effect daarvan op mij. En hierdoor ben ik me veel meer bewust van waarom en hoe ik als moeder dingen doe. Bijvoorbeeld duidelijker grenzen stellen.
 

Wat er kan gebeuren in een sessie met Patricia is bijzonder. Erg bijzonder. Ze helpt enorm met het ontdekken van mezelf waardoor ik kan werken aan thema’s in mijn leven.

Groet van Anke

Bedankt voor je lieve betrokkenheid, we hebben veel steun aan je. Je hebt me door een enorm moeilijke tijd heen geholpen.

Liefs Ramona

M​eer aandacht hebben voor wat al goed gaat, daar word ik blij van. Dankbaarheid en liefdevol. Lief zijn voor mezelf en mijn omgeving. ​Mijn kind is rustiger en ontspannen, hij kan goed aangeven wat hij wil en hij luistert beter.

Ik ben rustiger en niet meer gestrest, ik neem meer de tijd voor dingen en doe minder. Probeer in het moment te zitten door op de omgeving te letten en te luisteren. Mild te zijn voor mezelf. Echt onthaasten, geen drie dingen tegelijk doen. Als ik geen zin heb, doe ik het niet. Mijn verstand protesteert wel maar ik lach erom en soms doe ik het dan toch, ach ja, volgende keer beter:-).

​Dat was echt anders, alles moest per se. Vol met oordelen op mezelf en op anderen keek ik de wereld in. Niets was
goed genoeg, nu wel, ik ben meer tevreden en dankbaar! ​Ongelofelijk wat ben ik dankbaar en lief nu. Geweldig om te zien welke impact dat direct heeft op mijn omgeving!

Patricia, dank voor al je lessen en tot gauw 🙂

Dikke Knuffel, Agnes

“Alleen de ervaring kan je vertellen hoe bijzonder het is. Toen ik bij Patricia kwam gaf ik mijn leven een 4. Na het traject waardeer ik mijn leven met een ruime 7. Dank je wel voor alle inzichten en wijze lessen.”

Michael

Het heeft echt wel geholpen. De adem oefeningen brachten mij meer rust en minder stress. Dank je wel Patricia

J.K

Ik wil hier graag een stukje schrijven over de workshop. Ik heb een aantal tips gekregen die ik meteen kan toepassen om mijn energie hoog te houden.

De belangrijkste inzichten die ik uit de workshop heb gehaald zijn dat multitasken niet werkt en dat ik nu weet wat aanwezig zijn eigenlijk is. Ik vond het erg interessant en heb de workshop een 9 gegeven.

Dank je wel Patricia voor je verrassende inzichten.

Anke

Patricia was bij ons thuis in Thorn op een zonnige dag, zij zag aan mij dat er spanning was. Ik had in die tijd veel problemen in de relatie. Zij heeft toen de moeite genomen om mij te behandelen met haar therapie, dit heeft mij ontzettend goed geholpen.

Ik voelde de stress van mij afglijden. Nu kan ik de stress achter mij laten en opnieuw beginnen.

Patricia van harte bedankt en jij bent altijd van harte WELKOM.

Met heel veel groeten Fred Bokken

De ademhaling oefeningen waren leuk en goed. Ongelofelijk dat je met deze tips letterlijk steviger in je schoenen komt te staan.

Ik weet zeker dat onze dochter baat heeft gehad van de oefeningen en gesprekken met jou.

Ze heeft meer handvatten gekregen en staat wat zelfverzekerder in het leven.

Hiervoor dank!

Hans v. Os

Mijn zoon van acht praat ineens veel meer. Ik heb nooit geweten dat hij zo kon zijn, want ik heb dit nog nooit eerder van hem gezien. Hij is echt veel verandert. Het is heel bijzonder.

Dank je wel Patricia

Moon

Patricia gaf mij alle ruimte om mijn verhaal te vertellen, ze kan heel goed luisteren.

Uit het gesprek wist ze precies een aanknopingspunt te pakken waarmee we aan het werk zijn gegaan, hiermee sloeg ze de spijker op zijn kop. En dat gelijk al in het eerste consult. Respect voor je vakwerk.

Anneke

De gesprekken en oefeningen bij Patricia heb ik als prettig ervaren. Ik ben me meer bewust geworden en kan nu beter mijn grenzen aangeven. Ik heb tijdens het hele proces veel inzichten gekregen. Uit mijn omgeving krijg ik te horen dat ik erg ben gegroeid. Door beter voor mezelf te zorgen en op tijd mijn grenzen aan te geven, sta ik ook veel positiever in het leven. Het gevoel van overleven, is nu genieten van het leven geworden. Dank je wel Patricia

Jolanda

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Patricia de weg kan openen naar je vrijheid en geluk, los van patronen uit je verleden.
Het is een onzekere stap naar iets nieuws wat maakt dat je een drempel kunt ervaren om ermee te beginnen.

Toch wil ik je aanmoedigen dat te doen, omdat je dat inzicht oplevert in wie je werkelijk bent.

Patricia, ik ben je erg dankbaar voor je hulp.

Ingrid

Ik ben blij dat ik bij Patricia terecht gekomen ben. Ik weet niet hoe Patricia het gedaan heeft maar het lijkt wel of ze mijn kind heeft aangezet. Van een verlegen, stil en teruggetrokken jongetje is hij nu een spraakwaterval geworden. Hij is nu ook altijd onderweg om met zijn nieuwe vriendjes te gaan spelen. Ik ben blij dat het zo goed met hem gaat.

Dank je wel voor deze verandering.

Lyzette

Onze dochter van 6 jaar voelde zich niet prettig op school. Ze was erg verlegen en werd vaak gepest. Ook thuis had ze soms last van driftbuien. Ik zag dat ze het moeilijk had. Ik wilde zo graag dat onze dochter zich weer prettig voelde en ook dat ze zich staande weet te houden in lastige situaties.

Na de sessies bij Patricia merkte ik dat onze dochter steeds sterker werd en ook zelf met oplossingen kwam. De oudergesprekken gaven veel inzichten. Ik begrijp onze dochter veel beter.

Op school gaat het nu ook goed. Onze dochter is nu naar groep 3. Tijdens de overdracht van groep 2 naar 3 werd gezegd dat onze dochter een schuw meisje was, want dat stond in het verslag. De nieuwe juffen herkennen haar er niet in. Ze doet nu goed mee met de groep. Kletst gezellig mee en heeft veel vriendjes en vriendinnetjes.

Dank je wel Patricia voor al je hulp. Liefs van ons, xx

Jolanda

Voor mij was het werken met jou een hele waardevolle ervaring. Je hebt mij op een hele intuïtieve manier laten ervaren hoe ik gevoelsmatig meer in contact met mijn dochter kan komen.

Ik heb geleerd mijn eigen grenzen duidelijker aan te geven, waardoor ik voor mijn dochter ook duidelijker in mijn boodschap naar haar werd. Het geeft haar nu meer rust als ze weet wat ik van haar verwacht.

Ook het voelen van de verantwoordelijkheid voor mijn dochter: ik wil graag van alles doen om te voorkomen dat ze zich gekwetst voelt. Ik kan hier nu anders mee omgaan.

Het gaat om het nemen van mijn eigen verantwoordelijkheid en ook de ander in zijn waarde laten dat die ook zijn eigen verantwoordelijkheid kan dragen. Ik zie de kracht van mij dochter, wat haar zelfvertrouwen geeft.

Veel dank, Patricia, voor de inzichten die je mogelijk hebt gemaakt.

Marjolein

Ik heb geleerd door Patricia om mijn verdriet, stress en emoties los te laten. Door ademhalingsoefeningen en rust te nemen kwam ik weer bij mijn eigen hart.

Het bijzondere is dat ik deze winter geen benauwdheid meer had. Geen heftige hoest. Andere winters was ik vaak ziek. Nu heb ik geen inhalator/puffers meer gebruikt. Bedankt dat ik mijn gezondheid weer terug heb.

Bedankt Patricia, je bent een vakvrouw.

Groet, Linda

“Patricia heeft mij geholpen om mezelf meer te accepteren. Daardoor, ben ik een zelfverzekerder persoon geworden en sta ik steviger in mijn schoenen. Door jezelf te accepteren, accepteer je je positieve kanten meer en kun je je negatieve kanten herkennen en verminderen.

Cristel

Het blijft wonderlijk hoe mijn leven is veranderd. Ik kan nu veel beter keuzes maken en ik voel me daar ook niet meer schuldig over. Ik ben nog steeds verbaasd dat het schuldgevoel echt weg is. Dank je wel Patricia

Jolande

Ik voelde me al een tijdje niet zo lekker en was zoekende naar een manier om het voor mezelf weer op orde te krijgen. Geconfronteerd met het verleden en het welbekende rugzakje werd het me soms te veel. Ik wist dat er in de praktijk met kinderen werd gewerkt en ben me gaan inlezen op de site.

De visie van Patricia sprak mij persoonlijk erg aan, ik besloot een afspraak te maken.  De warme sfeer in de praktijk voelde prettig, zo ook de persoonlijke benadering van Patricia. Na 1 consult voel ik me al een stuk beter. Zo zijn er nog een aantal te gaan, maar ik heb er vol vertrouwen in, dat de weg die ik nu ingeslagen ben, de goede is geweest.

Rust, Ruimte, Eerlijkheid en Oprechtheid is wat ik in deze praktijk vind. Langzaam komt de zon achter de wolken vandaan.

Miranda v. A

Gratis Training

Ontdek
Je werkelijke jij

 

Download NU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis E-book 33 Vitalizers
Voor meer Energie en Vitaliteit in je Leven

                Waar mag ik dit E-book naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring