Referenties

Door traumatische ervaringen uit het verleden ben ik bij Patricia terecht gekomen. Patricia is een zeer bekwaam en doortastende therapeut en zeer zeker aan te bevelen,

Marian

Toevallig kwam ik haar tegen en dit is wat ze zei: Het gaat heel goed met mij. Ik pas nog steeds de dingen toe die ik van jou geleerd heb. Een paar maanden geleden wilde ik je weer bellen, maar het is me toch zelf gelukt om de rust weer terug te vinden. Ik ben heel erg gegroeid de afgelopen tijd en ik sta er echt, voor een grote groep, zonder grote angsten. Ik ben super trots op haar, ze doet het toch maar even.

Mooi weerzien

Het gaat goed met mij. Ik heb de afgelopen dagen gevoeld, gekeken en gedacht aan de veranderingen. Eigenlijk kon ik twee duidelijke veranderingen waarnemen op bewust niveau.

Ik voel me meer geaard en dat blijft zo als ik aan het onderwerp denk wat we met EMDR behandeld hebben. Ik merk dat ik rustig blijf. Het voelt nog steeds heel goed dat ik nu meer gegrond ben dan voor de behandeling. Een bijzondere ervaring. 

Mick

Ik wist niet meer wat ik moest doen. Na wat sessies met Patricia is er veel duidelijk geworden. En nu ik voor mezelf gekozen heb en van mezelf hou, zie ik alles anders. Ik heb een heel ander leven gekregen. Dank je wel Patricia,

Joke

Patricia leert me om steeds een stapje verder te gaan.

Hand in Hand ! Dank je wel hiervoor,

Marcel

Via internet en mijn yogalessen ben ik bij Patricia gekomen. Met een burn-out en jaren naar mij zelf opzoek te zijn en mijn creativiteit. Heb ik gekozen voor een holistische coach omdat dit mij aansprak.

Door Patricia ben ik bij mij zelf gekomen en heb ik keuzes leren maken die echt bij mij passen. De vele oefeningen, die zijn integreren in mijn leven en de gespreken. Behandelingen als de
hoofdmassage deed zij aan de hand van wat ik op dat moment nodig had.

Ik heb rust gekregen, ben liever voor mijn zelf, geniet van de kleine dingen en ben weer terug op mijn eigen werkplek. Ik heb een grote glimlach op mijn gezicht als ik over iets vertel waar ik blij van wordt. Ik krijg hierover vaak een compliment.

Mijn creativiteit en energie is weer gaan stromen waardoor er al mooie dingen op mijn pad zijn gekomen die echt bij mij passen of nooit had verwacht. Patricia neemt de tijd voor je, al duurt de sessie 1, 2 uur of langer.

Echt een aanrader! Ik ben haar echt heel dankbaar.

Groeten Bea 

Ik vind mezelf rustiger en stabieler en daardoor krachtiger. Als ik nu terug denk aan het moment waar we de EMDR op hebben losgelaten voel ik geen stress of teleurstelling meer. Voor mij was deze EMDR sessie dus een succes.

Leon

Ik was op zoek naar hulp, omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Toen ik op de site van Patricia kwam sprak het mij gelijk aan. Ik heb een afspraak gemaakt en het was heel bijzonder om te ervaren. Blij dat ik hulp heb gezocht.

Liefs Jennie

Wat bijzonder dat zo’n Vitalizer, waar ik nog nooit eerder van gehoord had, zoveel teweeg kan brengen.

Er zijn er een aantal die ik regelmatig doe. Heel fijn om dit achter de hand te hebben en op terug te kunnen vallen. Dank je wel Patricia

Liefs Erica

Ik ben al veel stappen vooruit gegaan sinds ik bij Patricia kom. Zelfs de voetreflexzone therapeut merkte op dat er meer energie door mijn voeten stroomde.

Ik ben een stuk rustiger geworden en kom ook meer voor mezelf op. Daar ben ik trots op.

Dank je wel, Ellen

Lekker in je vel is een training die makkelijk is te volgen en waarbij ik veel geleerd heb over mezelf en mijn gedrag.

En dat was best confronterend kan ik zeggen. Des te meer heb ik er aan gehad.  

Monica 

Ik heb erg veel aan de training en de oefeningen uit het e-book.

Het is gek om te merken dat het werkt. Ik kan met een simpele oefening mijn schouders ontspannen.

Leonie

Ik vond het weer een bijzondere ervaring die het nodige losmaakte bij Patricia.

Wat de sessie betreft heeft de ontlading van die naar boven kwam mij nog wat extra’s gegeven. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Al met al ging ik met goed gevoel naar huis. Thuisgekomen heb ik nog een tijd gemediteerd. Ik ben van plan dat te blijven doen en ik denk dat dat wel gaat lukken. Het was heel fijn, dank je wel Patricia.

Groeten van Jose

Op aanraden van een vriendin ben ik naar Patricia gegaan voor mijn hoofdpijn. Tijdens de behandeling op mijn hoofd kwamen er emoties. Na wat aanmoediging van Patricia om ze te laten gaan heb ik dat na wat twijfel toch gedaan. 

Daarna voelde ik me leeg op mijn borst en ik heb nu minder hoofdpijn. Alleen als ik het druk heb op mijn werk merk ik het soms nog, maar dan doe ik de oefeningen en dan gaat de hoofdpijn weer weg. 

Dank je wel van Steven

Sinds ons gesprek is er heel veel verandert. Ik heb heel veel energie en er gebeuren mij dingen die precies met het thema ‘contact’ te maken hebben. Het gaat de hele dag door. Het is goed dat er nog een week tussen zit voor onze volgende afspraak. Dan is dit gewend en ben ik klaar voor het volgende moment.

Liefs Sarah

Ik heb de workshop als heel bijzonder en out of my comfort zone ervaren. Om te voelen wat energie is en hoe je dit kan sturen of aantrekken is magisch om te ervaren.
 
Over de prikkels wist ik al veel door mijn eigen levenspad, maar ook omtrent prikkels belangrijke informatie tot me gekregen. Hoe ik mezelf beter in staat kan stellen om van mijn hoofd naar mijn gevoel te gaan, wat een dagelijkse uitdaging is.
 
Door deze workshop ben ik me meer bewust van het belang om uit je hoofd te blijven en hoe ik beter in staat ben om, om te gaan met emoties van andere.
 
Echt een aanrader als je meer wilt weten over prikkels en energie en dit zelf ook wil ervaren,
 
Lieve groeten, Rowenda
  

Bedankt voor de avond! Met andere deelnemers heb ik deelgenomen aan de prikkels en energie avond bij Patricia.
 
We startte de avond met een stukje, zoals ik dat noem, theorie. We bespraken door welke emoties je prikkels ervaart, wat stress veroorzaakt en hoe je ervoor zorgt dat je tijdig op de rem trapt. Daarna gingen we in tweetallen oefenen.
 
Alhoewel ik bekend ben met de behandelingen bij Patricia, had ik toch weer eye-openers. Een simpele oefening kan ik weer mooi meenemen in mijn pakketje bestaande oefeningen.
Al met al een interessante avond.
 
Groeten Bianca

Op een donderdagavond ging ik naar een avond met het thema Prikkels en Energie. Er waren, zo bleek tijdens het voorstelrondje, meer mensen die net als ik heel gevoelig zijn.
 
De situaties die de andere mensen noemde waar ze last van hadden in de zin van je overprikkeld voelen, waren ook voor mij heel herkenbaar. Bijvoorbeeld ik raak overprikkeld van harde geluiden, in een ruimte met veel mensen en zo waren er nog meer voorbeelden.
 
Ik vond het leerzaam om te horen hoe andere mensen met bepaalde situaties omgaan en Patricia bracht helder in beeld door op het whiteboard te tekenen wat er in zulke situaties gebeurt, te ervaren met de andere deelnemers wat energie doet en hoe je het kan voorkomen dat je leeg of overprikkeld raakt.
 
Een eyeopener waarvan ik zijn werking regelmatig heb onderschat en heel waardevol is om mij weer heel bewust van te zijn en toe te passen in mijn dagelijks leven.
Dank je wel hooggevoelige deelnemers van deze workshop en bedankt Patricia, voor deze mooie avond.
 
Groetjes Linda

e prikkels en energie avond bij Patricia was fijn. Mijn ervaring bij de prikkelavond was dat ik nooit gedacht had dat er mensen waren die zoveel prikkels voelde, net als ik. Het was sowieso fijn om te weten dat het normaal is dat veel mensen die prikkels hebben en dat ik niet de enige ben. Daar ben ik me nu bewust van geworden en dat geeft me heel veel rust. 

 
Dank je wel Liefs Nandi
 

Wat fijn dat je met me wilde praten. Ik heb ons gesprek als zeer prettig ervaren. Ik voelde me gezien en begrepen iets wat ik soms best mis.
 
Lonneke
 

Ik heb twee behandelingen gedaan bij Patricia. Nu heb ik zoveel energie dat ik mijn hele huis heb schoongemaakt. Ik ben er nog beter uitgekomen dan ik had verwacht. Ik merk wel dat het me goed doet. Ik denk dat ik dit vaker laat doen, ik ben er echt tevreden over. Dank je wel Patricia.
 
Shaila
 

Voordat ik bij Patricia kwam was ik mezelf helemaal kwijt en kon niet goed gronden. Ik was ook heel moe. Na dit traject neem ik nu de tijd om op meerde momenten van de dag weer contact te maken met mezelf.

Ik heb meer inzicht gekregen in, en ben mij meer bewust van mijn gedachtepatronen, de keuze die ik maak in mijn leven, hoe ik omga met mijzelf en wat voor invloed dat heeft op mezelf.

Ik ben door jou begeleiding mezelf gaan voelen, heb mezelf stevig op de aarde gezet en heb mijn ziel weer een warm welkom gegeven in mijn lichaam. De liefde voor mezelf is gaan stromen. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Liefs Linda

Ik was opzoek naar iemand die mij verder kon helpen met de problemen waar ik tegenaan liep in mijn leven. Ik vond Patricia via internet en we hadden een fijn eerste gesprek.

Al bij de eerste afspraak kreeg ik heel veel tips en inzichten. Het consult was bijzonder en heel treffend. Ik voel me krachtiger, alsof ik meer geland ben. Ik kan alleen maar zeggen dat het de moeite waard was. Het is een aanrader om naar Patricia te gaan als je ergens mee zit, ze helpt je echt verder.

Sandra 

Ik zat een paar maanden in een depressie en had heel erge hoofdpijn en druk op mijn hoofd. Ik hoorde via een vriendin van de behandeling bij Patricia en heb toen gelijk een afspraak gemaakt. Ik was blij dat ik zo snel kon komen.

Wat ik van deze behandeling verwachte was dat de druk en mijn hoofdpijn weg zou gaan. Tijdens de behandeling voelde ik me al heel ontspannen en merkte dat de hoofdpijn minder werd.

Na de behandeling toen ik thuis kwam was ik heel erg moe en ben ik die dag 2 keer in slaap gevallen. Ik heb flink geslapen en de volgende dag was de hoofdpijn weg. Ik was nog wel beetje moe, maar het ging beter.

De dag daarna werd ik wakker en had ik zoveel energie, dat ik zelf verbaasd stond. Ik wilde echt van alles gaan doen en heb dat ook gedaan. Patricia raadde mij aan om vaker een voetenbadje te nemen, mijn voeten te masseren en de ademhalingsoefeningen te doen.

De ademhalingsoefeningen heb ik iedere dag gedaan, in de ochtend en in de avond. Ik voelde daardoor de energie weer stromen. Een heerlijk gevoel. Na het douchen heb ik mijn voeten gemasseerd.

Vandaag is het precies een week geleden dat ik voor de behandeling ben geweest. Ik voel me weer de oude, vol energie en ik kan weer genieten van elk moment van de dag.

Dank je wel Patricia om mijn ik weer terug te halen, S. Muradin

Het gaat heel goed met mij na de behandeling. Mijn hoofd voelt veel lichter en is ook heel leeg. Het is een heel raar gevoel. Ik heb het in het verleden gehad, omdat ik me eenzaam voelde en dat heb ik nu ook. Ik voel me niet eenzaam, maar ik voel dat ik heel leeg ben.

De rust is sowieso het belangrijkste, dat is heel fijn. Mijn hoofd is lichter en mijn lichaam is zwaarder, dat is wennen. Ik ben minder emotioneel, mijn partner merkt dat ik rustiger ben. We hebben ook met elkaar weer gesproken over dingen.

De oefeningen doe ik iedere dag, het gaat vanzelf.

Dank je wel voor dit, N.M

Valkuilen liggen overal op de loer. Toch ben ik de afgelopen week een aantal keer meer voor mezelf opgekomen. Ik heb meer de teugels in eigen handen genomen en heb een minder afwachtende houding aangenomen. Ik ben meer mezelf zonder dat ik me daar naar bij voel. Zo heerlijk om te merken dat ik dat nu ook kan,

Dank je wel Patricia voor deze les. Liefs Maria

Wij voelde de afgelopen weken alsof het leek dat Joey oud wordt, trager, slomer, minder enthousiast, minder flexibel met zijn lijf. Aangezien hij 9 jaar is zijn we daar niet heel erg mee verder gegaan maar wel de constatering. Ineens liep onze hond mank met zijn rechter achterpootje. Zoeken naar wond of afgebroken nagel. Niks te vinden. Mijn vriendin zei ga eens langs bij Patricia, zij is een soort dierentolk. Ook bij de hond van mijn vriendin heeft ze het e.e.a. kunnen betekenen. Wij stonden daar zeer zeker voor open maar hadden geen idee hoe of wat. d.m.v. app contact snel een afspraak gemaakt

Wij dachten zelf aan artrose of dat hij iets aan zijn heup zou hebben. Patricia liet Joey eerst lekker rondsnuffelen. Aangezien zij zelf een hond hebben waren er allerlei leuke snuisterijen voor hem. Ze kreeg contact met en hij werd steeds rustiger. Voelde aan zijn lijf. Diverse zaken werden benoemd door Patricia, zijn darmen, 1 oor met problemen (waardoor hoofdpijn), enting door dierenarts begin maart en stress. Allemaal dingen waar wij wel ons in kunnen vinden.

Na de behandeling kwam ik thuis met Joey, en hij zag onze dochter, hij was door het dolle….. Alsof hij haar maanden niet had gezien! Zo’n enorm blij ei!!!! En het bleef zo, hij is weer enthousiast zoals hij altijd is geweest en loopt niet meer mank. Bizar…. Onze oud Joey terug!!!!!

We zijn een uur bij Patricia geweest. Wat ze precies doet vind ik zelf lastig te omschrijven, ik vind dierentolk een mooi woord ervoor. Ik vond het zelf overweldigend, en daar bedoel ik mee, er komt zoveel juiste informatie, je hond loopt niet meer mank en is ineens weer happy. Dus, heel blij dat we haar langs mochten komen.

Echt geweldig wat jij kan, Thanks Patries. Liefs, Ellen

Tijdens een Bars behandeling bij Patricia gebeurde er veel. Op het moment dat ze begon op mijn hoofd voelde ik een lichte duizeling. Bij mijn voeten leek het of ze de stekker in het stopcontact deed. Ik voelde de energie vanuit mijn voeten naar boven stromen, een heerlijk gevoel.

Tijdens de behandeling heb ik steeds de duizeling in mijn hoofd gevoeld en ook had ik een licht misselijk gevoel. Toen de behandeling klaar was voelde ik mij licht en er was rust in mijn hoofd. Ik heb die nacht heerlijk gelslapen, wat  niet vaak voorkomt. De volgende ochtend werkte het kennelijk nog door, want ik stond ook op met een fijn gevoel.

Dank je wel Patricia voor deze mooie ervaring, Marianne

Mijn reis met jou heeft een half jaar geduurd, inclusief wat tussenstops. Een reis met ontzettend mooie inzichten. In februari kwam ik bij Patricia vanwege pieker gedachten en paniek aanvallen. Paniekaanvallen die mij letterlijk ziek maakte.

Allerlei vage klachten zorgden ervoor dat ik in een cirkel van angst bleef hangen.  Hoe anders is dit nu? 

De reis met Patricia heeft mij echt een andere mindset gegeven. Een mindset waarbij ik veel bewuster bezig ben met wat ik voel en doe en wat de consequenties van mijn gedachten zijn. De consulten hebben echt grote invloed gehad op mijn paniek en pieker gedachtes. De reis heeft voor nu de eindbestemming bereikt: alles is anders, de paniek is weg en dat had ik zelf nooit verwacht.

Patricia zorgt voor een goed gevoel en een fijne en open sfeer.

Bedankt voor de mooie reis! Groeten Bianca

Ik kreeg via mijn oom een kennismaking Access Bars behandeling bij Patricia. Ik had er geen ervaring mee en heb expres geen informatie opgezocht, zodat ik er blanco in kon stappen en de ervaring op me af kon laten komen.

Ik kon al snel terecht bij Patricia. Na een warm ontvangst nam ze me mee naar de behandelkamer en gaf ze uitleg over de behandeling. Ik vond het erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam. Na afloop voelde ik mij ontzettend ontspannen en dat heeft een tijdje aangehouden.

Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld.

Ook bepaalde dingen die Patricia en ik besproken hebben denk ik nog vaak na. De handvatten die ze gaf hebben mij erg geholpen.

Als je merkt dat je bepaalde energieën niet kwijt kunt of vastloopt met dingen, raad ik je aan om naar Patricia te gaan en de Access Bars behandeling te proberen. Ik mag bijna weer naar haar toe en daar kijk ik enorm naar uit.

Groetjes Amber

Door traumatische ervaringen uit het verleden ben ik bij Patricia terecht gekomen. De gesprekken heb ik positief ervaren. Helaas wegens omstandigheden kon ik de professionele therapie, welke Patricia aanbiedt, niet verder door laten gaan.
 
Patricia kwam bij mij over als een zeer bekwaam en doortastende therapeut en is zeer zeker aan te bevelen.
 
Margriet

Patricia, gisteren heb ik een lijstje gemaakt voor mezelf met mensen die in ’20 ‘nieuw’ voorbij kwamen in mijn leven. Zij gaven op hun unieke manier een mooie kleur. Dit door een mix van professionele gesprekken, inzichten en inspiratie.

Jij bent er daar één van. Dank je wel daarvoor! 

En de groeten aan Olaf! 🙂 Jurgen

Mocht je deze recensie lezen, dan is dit geschreven vanuit een oprechte aanmoediging om een poging te wagen bij Patricia. Je zal versteld staan van de resultaten.

Ik ben bij Patricia terecht gekomen via een klasgenootje van me. Zij raadde het me aan, omdat zij ervan overtuigt was dat ik er veel baat bij zou hebben. Dit zette mij aan het denken en heb ik besloten om een afspraak te maken.

Ik zelf zit in een proces waarvan ik in één klap niks meer kon, ik ben nu ongeveer 2 jaar bezig om mijn belastbaarheid op te bouwen en om dingen opnieuw te leren. Eén belangrijk onderdeel van mijn leven/vraagstuk is om meer energie te ervaren in mijn lijf, puur om te kunnen functioneren.

De ervaring die ik heb meegemaakt bij Patricia was bijna onwerkelijk. Patricia keek door me heen, letterlijk. Er werden me veel nieuwe inzichten gegeven tijdens de sessie en vaak kwamen die ook bij mij zelf vandaan. Na de sessie stroomde ongelofelijk veel energie door mijn lijf, echt zo tof en bizar om te ervaren en om daar lang profijt van te hebben na de sessie.

Ik voelde me geaard en onwijs energiek, wat ik voor de sessie niet had. Patricia is niet per definitie een ‘standaard’ coach, ze heeft mij inzichten gegeven die niet verklaarbaar zijn en daardoor zo nuttig zijn. Ik ben zo dankbaar voor datgene wat de sessie me heeft gebracht, namelijk inzichten en energie.

Na het consult ervoer ik een groot verschil in mijn functioneren. Mijn belastbaarheid nam toe, mijn energie-level was nog nooit zo hoog geweest, ik voelde me heerlijk in mijn eigen lijf.

Wat ik mee heb genomen vanuit de sessie is minder behoefte te voelen op het houden van controle, vertrouwen te hebben in de toekomst. Ik ben letterlijk de deur uitgelopen met een rugtas minder. Ik vond het confronterend om blokkades tegen te komen, maar achteraf enorm opluchtend.

Groetjes Rowenda

Ik heb een heerlijke behandeling mogen ontvangen van Patricia. De avond na de sessie was ik nog loom, moe en relaxt. In de nacht erna was het heel apart. Ik heb goed geslapen, maar werd elke keer wakker. Dan knakte mijn heup, dan deed mijn voet heel erg pijn en dan mijn kaak., alsof iemand mijn binnenkantje aan het repareren was. Echt apart.
 
Ik had wisselende gevoelens de hele dag, alle dingen die ik niet gevoeld of benoemd had tijdens de sessie kwamen kort voorbij. Soms voelde ik me heeeel moe en soms weer energiek!
 
Maandag voelde ik me sterk en krachtig, dat is even geleden, wat een super gevoel was dat zeg. Ik merkte dat mensen om mij heen ook keken… zo van, wat heb jij gedaan? Niks zeggen, maar wel denken…. wat een blij ei ben ik, het is zo fijn. Ik voel me een powervrouw en ik hoop dat ik dit altijd kan ervaren. Super dankjewel Patricia!!!
 

Yvie

 

Afgelopen woensdag bij Patricia geweest in haar praktijk.

Onbeschrijfelijk! Energetisch werk, stukken aangeraakt  en dingen opgeruimd. Voel de energie door me hele lijf stromen, ben veel bewuster, rustiger, krachtiger. Heerlijk! Een gave waarmee ik iedereen gun om mee in aanraking te komen. Je werkt Puur en oprecht, gepast en op je gevoel, positief en energiek. Daar heb je zeker een gave voor Patricia! Zo Mooi!
 
Elise

Gisteren heb ik bij Patricia een Bars sessie ontvangen. De behandeling heeft me veel rust en ontspanning in mijn hoofd en lichaam gegeven.
 
Ik heb heel veel blokkades mogen herkennen en loslaten. Ik begrijp nu beter wat het allemaal was.
 
Patricia kan goed luisteren en stelt precies de juiste vragen. Ik voel meer liefde voor mijzelf en voor mijn omgeving. Ik kan weer een tijdje vooruit, maar kom graag nog een keer terug.
 
Liefs Leonie

Vandaag ben ik bij Patricia geweest. Zij heeft me deze keer inzicht gegeven hoe ik met mijn gave om kan gaan.
 
De blokkades die er waren zijn nu opgelost. Ik voel met dankbaar en zeer gelukkig.
 
Ik voelde dat ik bij Patricia moest zijn om dingen op te lossen. Fijn om geweest te zijn.
 
Groetjes Joke

Van Patricia heb ik geleerd dat je dingen uit kunt praten met elkaar zonder boos te zijn.
 
Eerlijk zijn en vertellen wat je dwars zit. Bij ons in het gezin werd nooit ergens over gesproken.
 
Nu praat ik wel alles uit, ook met mijn vrienden en dat is best cool.
 
Dank je wel Patricia voor je wijze les. R. v. H

Ik kijk met veel voldoening terug op dit traject. Ik merk dat ik heel wat stappen heb gemaakt.
 
Via een kennis ben ik bij Patricia terechtgekomen. Het was een moment waarop de combinatie van een zware managementbaan en het moedershap mij zwaar vielen.
 
Met Patricia ben ik in een aantal sessies aan de slag gegaan om mijzelf weer meer te kunnen ontspannen, ruimte te geven en mijn ‘handleiding’ te schrijven. Door middel van gesprekken, ontspanningsoefeningen, schrijfoefeningen en tips en opdrachten die ik thuis en op mijn werk kan toepassen sta ik met veel meer energie en positiviteit in het leven.
 
Patricia werkt daarbij intuïtief en kijkt echt naar waar je behoefte aan hebt. Ik herken de dingen die mij energie kosten en leg ze gemakkelijker naast mij neer en voel mij daar dan vervolgens ook niet meer schuldig over.
 
Het einde van het traject hebben we afgesloten met het maken van een Vision Board. Een beeld van hetgeen ik naar toe wil. Het eindresultaat hangt nu in mijn slaapkamer als een positieve reminder aan de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.
 
Patricia heeft mij geholpen mijn rust en focus terug te vinden, daar ben ik haar bijzonder dankbaar voor.
 
Hartelijke groet Saskia

Stevig in je schoenen staan! Iedereen heeft wel eens het verlangen om sterker te zijn.
 
Sterker dan andere personen in een groep of iemand in je omgeving en sterker bij het maken van de juiste keuzes. Je hebt het gevoel dat je niet voor 100% leeft of het maximale uit het leven haalt.
 
Zolang je jezelf als cijfer geen 10 geeft dan is er dus ruimte voor een verbetering! Ook ik had een wens om sterker te worden zodat ik met de juiste keuzes en beslissingen ook gelukkiger kan zijn in het leven zowel privé als op het werk.
 
Bij Infinity krijg je niet alleen de handvatten toegereikt om dit te bereiken maar doe je ook met oefeningen (bv ontspanning en ademhaling) en de zeer intense belevingen daadwerkelijk de ervaring op om te veranderen van binnen.
 
Er wordt zeer ingezoomd op wie je nu bent en wat en wie je wilt zijn. Wat doe je bewust en wat gebeurd er onbewust. Wat staat er in de weg om te veranderen? Met de juiste intense beleving, waar je wel voor open moet staan, en opgedane kennis wordt je geleerd hoe je kan veranderen en daadwerkelijk kan worden wie je eigenlijk wilt zijn.
 
Het veranderproces doe je niet alleen, maar Patricia neemt je letterlijk aan de hand mee naar deze nieuwe fase van je leven. Het voelt goed en vertrouwd om dit samen met Patricia te doen.
 
Dicht bij jezelf blijven is wel eens lastig en moeilijk daar je vaak keuzes maakt voor andere of om andere mensen geen pijn te doen, maar als je altijd dicht bij jezelf blijft en met de juiste afweging de keuzes in het leven kan maken dan wordt alles een stuk makkelijker. 
 
En wordt je sterker en wordt het een verslaving om datgene wat je bij Infinity heb geleerd en opgestoken, continu in de praktijk te brengen.
 
Door een aantal consulten te volgen en met volle overgave te beleven ben ik al in staat geweest om sterker te worden.
 
Ja, ik kan wel zeggen dat ik steviger in mijn schoenen sta dan ooit en dat voelt goed, bijna als Superman. Een 10 ? Dat geef ik mijzelf nu nog niet, maar ik heb het nu zelf in de hand door gewoon doen en beleven, en met de opgedane kennis en handvatten van Infinity komt dat nu wel dichterbij.
 
Dank je wel Hans .v. Os

De workshop Visioncard maken was voor mij heel effectief om één project uit mijn leven in korte tijd intuïtief uit te werken.
 
De coaching van Patricia was daarbij onmisbaar om de beste keuzes te maken.
 
Dank je wel Patricia,
 
Elisabeth van der Meer Inspirational spreker en coach

Patricia is heel erg gemotiveerd en let goed op wat er allemaal in de zaal gebeurd. Ze voelt heel goed aan wat er aan de hand is en stelt vragen om duidelijkheid te krijgen.
 
Patricia deelde in de presentatie haar levenslessen aan de hand van een zelf ontwikkelde methode en verraste iedereen met de vorm waarop ze dat deed.
 
Het leverde mij frisse inzichten op over mezelf,
 
Dank je wel Patricia!
 
Hug Hugo Bakker

Tijdens een online training had ik samen met Patricia een brainstorm sessie. Daar ben ik erg dankbaar voor!
 
Want in die sessie zag Patricia al snel waar bij mij de oorzaak zat waarom ik vast zat in mijn huidige situatie. Ze legde uit wat ze zag en wat in haar ogen de oplossing is.
 
Yes ik kan verder! Uitdaging opgelost doordat er gewoon even iemand anders naar mijn uitdaging keek en die natuurlijk van een hele andere kant ziet dan ik zelf.
 
Nogmaals bedankt Patricia en ga door met je mooie werk.
 
Groet Ronny Heeg

De speelse aanpak van Patricia tijdens een groepsoefening leverde verrassende inzichten op. 

Ze nodigt je uit tot nadenken over je visie en handelen.

Bovendien is Patricia een leuke en wijze vrouw.

Ellen Borst

Wat een leuke, originele en boeiende aanpak van je presentatie.
 
Ik kreeg een mooie spiegel aangereikt: durf te vragen als je wilt groeien. Doe zo verder Patricia.
 
Bene Bailleul

Patricia, ik vond het zeer creatief hoe je Hugo’s naam gebruikte in je presentatie, mijn complimenten daarvoor. 
 
Ik heb er van geleerd, want wat ik altijd doe is namelijk: geen hulp vragen… want ik moet het toch weten!! 🙂 De laatste opdracht vond ik wel moeilijk: dat een mooi product loslaten pijn doet. Dus heel leerzaam.

Dank daarvoor, Patricia

Marie José

Ik heb door de oefening meer focus gekregen, meer bewustzijn en het was leuk om te doen.
 
Ans Breetveld

Patricia is zeer ervaren en deskundig, komt snel tot de kern en kan je verrassende inzichten geven. Ik heb een aantal tips gekregen die ik meteen toe kan passen. Erg interessant.
 
Eva

Patricia werkt heel intuïtief en dat is de reden dat ik een nog uit te werken stuk in mijzelf met haar wilde uitwerken. Zij komt snel tot de kern en door op onbewust niveau aan het werk te gaan, voel je ook de werkelijke transformatie.
 
Het is bijna niet in woorden te ‘vangen’, door het zelf te ervaren ‘weet’ je dat je iets hebt getransformeerd. Ik weet weer de verbinding te maken met mijn eigen kern en dit geeft me zoveel kracht en vertrouwen!
Dit gun ik iedereen..!! Ontzettend bedankt Patricia!

Hartelijke groet, Judith uit Alkmaar

In de auto terug merkte ik dat ik wel geraakt was door de onderwerpen die naar boven kwamen. Verder voel ik me sinds dat consult veel stabieler en veel minder emotioneel ten opzichte van mijn ouders.

Het voelt alsof er een hoop emotionele ballast is opgeruimd en er is rust en kracht voor teruggekomen. Dank je wel Patricia voor deze bijzondere ervaring.

Groet Merle

Wat ik onder andere heb geleerd is om rust te nemen voor keuzes, beslissingen etc. Ik moet toegeven dat ik me niet realiseerde hoe ik mijn eigen leven, lichaam kon sturen.

Ik heb absoluut het gevoel dat we veel “puin/ oudzeer” hebben aangeboord en opgeruimd. Ik merk dat ik nog steeds in het veranderingsproces zit, maar dat het wel een positief effect op me heeft.

Als ik denk aan de eerste keer dat ik bij je binnen kwam, huilend op je bank zat en me echt heel depressief voelde, dan is er een duidelijk verschil nu. De depressieve gedachtes die ik echt af en toe nog wel heb, weet ik beter te hanteren en meer te sturen. Ze duren daardoor korter en heb mezelf sneller weer in balans.

Het is een hele bijzondere ervaring tot nu toe geweest en hoop dat het de eerste stap is geweest naar een innerlijke bewustwording en groei van mezelf.

Op naar een topjaar! En ik kom zeker nog een keer terug.

Groetjes, Monique

Iedere keer als ik een afspraak met Patricia heb dan ga ik er met plezier heen, maar wel met lood in mijn schoenen. Niet omdat ik Patricia niet graag zie. Maar omdat ik weet dat, als ik een afspraak met haar heb, er thema’s en zaken uit mijn leven behoorlijk opgeschud worden. Dit is goed vind ik, maar het kan emoties met zich meebrengen.
 
Het proces begint eigenlijk al een dag voor de afspraak; wanneer ik Patricia mail over mijn vraag of mijn persoonlijke doel voor ons gesprek. Dit zet me al enorm aan het denken. Meestal kom ik, door het te mailen en erover na te denken, zelf al tot inzichten. 
 
Wat er door de sessies is veranderd is dat ik veel bewuster ben van mijn stemmingen/ van wanneer ik overprikkeld ben. Dan neem ik even een pauze en tijd voor mezelf. Ook heb ik meer begrip voor mijn ouders, de keuzes die zij maakten en het effect daarvan op mij. En hierdoor ben ik me veel meer bewust van waarom en hoe ik als moeder dingen doe. Bijvoorbeeld duidelijker grenzen stellen.
 

Wat er kan gebeuren in een sessie met Patricia is bijzonder. Erg bijzonder. Ze helpt enorm met het ontdekken van mezelf waardoor ik kan werken aan thema’s in mijn leven.

Groet van Anke

Bedankt voor je lieve betrokkenheid, we hebben veel steun aan je. Je hebt me door een enorm moeilijke tijd heen geholpen.

Liefs Ramona

M​eer aandacht hebben voor wat al goed gaat, daar word ik blij van. Dankbaarheid en liefdevol. Lief zijn voor mezelf en mijn omgeving. ​Mijn kind is rustiger en ontspannen, hij kan goed aangeven wat hij wil en hij luistert beter.

Ik ben rustiger en niet meer gestrest, ik neem meer de tijd voor dingen en doe minder. Probeer in het moment te zitten door op de omgeving te letten en te luisteren. Mild te zijn voor mezelf. Echt onthaasten, geen drie dingen tegelijk doen. Als ik geen zin heb, doe ik het niet. Mijn verstand protesteert wel maar ik lach erom en soms doe ik het dan toch, ach ja, volgende keer beter:-).

​Dat was echt anders, alles moest per se. Vol met oordelen op mezelf en op anderen keek ik de wereld in. Niets was
goed genoeg, nu wel, ik ben meer tevreden en dankbaar! ​Ongelofelijk wat ben ik dankbaar en lief nu. Geweldig om te zien welke impact dat direct heeft op mijn omgeving!

Patricia, dank voor al je lessen en tot gauw 🙂

Dikke Knuffel, Agnes

Alleen de ervaring kan je vertellen hoe bijzonder het is.

Toen ik bij Patricia kwam gaf ik mijn leven een 4. Na het traject waardeer ik mijn leven met een ruime 7.

Dank je wel voor alle inzichten en wijze lessen.

Mick

Ik voelde me erg opgejaagd toen ik bij Patricia kwam.

Het heeft me echt goed geholpen. De ademoefeningen brachten mij meer rust en minder stress. Dank je wel Patricia

J.K

Ik wil hier graag een stukje schrijven over de workshop. Ik heb een aantal tips gekregen die ik meteen kan toepassen om mijn energie hoog te houden.

De belangrijkste inzichten die ik uit de workshop heb gehaald zijn dat multitasken niet werkt en dat ik nu weet wat aanwezig zijn eigenlijk is. Ik vond het erg interessant en heb de workshop een 9 gegeven.

Dank je wel Patricia voor je verrassende inzichten.

Anke

Patricia was bij ons thuis in Thorn op een zonnige dag, zij zag aan mij dat er spanningen waren. Ik had in die tijd veel problemen in de relatie. Zij heeft toen de moeite genomen om mij te behandelen met haar therapie, dit heeft mij ontzettend goed geholpen.

Ik voelde de stress van mij afglijden. Nu kan ik de stress achter mij laten en opnieuw beginnen.

Patricia van harte bedankt en jij bent altijd van harte WELKOM.

Met heel veel groeten Fred Bokken

De ademhaling oefeningen waren leuk en goed. Ongelofelijk dat je met deze tips letterlijk steviger in je schoenen komt te staan.

Ik weet zeker dat onze dochter baat heeft gehad van de oefeningen en gesprekken met jou.

Ze heeft meer handvatten gekregen en staat wat zelfverzekerder in het leven. Hiervoor dank!

Hans v. Os

Mijn zoon van acht praat ineens veel meer. Ik heb nooit geweten dat hij zo kon zijn, want ik heb dit nog nooit eerder van hem gezien. Hij is echt veel verandert. Het is heel bijzonder.

Dank je wel Patricia

Moon

Patricia gaf mij alle ruimte om mijn verhaal te vertellen, ze kan heel goed luisteren.

Uit het gesprek wist ze precies een aanknopingspunt te pakken waarmee we aan het werk zijn gegaan, hiermee sloeg ze de spijker op zijn kop. En dat gelijk al in het eerste consult. Respect voor je vakwerk.

Anneke

De gesprekken en oefeningen bij Patricia heb ik als prettig ervaren. Ik ben me meer bewust geworden en kan nu beter mijn grenzen aangeven.

Ik heb tijdens het hele proces veel inzichten gekregen. Uit mijn omgeving krijg ik te horen dat ik erg ben gegroeid. Door beter voor mezelf te zorgen en op tijd mijn grenzen aan te geven, sta ik ook veel positiever in het leven. Het gevoel van overleven, is nu genieten van het leven geworden. Dank je wel Patricia

Jolanda

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Patricia de weg kan openen naar je vrijheid en geluk, los van patronen uit je verleden.
Het is een onzekere stap naar iets nieuws wat maakt dat je een drempel kunt ervaren om ermee te beginnen.

Toch wil ik je aanmoedigen dat te doen, omdat je dat inzicht oplevert in wie je werkelijk bent.

Patricia, ik ben je erg dankbaar voor je hulp.

Ingrid

Ik ben blij dat ik bij Patricia terecht gekomen ben. Ik weet niet hoe Patricia het gedaan heeft maar het lijkt wel of ze mijn kind heeft aangezet. Van een verlegen, stil en teruggetrokken jongetje is hij nu een spraakwaterval geworden. Hij is nu ook altijd onderweg om met zijn nieuwe vriendjes te gaan spelen. Ik ben blij dat het zo goed met hem gaat.

Dank je wel voor deze verandering.

Lyzette

Onze dochter van 6 jaar voelde zich niet prettig op school. Ze was erg verlegen en werd vaak gepest. Ook thuis had ze soms last van driftbuien. Ik zag dat ze het moeilijk had. Ik wilde zo graag dat onze dochter zich weer prettig voelde en ook dat ze zich staande weet te houden in lastige situaties.

Na de sessies bij Patricia merkte ik dat onze dochter steeds sterker werd en ook zelf met oplossingen kwam. De oudergesprekken gaven veel inzichten. Ik begrijp onze dochter veel beter.

Op school gaat het nu ook goed. Onze dochter is nu naar groep 3. Tijdens de overdracht van groep 2 naar 3 werd gezegd dat onze dochter een schuw meisje was, want dat stond in het verslag. De nieuwe juffen herkennen haar er niet in. Ze doet nu goed mee met de groep. Kletst gezellig mee en heeft veel vriendjes en vriendinnetjes.

Dank je wel Patricia voor al je hulp. Liefs van ons, xx

Jolanda

Voor mij was het werken met jou een hele waardevolle ervaring. Je hebt mij op een hele intuïtieve manier laten ervaren hoe ik gevoelsmatig meer in contact met mijn dochter kan komen.

Ik heb geleerd mijn eigen grenzen duidelijker aan te geven, waardoor ik voor mijn dochter ook duidelijker in mijn boodschap naar haar werd. Het geeft haar nu meer rust als ze weet wat ik van haar verwacht.

Ook het voelen van de verantwoordelijkheid voor mijn dochter: ik wil graag van alles doen om te voorkomen dat ze zich gekwetst voelt. Ik kan hier nu anders mee omgaan.

Het gaat om het nemen van mijn eigen verantwoordelijkheid en ook de ander in zijn waarde laten dat die ook zijn eigen verantwoordelijkheid kan dragen. Ik zie de kracht van mij dochter, wat haar zelfvertrouwen geeft.

Veel dank, Patricia, voor de inzichten die je mogelijk hebt gemaakt.

Marjolein

Ik heb geleerd door Patricia om mijn verdriet, stress en emoties los te laten. Door ademhalingsoefeningen en rust te nemen kwam ik weer bij mijn eigen hart.

Het bijzondere is dat ik deze winter geen benauwdheid meer had. Geen heftige hoest. Andere winters was ik vaak ziek. Nu heb ik geen inhalator/puffers meer gebruikt. Bedankt dat ik mijn gezondheid weer terug heb.

Bedankt Patricia, je bent een vakvrouw.

Groet, Linda

“Patricia heeft mij geholpen om mezelf meer te accepteren. Daardoor, ben ik een zelfverzekerder persoon geworden en sta ik steviger in mijn schoenen. Door jezelf te accepteren, accepteer je je positieve kanten meer en kun je je negatieve kanten herkennen en verminderen.

Cristel

Het blijft wonderlijk hoe mijn leven is veranderd. Ik kan nu veel beter keuzes maken en ik voel me daar ook niet meer schuldig over. Ik ben nog steeds verbaasd dat het schuldgevoel echt weg is. Dank je wel Patricia

Jolande

Ik voelde me al een tijdje niet zo lekker en was zoekende naar een manier om het voor mezelf weer op orde te krijgen. Geconfronteerd met het verleden en het welbekende rugzakje werd het me soms te veel. Ik wist dat er in de praktijk met kinderen werd gewerkt en ben me gaan inlezen op de site.

De visie van Patricia sprak mij persoonlijk erg aan, ik besloot een afspraak te maken.  De warme sfeer in de praktijk voelde prettig, zo ook de persoonlijke benadering van Patricia. Na 1 consult voel ik me al een stuk beter. Zo zijn er nog een aantal te gaan, maar ik heb er vol vertrouwen in, dat de weg die ik nu ingeslagen ben, de goede is geweest.

Rust, Ruimte, Eerlijkheid en Oprechtheid is wat ik in deze praktijk vind. Langzaam komt de zon achter de wolken vandaan.

Miranda v. A

Ik wist niet meer wat ik moest doen. Na wat sessies met Patricia is er veel duidelijk geworden. En nu ik voor mezelf gekozen heb en van mezelf hou, zie ik alles anders. Ik heb een heel ander leven gekregen. Dank je wel Patricia,

Joke

Patricia leert me om steeds een stapje verder te gaan.

Hand in Hand ! Dank je wel hiervoor,

Marcel

Via internet en mijn yogalessen ben ik bij Patricia gekomen. Met een burn-out en jaren naar mij zelf opzoek te zijn en mijn creativiteit. Heb ik gekozen voor een holistische coach omdat dit mij aansprak.

Door Patricia ben ik bij mij zelf gekomen en heb ik keuzes leren maken die echt bij mij passen. De vele oefeningen, die zijn integreren in mijn leven en de gespreken. Behandelingen als de
hoofdmassage deed zij aan de hand van wat ik op dat moment nodig had.

Ik heb rust gekregen, ben liever voor mijn zelf, geniet van de kleine dingen en ben weer terug op mijn eigen werkplek. Ik heb een grote glimlach op mijn gezicht als ik over iets vertel waar ik blij van wordt. Ik krijg hierover vaak een compliment.

Mijn creativiteit en energie is weer gaan stromen waardoor er al mooie dingen op mijn pad zijn gekomen die echt bij mij passen of nooit had verwacht. Patricia neemt de tijd voor je, al duurt de sessie 1, 2 uur of langer.

Echt een aanrader! Ik ben haar echt heel dankbaar.

Groeten Bea 

Ik was op zoek naar hulp, omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Toen ik op de site van Patricia kwam sprak het mij gelijk aan. Ik heb een afspraak gemaakt en het was heel bijzonder om te ervaren. Blij dat ik hulp heb gezocht.

Liefs Jennie

Ik ben al veel stappen vooruit gegaan sinds ik bij Patricia kom. Zelfs de voetreflexzone therapeut merkte op dat er meer energie door mijn voeten stroomde.

Ik ben een stuk rustiger geworden en kom ook meer voor mezelf op. Daar ben ik trots op.

Dank je wel, Ellen

Ik vond het weer een bijzondere ervaring die het nodige losmaakte bij Patricia.

Wat de sessie betreft heeft de ontlading van die naar boven kwam mij nog wat extra’s gegeven. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Al met al ging ik met goed gevoel naar huis. Thuisgekomen heb ik nog een tijd gemediteerd. Ik ben van plan dat te blijven doen en ik denk dat dat wel gaat lukken. Het was heel fijn, dank je wel Patricia.

Groeten van Jose

Op advies van een vriendin bij ik naar Patricia gegaan voor mijn hoofdpijn. Tijdens de behandeling op mijn hoofd kwamen er emoties.
 
Na de aanmoediging van Patricia om ze te laten gaan heb ik dat na wat twijfel toch gedaan. Ik voelde me leeg op mijn borst. Ik heb nu minder hoofdpijn. Alleen als ik het op mijn werk druk heb, merk ik het soms nog, maar voor de rest is de hoofdpijn weggegaan. 
 
Dank je wel, Steven

Sinds ons gesprek is er heel veel verandert. Ik heb heel veel energie en er gebeuren mij dingen die precies met het thema ‘contact’ te maken hebben. Het gaat de hele dag door. Het is goed dat er nog een week tussen zit voor onze volgende afspraak. Dan is dit gewend en ben ik klaar voor het volgende moment.

Liefs Sarah

Ik heb de workshop als heel bijzonder en out of my comfort zone ervaren. Om te voelen wat energie is en hoe je dit kan sturen of aantrekken is magisch om te ervaren.
 
Over de prikkels wist ik al veel door mijn eigen levenspad, maar ook omtrent prikkels belangrijke informatie tot me gekregen. Hoe ik mezelf beter in staat kan stellen om van mijn hoofd naar mijn gevoel te gaan, wat een dagelijkse uitdaging is.
 
Door deze workshop ben ik me meer bewust van het belang om uit je hoofd te blijven en hoe ik beter in staat ben om, om te gaan met emoties van andere.
 
Echt een aanrader als je meer wilt weten over prikkels en energie en dit zelf ook wil ervaren,
 
Lieve groeten, Rowenda
  

Bedankt voor de avond! Met andere deelnemers heb ik deelgenomen aan de prikkels en energie avond bij Patricia.
 
We startte de avond met een stukje, zoals ik dat noem, theorie. We bespraken door welke emoties je prikkels ervaart, wat stress veroorzaakt en hoe je ervoor zorgt dat je tijdig op de rem trapt. Daarna gingen we in tweetallen oefenen.
 
Alhoewel ik bekend ben met de behandelingen bij Patricia, had ik toch weer eye-openers. Een simpele oefening kan ik weer mooi meenemen in mijn pakketje bestaande oefeningen.
Al met al een interessante avond.
 
Groeten Bianca

Op een donderdagavond ging ik naar een avond met het thema Prikkels en Energie. Er waren, zo bleek tijdens het voorstelrondje, meer mensen die net als ik heel gevoelig zijn.
 
De situaties die de andere mensen noemde waar ze last van hadden in de zin van je overprikkeld voelen, waren ook voor mij heel herkenbaar. Bijvoorbeeld ik raak overprikkeld van harde geluiden, in een ruimte met veel mensen en zo waren er nog meer voorbeelden.
 
Ik vond het leerzaam om te horen hoe andere mensen met bepaalde situaties omgaan en Patricia bracht helder in beeld door op het whiteboard te tekenen wat er in zulke situaties gebeurt, te ervaren met de andere deelnemers wat energie doet en hoe je het kan voorkomen dat je leeg of overprikkeld raakt.
 
Een eyeopener waarvan ik zijn werking regelmatig heb onderschat en heel waardevol is om mij weer heel bewust van te zijn en toe te passen in mijn dagelijks leven.
Dank je wel hooggevoelige deelnemers van deze workshop en bedankt Patricia, voor deze mooie avond.
 
Groetjes Linda

e prikkels en energie avond bij Patricia was fijn. Mijn ervaring bij de prikkelavond was dat ik nooit gedacht had dat er mensen waren die zoveel prikkels voelde, net als ik. Het was sowieso fijn om te weten dat het normaal is dat veel mensen die prikkels hebben en dat ik niet de enige ben. Daar ben ik me nu bewust van geworden en dat geeft me heel veel rust. 

 
Dank je wel Liefs Nandi
 

Wat fijn dat je met me wilde praten. Ik heb ons gesprek als zeer prettig ervaren. Ik voelde me gezien en begrepen iets wat ik soms best mis.
 
Lonneke
 

Ik heb twee behandelingen gedaan bij Patricia. Nu heb ik zoveel energie dat ik mijn hele huis heb schoongemaakt. Ik ben er nog beter uitgekomen dan ik had verwacht. Ik merk wel dat het me goed doet. Ik denk dat ik dit vaker laat doen, ik ben er echt tevreden over. Dank je wel Patricia.
 
Shaila
 

Voordat ik bij Patricia kwam was ik mezelf helemaal kwijt en kon niet goed gronden. Ik was ook heel moe. Na dit traject neem ik nu de tijd om op meerde momenten van de dag weer contact te maken met mezelf.

Ik heb meer inzicht gekregen in, en ben mij meer bewust van mijn gedachtepatronen, de keuze die ik maak in mijn leven, hoe ik omga met mijzelf en wat voor invloed dat heeft op mezelf.

Ik ben door jou begeleiding mezelf gaan voelen, heb mezelf stevig op de aarde gezet en heb mijn ziel weer een warm welkom gegeven in mijn lichaam. De liefde voor mezelf is gaan stromen. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Liefs Linda

Ik was opzoek naar iemand die mij verder kon helpen met de problemen waar ik tegenaan liep in mijn leven. Ik vond Patricia via internet en we hadden een fijn eerste gesprek.

Al bij de eerste afspraak kreeg ik heel veel tips en inzichten. Het consult was bijzonder en heel treffend. Ik voel me krachtiger, alsof ik meer geland ben. Ik kan alleen maar zeggen dat het de moeite waard was. Het is een aanrader om naar Patricia te gaan als je ergens mee zit, ze helpt je echt verder.

Sandra 

Ik zat een paar maanden in een depressie en had heel erge hoofdpijn en druk op mijn hoofd. Ik hoorde via een vriendin van de behandeling bij Patricia en heb toen gelijk een afspraak gemaakt. Ik was blij dat ik zo snel kon komen.

Wat ik van deze behandeling verwachte was dat de druk en mijn hoofdpijn weg zou gaan. Tijdens de behandeling voelde ik me al heel ontspannen en merkte dat de hoofdpijn minder werd.

Na de behandeling toen ik thuis kwam was ik heel erg moe en ben ik die dag 2 keer in slaap gevallen. Ik heb flink geslapen en de volgende dag was de hoofdpijn weg. Ik was nog wel beetje moe, maar het ging beter.

De dag daarna werd ik wakker en had ik zoveel energie, dat ik zelf verbaasd stond. Ik wilde echt van alles gaan doen en heb dat ook gedaan. Patricia raadde mij aan om vaker een voetenbadje te nemen, mijn voeten te masseren en de ademhalingsoefeningen te doen.

De ademhalingsoefeningen heb ik iedere dag gedaan, in de ochtend en in de avond. Ik voelde daardoor de energie weer stromen. Een heerlijk gevoel. Na het douchen heb ik mijn voeten gemasseerd.

Vandaag is het precies een week geleden dat ik voor de behandeling ben geweest. Ik voel me weer de oude, vol energie en ik kan weer genieten van elk moment van de dag.

Dank je wel Patricia om mijn ik weer terug te halen, S. Muradin

Het gaat heel goed met mij na de behandeling. Mijn hoofd voelt veel lichter en is ook heel leeg. Het is een heel raar gevoel. Ik heb het in het verleden gehad, omdat ik me eenzaam voelde en dat heb ik nu ook. Ik voel me niet eenzaam, maar ik voel dat ik heel leeg ben.

De rust is sowieso het belangrijkste, dat is heel fijn. Mijn hoofd is lichter en mijn lichaam is zwaarder, dat is wennen. Ik ben minder emotioneel, mijn partner merkt dat ik rustiger ben. We hebben ook met elkaar weer gesproken over dingen.

De oefeningen doe ik iedere dag, het gaat vanzelf.

Dank je wel voor dit, N.M

Valkuilen liggen overal op de loer. Toch ben ik de afgelopen week een aantal keer meer voor mezelf opgekomen. Ik heb meer de teugels in eigen handen genomen en heb een minder afwachtende houding aangenomen. Ik ben meer mezelf zonder dat ik me daar naar bij voel. Zo heerlijk om te merken dat ik dat nu ook kan,

Dank je wel Patricia voor deze les. Liefs Maria

Wij voelde de afgelopen weken alsof het leek dat Joey oud wordt, trager, slomer, minder enthousiast, minder flexibel met zijn lijf. Aangezien hij 9 jaar is zijn we daar niet heel erg mee verder gegaan maar wel de constatering. Ineens liep onze hond mank met zijn rechter achterpootje. Zoeken naar wond of afgebroken nagel. Niks te vinden. Mijn vriendin zei ga eens langs bij Patricia, zij is een soort dierentolk. Ook bij de hond van mijn vriendin heeft ze het e.e.a. kunnen betekenen. Wij stonden daar zeer zeker voor open maar hadden geen idee hoe of wat. d.m.v. app contact snel een afspraak gemaakt

Wij dachten zelf aan artrose of dat hij iets aan zijn heup zou hebben. Patricia liet Joey eerst lekker rondsnuffelen. Aangezien zij zelf een hond hebben waren er allerlei leuke snuisterijen voor hem. Ze kreeg contact met en hij werd steeds rustiger. Voelde aan zijn lijf. Diverse zaken werden benoemd door Patricia, zijn darmen, 1 oor met problemen (waardoor hoofdpijn), enting door dierenarts begin maart en stress. Allemaal dingen waar wij wel ons in kunnen vinden.

Na de behandeling kwam ik thuis met Joey, en hij zag onze dochter, hij was door het dolle….. Alsof hij haar maanden niet had gezien! Zo’n enorm blij ei!!!! En het bleef zo, hij is weer enthousiast zoals hij altijd is geweest en loopt niet meer mank. Bizar…. Onze oud Joey terug!!!!!

We zijn een uur bij Patricia geweest. Wat ze precies doet vind ik zelf lastig te omschrijven, ik vind dierentolk een mooi woord ervoor. Ik vond het zelf overweldigend, en daar bedoel ik mee, er komt zoveel juiste informatie, je hond loopt niet meer mank en is ineens weer happy. Dus, heel blij dat we haar langs mochten komen.

Echt geweldig wat jij kan, Thanks Patries. Liefs, Ellen

Tijdens een Bars behandeling bij Patricia gebeurde er veel. Op het moment dat ze begon op mijn hoofd voelde ik een lichte duizeling. Bij mijn voeten leek het of ze de stekker in het stopcontact deed. Ik voelde de energie vanuit mijn voeten naar boven stromen, een heerlijk gevoel.

Tijdens de behandeling heb ik steeds de duizeling in mijn hoofd gevoeld en ook had ik een licht misselijk gevoel. Toen de behandeling klaar was voelde ik mij licht en er was rust in mijn hoofd. Ik heb die nacht heerlijk gelslapen, wat  niet vaak voorkomt. De volgende ochtend werkte het kennelijk nog door, want ik stond ook op met een fijn gevoel.

Dank je wel Patricia voor deze mooie ervaring, Marianne

Mijn reis met jou heeft een half jaar geduurd, inclusief wat tussenstops. Een reis met ontzettend mooie inzichten. In februari kwam ik bij Patricia vanwege pieker gedachten en paniek aanvallen. Paniekaanvallen die mij letterlijk ziek maakte.

Allerlei vage klachten zorgden ervoor dat ik in een cirkel van angst bleef hangen.  Hoe anders is dit nu? 

De reis met Patricia heeft mij echt een andere mindset gegeven. Een mindset waarbij ik veel bewuster bezig ben met wat ik voel en doe en wat de consequenties van mijn gedachten zijn. De consulten hebben echt grote invloed gehad op mijn paniek en pieker gedachtes. De reis heeft voor nu de eindbestemming bereikt: alles is anders, de paniek is weg en dat had ik zelf nooit verwacht.

Patricia zorgt voor een goed gevoel en een fijne en open sfeer.

Bedankt voor de mooie reis! Groeten Bianca

Ik kreeg via mijn oom een kennismaking Access Bars behandeling bij Patricia. Ik had er geen ervaring mee en heb expres geen informatie opgezocht, zodat ik er blanco in kon stappen en de ervaring op me af kon laten komen.

Ik kon al snel terecht bij Patricia. Na een warm ontvangst nam ze me mee naar de behandelkamer en gaf ze uitleg over de behandeling. Ik vond het erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam. Na afloop voelde ik mij ontzettend ontspannen en dat heeft een tijdje aangehouden.

Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld.

Ook bepaalde dingen die Patricia en ik besproken hebben denk ik nog vaak na. De handvatten die ze gaf hebben mij erg geholpen.

Als je merkt dat je bepaalde energieën niet kwijt kunt of vastloopt met dingen, raad ik je aan om naar Patricia te gaan en de Access Bars behandeling te proberen. Ik mag bijna weer naar haar toe en daar kijk ik enorm naar uit.

Groetjes Amber

Door traumatische ervaringen uit het verleden ben ik bij Patricia terecht gekomen. De gesprekken heb ik positief ervaren. Helaas wegens omstandigheden kon ik de professionele therapie, welke Patricia aanbiedt, niet verder door laten gaan.
 
Patricia kwam bij mij over als een zeer bekwaam en doortastende therapeut en is zeer zeker aan te bevelen.
 
Margriet

Patricia, gisteren heb ik een lijstje gemaakt voor mezelf met mensen die in ’20 ‘nieuw’ voorbij kwamen in mijn leven. Zij gaven op hun unieke manier een mooie kleur. Dit door een mix van professionele gesprekken, inzichten en inspiratie.

Jij bent er daar één van. Dank je wel daarvoor! 

En de groeten aan Olaf! 🙂 Jurgen

Mocht je deze recensie lezen, dan is dit geschreven vanuit een oprechte aanmoediging om een poging te wagen bij Patricia. Je zal versteld staan van de resultaten.

Ik ben bij Patricia terecht gekomen via een klasgenootje van me. Zij raadde het me aan, omdat zij ervan overtuigt was dat ik er veel baat bij zou hebben. Dit zette mij aan het denken en heb ik besloten om een afspraak te maken.

Ik zelf zit in een proces waarvan ik in één klap niks meer kon, ik ben nu ongeveer 2 jaar bezig om mijn belastbaarheid op te bouwen en om dingen opnieuw te leren. Eén belangrijk onderdeel van mijn leven/vraagstuk is om meer energie te ervaren in mijn lijf, puur om te kunnen functioneren.

De ervaring die ik heb meegemaakt bij Patricia was bijna onwerkelijk. Patricia keek door me heen, letterlijk. Er werden me veel nieuwe inzichten gegeven tijdens de sessie en vaak kwamen die ook bij mij zelf vandaan. Na de sessie stroomde ongelofelijk veel energie door mijn lijf, echt zo tof en bizar om te ervaren en om daar lang profijt van te hebben na de sessie.

Ik voelde me geaard en onwijs energiek, wat ik voor de sessie niet had. Patricia is niet per definitie een ‘standaard’ coach, ze heeft mij inzichten gegeven die niet verklaarbaar zijn en daardoor zo nuttig zijn. Ik ben zo dankbaar voor datgene wat de sessie me heeft gebracht, namelijk inzichten en energie.

Na het consult ervoer ik een groot verschil in mijn functioneren. Mijn belastbaarheid nam toe, mijn energie-level was nog nooit zo hoog geweest, ik voelde me heerlijk in mijn eigen lijf.

Wat ik mee heb genomen vanuit de sessie is minder behoefte te voelen op het houden van controle, vertrouwen te hebben in de toekomst. Ik ben letterlijk de deur uitgelopen met een rugtas minder. Ik vond het confronterend om blokkades tegen te komen, maar achteraf enorm opluchtend.

Groetjes Rowenda

Ik heb een heerlijke behandeling mogen ontvangen van Patricia. De avond na de sessie was ik nog loom, moe en relaxt. In de nacht erna was het heel apart. Ik heb goed geslapen, maar werd elke keer wakker. Dan knakte mijn heup, dan deed mijn voet heel erg pijn en dan mijn kaak., alsof iemand mijn binnenkantje aan het repareren was. Echt apart.
 
Ik had wisselende gevoelens de hele dag, alle dingen die ik niet gevoeld of benoemd had tijdens de sessie kwamen kort voorbij. Soms voelde ik me heeeel moe en soms weer energiek!
 
Maandag voelde ik me sterk en krachtig, dat is even geleden, wat een super gevoel was dat zeg. Ik merkte dat mensen om mij heen ook keken… zo van, wat heb jij gedaan? Niks zeggen, maar wel denken…. wat een blij ei ben ik, het is zo fijn. Ik voel me een powervrouw en ik hoop dat ik dit altijd kan ervaren. Super dankjewel Patricia!!!
 

Yvie

 

Afgelopen woensdag bij Patricia geweest in haar praktijk.

Onbeschrijfelijk! Energetisch werk, stukken aangeraakt  en dingen opgeruimd. Voel de energie door me hele lijf stromen, ben veel bewuster, rustiger, krachtiger. Heerlijk! Een gave waarmee ik iedereen gun om mee in aanraking te komen. Je werkt Puur en oprecht, gepast en op je gevoel, positief en energiek. Daar heb je zeker een gave voor Patricia! Zo Mooi!
 
Elise

Gisteren heb ik bij Patricia een Bars sessie ontvangen. De behandeling heeft me veel rust en ontspanning in mijn hoofd en lichaam gegeven.
 
Ik heb heel veel blokkades mogen herkennen en loslaten. Ik begrijp nu beter wat het allemaal was.
 
Patricia kan goed luisteren en stelt precies de juiste vragen. Ik voel meer liefde voor mijzelf en voor mijn omgeving. Ik kan weer een tijdje vooruit, maar kom graag nog een keer terug.
 
Liefs Leonie

Vandaag ben ik bij Patricia geweest. Zij heeft me deze keer inzicht gegeven hoe ik met mijn gave om kan gaan.
 
De blokkades die er waren zijn nu opgelost. Ik voel met dankbaar en zeer gelukkig.
 
Ik voelde dat ik bij Patricia moest zijn om dingen op te lossen. Fijn om geweest te zijn.
 
Groetjes Joke

Van Patricia heb ik geleerd dat je dingen uit kunt praten met elkaar zonder boos te zijn.
 
Eerlijk zijn en vertellen wat je dwars zit. Bij ons in het gezin werd nooit ergens over gesproken.
 
Nu praat ik wel alles uit, ook met mijn vrienden en dat is best cool.
 
Dank je wel Patricia voor je wijze les. R. v. H

Ik kijk met veel voldoening terug op dit traject. Ik merk dat ik heel wat stappen heb gemaakt.
 
Via een kennis ben ik bij Patricia terechtgekomen. Het was een moment waarop de combinatie van een zware managementbaan en het moedershap mij zwaar vielen.
 
Met Patricia ben ik in een aantal sessies aan de slag gegaan om mijzelf weer meer te kunnen ontspannen, ruimte te geven en mijn ‘handleiding’ te schrijven. Door middel van gesprekken, ontspanningsoefeningen, schrijfoefeningen en tips en opdrachten die ik thuis en op mijn werk kan toepassen sta ik met veel meer energie en positiviteit in het leven.
 
Patricia werkt daarbij intuïtief en kijkt echt naar waar je behoefte aan hebt. Ik herken de dingen die mij energie kosten en leg ze gemakkelijker naast mij neer en voel mij daar dan vervolgens ook niet meer schuldig over.
 
Het einde van het traject hebben we afgesloten met het maken van een Vision Board. Een beeld van hetgeen ik naar toe wil. Het eindresultaat hangt nu in mijn slaapkamer als een positieve reminder aan de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.
 
Patricia heeft mij geholpen mijn rust en focus terug te vinden, daar ben ik haar bijzonder dankbaar voor.
 
Hartelijke groet Saskia

Stevig in je schoenen staan! Iedereen heeft wel eens het verlangen om sterker te zijn.
 
Sterker dan andere personen in een groep of iemand in je omgeving en sterker bij het maken van de juiste keuzes. Je hebt het gevoel dat je niet voor 100% leeft of het maximale uit het leven haalt.
 
Zolang je jezelf als cijfer geen 10 geeft dan is er dus ruimte voor een verbetering! Ook ik had een wens om sterker te worden zodat ik met de juiste keuzes en beslissingen ook gelukkiger kan zijn in het leven zowel privé als op het werk.
 
Bij Infinity krijg je niet alleen de handvatten toegereikt om dit te bereiken maar doe je ook met oefeningen (bv ontspanning en ademhaling) en de zeer intense belevingen daadwerkelijk de ervaring op om te veranderen van binnen.
 
Er wordt zeer ingezoomd op wie je nu bent en wat en wie je wilt zijn. Wat doe je bewust en wat gebeurd er onbewust. Wat staat er in de weg om te veranderen? Met de juiste intense beleving, waar je wel voor open moet staan, en opgedane kennis wordt je geleerd hoe je kan veranderen en daadwerkelijk kan worden wie je eigenlijk wilt zijn.
 
Het veranderproces doe je niet alleen, maar Patricia neemt je letterlijk aan de hand mee naar deze nieuwe fase van je leven. Het voelt goed en vertrouwd om dit samen met Patricia te doen.
 
Dicht bij jezelf blijven is wel eens lastig en moeilijk daar je vaak keuzes maakt voor andere of om andere mensen geen pijn te doen, maar als je altijd dicht bij jezelf blijft en met de juiste afweging de keuzes in het leven kan maken dan wordt alles een stuk makkelijker. 
 
En wordt je sterker en wordt het een verslaving om datgene wat je bij Infinity heb geleerd en opgestoken, continu in de praktijk te brengen.
 
Door een aantal consulten te volgen en met volle overgave te beleven ben ik al in staat geweest om sterker te worden.
 
Ja, ik kan wel zeggen dat ik steviger in mijn schoenen sta dan ooit en dat voelt goed, bijna als Superman. Een 10 ? Dat geef ik mijzelf nu nog niet, maar ik heb het nu zelf in de hand door gewoon doen en beleven, en met de opgedane kennis en handvatten van Infinity komt dat nu wel dichterbij.
 
Dank je wel Hans .v. Os

De workshop Visioncard maken was voor mij heel effectief om één project uit mijn leven in korte tijd intuïtief uit te werken.
 
De coaching van Patricia was daarbij onmisbaar om de beste keuzes te maken.
 
Dank je wel Patricia,
 
Elisabeth van der Meer Inspirational spreker en coach

Patricia is heel erg gemotiveerd en let goed op wat er allemaal in de zaal gebeurd. Ze voelt heel goed aan wat er aan de hand is en stelt vragen om duidelijkheid te krijgen.
 
Patricia deelde in de presentatie haar levenslessen aan de hand van een zelf ontwikkelde methode en verraste iedereen met de vorm waarop ze dat deed.
 
Het leverde mij frisse inzichten op over mezelf,
 
Dank je wel Patricia!
 
Hug Hugo Bakker

Tijdens een online training had ik samen met Patricia een brainstorm sessie. Daar ben ik erg dankbaar voor!
 
Want in die sessie zag Patricia al snel waar bij mij de oorzaak zat waarom ik vast zat in mijn huidige situatie. Ze legde uit wat ze zag en wat in haar ogen de oplossing is.
 
Yes ik kan verder! Uitdaging opgelost doordat er gewoon even iemand anders naar mijn uitdaging keek en die natuurlijk van een hele andere kant ziet dan ik zelf.
 
Nogmaals bedankt Patricia en ga door met je mooie werk.
 
Groet Ronny Heeg

De speelse aanpak van Patricia tijdens een groepsoefening leverde verrassende inzichten op. 

Ze nodigt je uit tot nadenken over je visie en handelen.

Bovendien is Patricia een leuke en wijze vrouw.

Ellen Borst

Wat een leuke, originele en boeiende aanpak van je presentatie.
 
Ik kreeg een mooie spiegel aangereikt: durf te vragen als je wilt groeien. Doe zo verder Patricia.
 
Bene Bailleul

Patricia, ik vond het zeer creatief hoe je Hugo’s naam gebruikte in je presentatie, mijn complimenten daarvoor. 
 
Ik heb er van geleerd, want wat ik altijd doe is namelijk: geen hulp vragen… want ik moet het toch weten!! 🙂 De laatste opdracht vond ik wel moeilijk: dat een mooi product loslaten pijn doet. Dus heel leerzaam.

Dank daarvoor, Patricia

Marie José

Ik heb door de oefening meer focus gekregen, meer bewustzijn en het was leuk om te doen.
 
Ans Breetveld

Patricia is zeer ervaren en deskundig, komt snel tot de kern en kan je verrassende inzichten geven. Ik heb een aantal tips gekregen die ik meteen toe kan passen. Erg interessant.
 
Eva

Patricia werkt heel intuïtief en dat is de reden dat ik een nog uit te werken stuk in mijzelf met haar wilde uitwerken. Zij komt snel tot de kern en door op onbewust niveau aan het werk te gaan, voel je ook de werkelijke transformatie.
 
Het is bijna niet in woorden te ‘vangen’, door het zelf te ervaren ‘weet’ je dat je iets hebt getransformeerd. Ik weet weer de verbinding te maken met mijn eigen kern en dit geeft me zoveel kracht en vertrouwen!
Dit gun ik iedereen..!! Ontzettend bedankt Patricia!

Hartelijke groet, Judith uit Alkmaar

In de auto terug merkte ik dat ik wel geraakt was door de onderwerpen die naar boven kwamen. Verder voel ik me sinds dat consult veel stabieler en veel minder emotioneel ten opzichte van mijn ouders.

Het voelt alsof er een hoop emotionele ballast is opgeruimd en er is rust en kracht voor teruggekomen. Dank je wel Patricia voor deze bijzondere ervaring.

Groet Merle

Wat ik onder andere heb geleerd is om rust te nemen voor keuzes, beslissingen etc. Ik moet toegeven dat ik me niet realiseerde hoe ik mijn eigen leven, lichaam kon sturen.

Ik heb absoluut het gevoel dat we veel “puin/ oudzeer” hebben aangeboord en opgeruimd. Ik merk dat ik nog steeds in het veranderingsproces zit, maar dat het wel een positief effect op me heeft.

Als ik denk aan de eerste keer dat ik bij je binnen kwam, huilend op je bank zat en me echt heel depressief voelde, dan is er een duidelijk verschil nu. De depressieve gedachtes die ik echt af en toe nog wel heb, weet ik beter te hanteren en meer te sturen. Ze duren daardoor korter en heb mezelf sneller weer in balans.

Het is een hele bijzondere ervaring tot nu toe geweest en hoop dat het de eerste stap is geweest naar een innerlijke bewustwording en groei van mezelf.

Op naar een topjaar! En ik kom zeker nog een keer terug.

Groetjes, Monique

Iedere keer als ik een afspraak met Patricia heb dan ga ik er met plezier heen, maar wel met lood in mijn schoenen. Niet omdat ik Patricia niet graag zie. Maar omdat ik weet dat, als ik een afspraak met haar heb, er thema’s en zaken uit mijn leven behoorlijk opgeschud worden. Dit is goed vind ik, maar het kan emoties met zich meebrengen.
 
Het proces begint eigenlijk al een dag voor de afspraak; wanneer ik Patricia mail over mijn vraag of mijn persoonlijke doel voor ons gesprek. Dit zet me al enorm aan het denken. Meestal kom ik, door het te mailen en erover na te denken, zelf al tot inzichten. 
 
Wat er door de sessies is veranderd is dat ik veel bewuster ben van mijn stemmingen/ van wanneer ik overprikkeld ben. Dan neem ik even een pauze en tijd voor mezelf. Ook heb ik meer begrip voor mijn ouders, de keuzes die zij maakten en het effect daarvan op mij. En hierdoor ben ik me veel meer bewust van waarom en hoe ik als moeder dingen doe. Bijvoorbeeld duidelijker grenzen stellen.
 

Wat er kan gebeuren in een sessie met Patricia is bijzonder. Erg bijzonder. Ze helpt enorm met het ontdekken van mezelf waardoor ik kan werken aan thema’s in mijn leven.

Groet van Anke

Bedankt voor je lieve betrokkenheid, we hebben veel steun aan je. Je hebt me door een enorm moeilijke tijd heen geholpen.

Liefs Ramona

M​eer aandacht hebben voor wat al goed gaat, daar word ik blij van. Dankbaarheid en liefdevol. Lief zijn voor mezelf en mijn omgeving. ​Mijn kind is rustiger en ontspannen, hij kan goed aangeven wat hij wil en hij luistert beter.

Ik ben rustiger en niet meer gestrest, ik neem meer de tijd voor dingen en doe minder. Probeer in het moment te zitten door op de omgeving te letten en te luisteren. Mild te zijn voor mezelf. Echt onthaasten, geen drie dingen tegelijk doen. Als ik geen zin heb, doe ik het niet. Mijn verstand protesteert wel maar ik lach erom en soms doe ik het dan toch, ach ja, volgende keer beter:-).

​Dat was echt anders, alles moest per se. Vol met oordelen op mezelf en op anderen keek ik de wereld in. Niets was
goed genoeg, nu wel, ik ben meer tevreden en dankbaar! ​Ongelofelijk wat ben ik dankbaar en lief nu. Geweldig om te zien welke impact dat direct heeft op mijn omgeving!

Patricia, dank voor al je lessen en tot gauw 🙂

Dikke Knuffel, Agnes

Alleen de ervaring kan je vertellen hoe bijzonder het is.

Toen ik bij Patricia kwam gaf ik mijn leven een 4. Na het traject waardeer ik mijn leven met een ruime 7.

Dank je wel voor alle inzichten en wijze lessen.

Mick

Ik voelde me erg opgejaagd toen ik bij Patricia kwam.

Het heeft me echt goed geholpen. De ademoefeningen brachten mij meer rust en minder stress. Dank je wel Patricia

J.K

Ik wil hier graag een stukje schrijven over de workshop. Ik heb een aantal tips gekregen die ik meteen kan toepassen om mijn energie hoog te houden.

De belangrijkste inzichten die ik uit de workshop heb gehaald zijn dat multitasken niet werkt en dat ik nu weet wat aanwezig zijn eigenlijk is. Ik vond het erg interessant en heb de workshop een 9 gegeven.

Dank je wel Patricia voor je verrassende inzichten.

Anke

Patricia was bij ons thuis in Thorn op een zonnige dag, zij zag aan mij dat er spanningen waren. Ik had in die tijd veel problemen in de relatie. Zij heeft toen de moeite genomen om mij te behandelen met haar therapie, dit heeft mij ontzettend goed geholpen.

Ik voelde de stress van mij afglijden. Nu kan ik de stress achter mij laten en opnieuw beginnen.

Patricia van harte bedankt en jij bent altijd van harte WELKOM.

Met heel veel groeten Fred Bokken

De ademhaling oefeningen waren leuk en goed. Ongelofelijk dat je met deze tips letterlijk steviger in je schoenen komt te staan.

Ik weet zeker dat onze dochter baat heeft gehad van de oefeningen en gesprekken met jou.

Ze heeft meer handvatten gekregen en staat wat zelfverzekerder in het leven. Hiervoor dank!

Hans v. Os

Mijn zoon van acht praat ineens veel meer. Ik heb nooit geweten dat hij zo kon zijn, want ik heb dit nog nooit eerder van hem gezien. Hij is echt veel verandert. Het is heel bijzonder.

Dank je wel Patricia

Moon

Patricia gaf mij alle ruimte om mijn verhaal te vertellen, ze kan heel goed luisteren.

Uit het gesprek wist ze precies een aanknopingspunt te pakken waarmee we aan het werk zijn gegaan, hiermee sloeg ze de spijker op zijn kop. En dat gelijk al in het eerste consult. Respect voor je vakwerk.

Anneke

De gesprekken en oefeningen bij Patricia heb ik als prettig ervaren. Ik ben me meer bewust geworden en kan nu beter mijn grenzen aangeven.

Ik heb tijdens het hele proces veel inzichten gekregen. Uit mijn omgeving krijg ik te horen dat ik erg ben gegroeid. Door beter voor mezelf te zorgen en op tijd mijn grenzen aan te geven, sta ik ook veel positiever in het leven. Het gevoel van overleven, is nu genieten van het leven geworden. Dank je wel Patricia

Jolanda

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Patricia de weg kan openen naar je vrijheid en geluk, los van patronen uit je verleden.
Het is een onzekere stap naar iets nieuws wat maakt dat je een drempel kunt ervaren om ermee te beginnen.

Toch wil ik je aanmoedigen dat te doen, omdat je dat inzicht oplevert in wie je werkelijk bent.

Patricia, ik ben je erg dankbaar voor je hulp.

Ingrid

Ik ben blij dat ik bij Patricia terecht gekomen ben. Ik weet niet hoe Patricia het gedaan heeft maar het lijkt wel of ze mijn kind heeft aangezet. Van een verlegen, stil en teruggetrokken jongetje is hij nu een spraakwaterval geworden. Hij is nu ook altijd onderweg om met zijn nieuwe vriendjes te gaan spelen. Ik ben blij dat het zo goed met hem gaat.

Dank je wel voor deze verandering.

Lyzette

Onze dochter van 6 jaar voelde zich niet prettig op school. Ze was erg verlegen en werd vaak gepest. Ook thuis had ze soms last van driftbuien. Ik zag dat ze het moeilijk had. Ik wilde zo graag dat onze dochter zich weer prettig voelde en ook dat ze zich staande weet te houden in lastige situaties.

Na de sessies bij Patricia merkte ik dat onze dochter steeds sterker werd en ook zelf met oplossingen kwam. De oudergesprekken gaven veel inzichten. Ik begrijp onze dochter veel beter.

Op school gaat het nu ook goed. Onze dochter is nu naar groep 3. Tijdens de overdracht van groep 2 naar 3 werd gezegd dat onze dochter een schuw meisje was, want dat stond in het verslag. De nieuwe juffen herkennen haar er niet in. Ze doet nu goed mee met de groep. Kletst gezellig mee en heeft veel vriendjes en vriendinnetjes.

Dank je wel Patricia voor al je hulp. Liefs van ons, xx

Jolanda

Voor mij was het werken met jou een hele waardevolle ervaring. Je hebt mij op een hele intuïtieve manier laten ervaren hoe ik gevoelsmatig meer in contact met mijn dochter kan komen.

Ik heb geleerd mijn eigen grenzen duidelijker aan te geven, waardoor ik voor mijn dochter ook duidelijker in mijn boodschap naar haar werd. Het geeft haar nu meer rust als ze weet wat ik van haar verwacht.

Ook het voelen van de verantwoordelijkheid voor mijn dochter: ik wil graag van alles doen om te voorkomen dat ze zich gekwetst voelt. Ik kan hier nu anders mee omgaan.

Het gaat om het nemen van mijn eigen verantwoordelijkheid en ook de ander in zijn waarde laten dat die ook zijn eigen verantwoordelijkheid kan dragen. Ik zie de kracht van mij dochter, wat haar zelfvertrouwen geeft.

Veel dank, Patricia, voor de inzichten die je mogelijk hebt gemaakt.

Marjolein

Ik heb geleerd door Patricia om mijn verdriet, stress en emoties los te laten. Door ademhalingsoefeningen en rust te nemen kwam ik weer bij mijn eigen hart.

Het bijzondere is dat ik deze winter geen benauwdheid meer had. Geen heftige hoest. Andere winters was ik vaak ziek. Nu heb ik geen inhalator/puffers meer gebruikt. Bedankt dat ik mijn gezondheid weer terug heb.

Bedankt Patricia, je bent een vakvrouw.

Groet, Linda

“Patricia heeft mij geholpen om mezelf meer te accepteren. Daardoor, ben ik een zelfverzekerder persoon geworden en sta ik steviger in mijn schoenen. Door jezelf te accepteren, accepteer je je positieve kanten meer en kun je je negatieve kanten herkennen en verminderen.

Cristel

Het blijft wonderlijk hoe mijn leven is veranderd. Ik kan nu veel beter keuzes maken en ik voel me daar ook niet meer schuldig over. Ik ben nog steeds verbaasd dat het schuldgevoel echt weg is. Dank je wel Patricia

Jolande

Ik voelde me al een tijdje niet zo lekker en was zoekende naar een manier om het voor mezelf weer op orde te krijgen. Geconfronteerd met het verleden en het welbekende rugzakje werd het me soms te veel. Ik wist dat er in de praktijk met kinderen werd gewerkt en ben me gaan inlezen op de site.

De visie van Patricia sprak mij persoonlijk erg aan, ik besloot een afspraak te maken.  De warme sfeer in de praktijk voelde prettig, zo ook de persoonlijke benadering van Patricia. Na 1 consult voel ik me al een stuk beter. Zo zijn er nog een aantal te gaan, maar ik heb er vol vertrouwen in, dat de weg die ik nu ingeslagen ben, de goede is geweest.

Rust, Ruimte, Eerlijkheid en Oprechtheid is wat ik in deze praktijk vind. Langzaam komt de zon achter de wolken vandaan.

Miranda v. A

Ik wist niet wat ik moest doen. Na wat sessies met Patricia is er veel duidelijk geworden. En nu ik voor mezelf gekozen heb en van mezelf hou, zie ik alles anders. Ik heb een heel ander leven gekregen. Dank je wel Patricia,

Joke

Patricia leert me om steeds een stapje verder te gaan.

Hand in Hand ! Dank je wel hiervoor,

Marcel

Via internet en mijn yogalessen ben ik bij Patricia gekomen. Met een burn-out en jaren naar mij zelf opzoek te zijn en mijn creativiteit. Heb ik gekozen voor een holistische coach omdat dit mij aansprak.

Door Patricia ben ik bij mij zelf gekomen en heb ik keuzes leren maken die echt bij mij passen. De vele oefeningen, die zijn integreren in mijn leven en de gespreken. Behandelingen als de
hoofdmassage deed zij aan de hand van wat ik op dat moment nodig had.

Ik heb rust gekregen, ben liever voor mijn zelf, geniet van de kleine dingen en ben weer terug op mijn eigen werkplek. Ik heb een grote glimlach op mijn gezicht als ik over iets vertel waar ik blij van wordt. Ik krijg hierover vaak een compliment.

Mijn creativiteit en energie is weer gaan stromen waardoor er al mooie dingen op mijn pad zijn gekomen die echt bij mij passen of nooit had verwacht. Patricia neemt de tijd voor je, al duurt de sessie 1, 2 uur of langer.

Echt een aanrader! Ik ben haar echt heel dankbaar.

Groeten Bea 

Ik was op zoek naar hulp, omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Toen ik op de site van Patricia kwam sprak het mij gelijk aan. Ik heb een afspraak gemaakt en het was heel bijzonder om te ervaren. Blij dat ik hulp heb gezocht.

Liefs Jennie

Ik ben al veel stappen vooruit gegaan sinds ik bij Patricia kom. Zelfs de voetreflexzone therapeut merkte op dat er meer energie door mijn voeten stroomde.

Ik ben een stuk rustiger geworden en kom ook meer voor mezelf op. Daar ben ik trots op.

Dank je wel, Ellen

Ik vond het weer een bijzondere ervaring die het nodige losmaakte bij Patricia.

Wat de sessie betreft heeft de ontlading van die naar boven kwam mij nog wat extra’s gegeven. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Al met al ging ik met goed gevoel naar huis. Thuisgekomen heb ik nog een tijd gemediteerd. Ik ben van plan dat te blijven doen en ik denk dat dat wel gaat lukken. Het was heel fijn, dank je wel Patricia.

Groeten van Jose

Op advies van een vriendin bij ik naar Patricia gegaan voor mijn hoofdpijn. Tijdens de behandeling op mijn hoofd kwamen er emoties.
 
Na de aanmoediging van Patricia om ze te laten gaan heb ik dat na wat twijfel toch gedaan. Ik voelde me leeg op mijn borst. Ik heb nu minder hoofdpijn. Alleen als ik het op mijn werk druk heb, merk ik het soms nog, maar voor de rest is de hoofdpijn weggegaan. 
 
Dank je wel, Steven

Sinds ons gesprek is er heel veel verandert. Ik heb heel veel energie en er gebeuren mij dingen die precies met het thema ‘contact’ te maken hebben. Het gaat de hele dag door. Het is goed dat er nog een week tussen zit voor onze volgende afspraak. Dan is dit gewend en ben ik klaar voor het volgende moment.

Liefs Sarah

Ik heb de workshop als heel bijzonder en out of my comfort zone ervaren. Om te voelen wat energie is en hoe je dit kan sturen of aantrekken is magisch om te ervaren.
 
Over de prikkels wist ik al veel door mijn eigen levenspad, maar ook omtrent prikkels belangrijke informatie tot me gekregen. Hoe ik mezelf beter in staat kan stellen om van mijn hoofd naar mijn gevoel te gaan, wat een dagelijkse uitdaging is.
 
Door deze workshop ben ik me meer bewust van het belang om uit je hoofd te blijven en hoe ik beter in staat ben om, om te gaan met emoties van andere.
 
Echt een aanrader als je meer wilt weten over prikkels en energie en dit zelf ook wil ervaren,
 
Lieve groeten, Rowenda
  

Bedankt voor de avond! Met andere deelnemers heb ik deelgenomen aan de prikkels en energie avond bij Patricia.
 
We startte de avond met een stukje, zoals ik dat noem, theorie. We bespraken door welke emoties je prikkels ervaart, wat stress veroorzaakt en hoe je ervoor zorgt dat je tijdig op de rem trapt. Daarna gingen we in tweetallen oefenen.
 
Alhoewel ik bekend ben met de behandelingen bij Patricia, had ik toch weer eye-openers. Een simpele oefening kan ik weer mooi meenemen in mijn pakketje bestaande oefeningen.
Al met al een interessante avond.
 
Groeten Bianca

Op een donderdagavond ging ik naar een avond met het thema Prikkels en Energie. Er waren, zo bleek tijdens het voorstelrondje, meer mensen die net als ik heel gevoelig zijn.
 
De situaties die de andere mensen noemde waar ze last van hadden in de zin van je overprikkeld voelen, waren ook voor mij heel herkenbaar. Bijvoorbeeld ik raak overprikkeld van harde geluiden, in een ruimte met veel mensen en zo waren er nog meer voorbeelden.
 
Ik vond het leerzaam om te horen hoe andere mensen met bepaalde situaties omgaan en Patricia bracht helder in beeld door op het whiteboard te tekenen wat er in zulke situaties gebeurt, te ervaren met de andere deelnemers wat energie doet en hoe je het kan voorkomen dat je leeg of overprikkeld raakt.
 
Een eyeopener waarvan ik zijn werking regelmatig heb onderschat en heel waardevol is om mij weer heel bewust van te zijn en toe te passen in mijn dagelijks leven.
Dank je wel hooggevoelige deelnemers van deze workshop en bedankt Patricia, voor deze mooie avond.
 
Groetjes Linda

e prikkels en energie avond bij Patricia was fijn. Mijn ervaring bij de prikkelavond was dat ik nooit gedacht had dat er mensen waren die zoveel prikkels voelde, net als ik. Het was sowieso fijn om te weten dat het normaal is dat veel mensen die prikkels hebben en dat ik niet de enige ben. Daar ben ik me nu bewust van geworden en dat geeft me heel veel rust. 

 
Dank je wel Liefs Nandi
 

Wat fijn dat je met me wilde praten. Ik heb ons gesprek als zeer prettig ervaren. Ik voelde me gezien en begrepen iets wat ik soms best mis.
 
Lonneke
 

Ik heb twee behandelingen gedaan bij Patricia. Nu heb ik zoveel energie dat ik mijn hele huis heb schoongemaakt. Ik ben er nog beter uitgekomen dan ik had verwacht. Ik merk wel dat het me goed doet. Ik denk dat ik dit vaker laat doen, ik ben er echt tevreden over. Dank je wel Patricia.
 
Shaila
 

Voordat ik bij Patricia kwam was ik mezelf helemaal kwijt en kon niet goed gronden. Ik was ook heel moe. Na dit traject neem ik nu de tijd om op meerde momenten van de dag weer contact te maken met mezelf.

Ik heb meer inzicht gekregen in, en ben mij meer bewust van mijn gedachtepatronen, de keuze die ik maak in mijn leven, hoe ik omga met mijzelf en wat voor invloed dat heeft op mezelf.

Ik ben door jou begeleiding mezelf gaan voelen, heb mezelf stevig op de aarde gezet en heb mijn ziel weer een warm welkom gegeven in mijn lichaam. De liefde voor mezelf is gaan stromen. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Liefs Linda

Ik was opzoek naar iemand die mij verder kon helpen met de problemen waar ik tegenaan liep in mijn leven. Ik vond Patricia via internet en we hadden een fijn eerste gesprek.

Al bij de eerste afspraak kreeg ik heel veel tips en inzichten. Het consult was bijzonder en heel treffend. Ik voel me krachtiger, alsof ik meer geland ben. Ik kan alleen maar zeggen dat het de moeite waard was. Het is een aanrader om naar Patricia te gaan als je ergens mee zit, ze helpt je echt verder.

Sandra 

Ik zat een paar maanden in een depressie en had heel erge hoofdpijn en druk op mijn hoofd. Ik hoorde via een vriendin van de behandeling bij Patricia en heb toen gelijk een afspraak gemaakt. Ik was blij dat ik zo snel kon komen.

Wat ik van deze behandeling verwachte was dat de druk en mijn hoofdpijn weg zou gaan. Tijdens de behandeling voelde ik me al heel ontspannen en merkte dat de hoofdpijn minder werd.

Na de behandeling toen ik thuis kwam was ik heel erg moe en ben ik die dag 2 keer in slaap gevallen. Ik heb flink geslapen en de volgende dag was de hoofdpijn weg. Ik was nog wel beetje moe, maar het ging beter.

De dag daarna werd ik wakker en had ik zoveel energie, dat ik zelf verbaasd stond. Ik wilde echt van alles gaan doen en heb dat ook gedaan. Patricia raadde mij aan om vaker een voetenbadje te nemen, mijn voeten te masseren en de ademhalingsoefeningen te doen.

De ademhalingsoefeningen heb ik iedere dag gedaan, in de ochtend en in de avond. Ik voelde daardoor de energie weer stromen. Een heerlijk gevoel. Na het douchen heb ik mijn voeten gemasseerd.

Vandaag is het precies een week geleden dat ik voor de behandeling ben geweest. Ik voel me weer de oude, vol energie en ik kan weer genieten van elk moment van de dag.

Dank je wel Patricia om mijn ik weer terug te halen, S. Muradin

Het gaat heel goed met mij na de behandeling. Mijn hoofd voelt veel lichter en is ook heel leeg. Het is een heel raar gevoel. Ik heb het in het verleden gehad, omdat ik me eenzaam voelde en dat heb ik nu ook. Ik voel me niet eenzaam, maar ik voel dat ik heel leeg ben.

De rust is sowieso het belangrijkste, dat is heel fijn. Mijn hoofd is lichter en mijn lichaam is zwaarder, dat is wennen. Ik ben minder emotioneel, mijn partner merkt dat ik rustiger ben. We hebben ook met elkaar weer gesproken over dingen.

De oefeningen doe ik iedere dag, het gaat vanzelf.

Dank je wel voor dit, N.M

Valkuilen liggen overal op de loer. Toch ben ik de afgelopen week een aantal keer meer voor mezelf opgekomen. Ik heb meer de teugels in eigen handen genomen en heb een minder afwachtende houding aangenomen. Ik ben meer mezelf zonder dat ik me daar naar bij voel. Zo heerlijk om te merken dat ik dat nu ook kan,

Dank je wel Patricia voor deze les. Liefs Maria

Wij voelde de afgelopen weken alsof het leek dat Joey oud wordt, trager, slomer, minder enthousiast, minder flexibel met zijn lijf. Aangezien hij 9 jaar is zijn we daar niet heel erg mee verder gegaan maar wel de constatering. Ineens liep onze hond mank met zijn rechter achterpootje. Zoeken naar wond of afgebroken nagel. Niks te vinden. Mijn vriendin zei ga eens langs bij Patricia, zij is een soort dierentolk. Ook bij de hond van mijn vriendin heeft ze het e.e.a. kunnen betekenen. Wij stonden daar zeer zeker voor open maar hadden geen idee hoe of wat. d.m.v. app contact snel een afspraak gemaakt

Wij dachten zelf aan artrose of dat hij iets aan zijn heup zou hebben. Patricia liet Joey eerst lekker rondsnuffelen. Aangezien zij zelf een hond hebben waren er allerlei leuke snuisterijen voor hem. Ze kreeg contact met en hij werd steeds rustiger. Voelde aan zijn lijf. Diverse zaken werden benoemd door Patricia, zijn darmen, 1 oor met problemen (waardoor hoofdpijn), enting door dierenarts begin maart en stress. Allemaal dingen waar wij wel ons in kunnen vinden.

Na de behandeling kwam ik thuis met Joey, en hij zag onze dochter, hij was door het dolle….. Alsof hij haar maanden niet had gezien! Zo’n enorm blij ei!!!! En het bleef zo, hij is weer enthousiast zoals hij altijd is geweest en loopt niet meer mank. Bizar…. Onze oud Joey terug!!!!!

We zijn een uur bij Patricia geweest. Wat ze precies doet vind ik zelf lastig te omschrijven, ik vind dierentolk een mooi woord ervoor. Ik vond het zelf overweldigend, en daar bedoel ik mee, er komt zoveel juiste informatie, je hond loopt niet meer mank en is ineens weer happy. Dus, heel blij dat we haar langs mochten komen.

Echt geweldig wat jij kan, Thanks Patries. Liefs, Ellen

Tijdens een Bars behandeling bij Patricia gebeurde er veel. Op het moment dat ze begon op mijn hoofd voelde ik een lichte duizeling. Bij mijn voeten leek het of ze de stekker in het stopcontact deed. Ik voelde de energie vanuit mijn voeten naar boven stromen, een heerlijk gevoel.

Tijdens de behandeling heb ik steeds de duizeling in mijn hoofd gevoeld en ook had ik een licht misselijk gevoel. Toen de behandeling klaar was voelde ik mij licht en er was rust in mijn hoofd. Ik heb die nacht heerlijk gelslapen, wat  niet vaak voorkomt. De volgende ochtend werkte het kennelijk nog door, want ik stond ook op met een fijn gevoel.

Dank je wel Patricia voor deze mooie ervaring, Marianne

Mijn reis met jou heeft een half jaar geduurd, inclusief wat tussenstops. Een reis met ontzettend mooie inzichten. In februari kwam ik bij Patricia vanwege pieker gedachten en paniek aanvallen. Paniekaanvallen die mij letterlijk ziek maakte.

Allerlei vage klachten zorgden ervoor dat ik in een cirkel van angst bleef hangen.  Hoe anders is dit nu? 

De reis met Patricia heeft mij echt een andere mindset gegeven. Een mindset waarbij ik veel bewuster bezig ben met wat ik voel en doe en wat de consequenties van mijn gedachten zijn. De consulten hebben echt grote invloed gehad op mijn paniek en pieker gedachtes. De reis heeft voor nu de eindbestemming bereikt: alles is anders, de paniek is weg en dat had ik zelf nooit verwacht.

Patricia zorgt voor een goed gevoel en een fijne en open sfeer.

Bedankt voor de mooie reis! Groeten Bianca

Ik kreeg via mijn oom een kennismaking Access Bars behandeling bij Patricia. Ik had er geen ervaring mee en heb expres geen informatie opgezocht, zodat ik er blanco in kon stappen en de ervaring op me af kon laten komen.

Ik kon al snel terecht bij Patricia. Na een warm ontvangst nam ze me mee naar de behandelkamer en gaf ze uitleg over de behandeling. Ik vond het erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam. Na afloop voelde ik mij ontzettend ontspannen en dat heeft een tijdje aangehouden.

Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld.

Ook bepaalde dingen die Patricia en ik besproken hebben denk ik nog vaak na. De handvatten die ze gaf hebben mij erg geholpen.

Als je merkt dat je bepaalde energieën niet kwijt kunt of vastloopt met dingen, raad ik je aan om naar Patricia te gaan en de Access Bars behandeling te proberen. Ik mag bijna weer naar haar toe en daar kijk ik enorm naar uit.

Groetjes Amber

Door traumatische ervaringen uit het verleden ben ik bij Patricia terecht gekomen. De gesprekken heb ik positief ervaren. Helaas wegens omstandigheden kon ik de professionele therapie, welke Patricia aanbiedt, niet verder door laten gaan.
 
Patricia kwam bij mij over als een zeer bekwaam en doortastende therapeut en is zeer zeker aan te bevelen.
 
Margriet

Patricia, gisteren heb ik een lijstje gemaakt voor mezelf met mensen die in ’20 ‘nieuw’ voorbij kwamen in mijn leven. Zij gaven op hun unieke manier een mooie kleur. Dit door een mix van professionele gesprekken, inzichten en inspiratie.

Jij bent er daar één van. Dank je wel daarvoor! 

En de groeten aan Olaf! 🙂 Jurgen

Mocht je deze recensie lezen, dan is dit geschreven vanuit een oprechte aanmoediging om een poging te wagen bij Patricia. Je zal versteld staan van de resultaten.

Ik ben bij Patricia terecht gekomen via een klasgenootje van me. Zij raadde het me aan, omdat zij ervan overtuigt was dat ik er veel baat bij zou hebben. Dit zette mij aan het denken en heb ik besloten om een afspraak te maken.

Ik zelf zit in een proces waarvan ik in één klap niks meer kon, ik ben nu ongeveer 2 jaar bezig om mijn belastbaarheid op te bouwen en om dingen opnieuw te leren. Eén belangrijk onderdeel van mijn leven/vraagstuk is om meer energie te ervaren in mijn lijf, puur om te kunnen functioneren.

De ervaring die ik heb meegemaakt bij Patricia was bijna onwerkelijk. Patricia keek door me heen, letterlijk. Er werden me veel nieuwe inzichten gegeven tijdens de sessie en vaak kwamen die ook bij mij zelf vandaan. Na de sessie stroomde ongelofelijk veel energie door mijn lijf, echt zo tof en bizar om te ervaren en om daar lang profijt van te hebben na de sessie.

Ik voelde me geaard en onwijs energiek, wat ik voor de sessie niet had. Patricia is niet per definitie een ‘standaard’ coach, ze heeft mij inzichten gegeven die niet verklaarbaar zijn en daardoor zo nuttig zijn. Ik ben zo dankbaar voor datgene wat de sessie me heeft gebracht, namelijk inzichten en energie.

Na het consult ervoer ik een groot verschil in mijn functioneren. Mijn belastbaarheid nam toe, mijn energie-level was nog nooit zo hoog geweest, ik voelde me heerlijk in mijn eigen lijf.

Wat ik mee heb genomen vanuit de sessie is minder behoefte te voelen op het houden van controle, vertrouwen te hebben in de toekomst. Ik ben letterlijk de deur uitgelopen met een rugtas minder. Ik vond het confronterend om blokkades tegen te komen, maar achteraf enorm opluchtend.

Groetjes Rowenda

Ik heb een heerlijke behandeling mogen ontvangen van Patricia. De avond na de sessie was ik nog loom, moe en relaxt. In de nacht erna was het heel apart. Ik heb goed geslapen, maar werd elke keer wakker. Dan knakte mijn heup, dan deed mijn voet heel erg pijn en dan mijn kaak., alsof iemand mijn binnenkantje aan het repareren was. Echt apart.
 
Ik had wisselende gevoelens de hele dag, alle dingen die ik niet gevoeld of benoemd had tijdens de sessie kwamen kort voorbij. Soms voelde ik me heeeel moe en soms weer energiek!
 
Maandag voelde ik me sterk en krachtig, dat is even geleden, wat een super gevoel was dat zeg. Ik merkte dat mensen om mij heen ook keken… zo van, wat heb jij gedaan? Niks zeggen, maar wel denken…. wat een blij ei ben ik, het is zo fijn. Ik voel me een powervrouw en ik hoop dat ik dit altijd kan ervaren. Super dankjewel Patricia!!!
 

Yvie

 

Afgelopen woensdag bij Patricia geweest in haar praktijk.

Onbeschrijfelijk! Energetisch werk, stukken aangeraakt  en dingen opgeruimd. Voel de energie door me hele lijf stromen, ben veel bewuster, rustiger, krachtiger. Heerlijk! Een gave waarmee ik iedereen gun om mee in aanraking te komen. Je werkt Puur en oprecht, gepast en op je gevoel, positief en energiek. Daar heb je zeker een gave voor Patricia! Zo Mooi!
 
Elise

Gisteren heb ik bij Patricia een Bars sessie ontvangen. De behandeling heeft me veel rust en ontspanning in mijn hoofd en lichaam gegeven.
 
Ik heb heel veel blokkades mogen herkennen en loslaten. Ik begrijp nu beter wat het allemaal was.
 
Patricia kan goed luisteren en stelt precies de juiste vragen. Ik voel meer liefde voor mijzelf en voor mijn omgeving. Ik kan weer een tijdje vooruit, maar kom graag nog een keer terug.
 
Liefs Leonie

Vandaag ben ik bij Patricia geweest. Zij heeft me deze keer inzicht gegeven hoe ik met mijn gave om kan gaan.
 
De blokkades die er waren zijn nu opgelost. Ik voel met dankbaar en zeer gelukkig.
 
Ik voelde dat ik bij Patricia moest zijn om dingen op te lossen. Fijn om geweest te zijn.
 
Groetjes Joke

Van Patricia heb ik geleerd dat je dingen uit kunt praten met elkaar zonder boos te zijn.
 
Eerlijk zijn en vertellen wat je dwars zit. Bij ons in het gezin werd nooit ergens over gesproken.
 
Nu praat ik wel alles uit, ook met mijn vrienden en dat is best cool.
 
Dank je wel Patricia voor je wijze les. R. v. H

Ik kijk met veel voldoening terug op dit traject. Ik merk dat ik heel wat stappen heb gemaakt.
 
Via een kennis ben ik bij Patricia terechtgekomen. Het was een moment waarop de combinatie van een zware managementbaan en het moedershap mij zwaar vielen.
 
Met Patricia ben ik in een aantal sessies aan de slag gegaan om mijzelf weer meer te kunnen ontspannen, ruimte te geven en mijn ‘handleiding’ te schrijven. Door middel van gesprekken, ontspanningsoefeningen, schrijfoefeningen en tips en opdrachten die ik thuis en op mijn werk kan toepassen sta ik met veel meer energie en positiviteit in het leven.
 
Patricia werkt daarbij intuïtief en kijkt echt naar waar je behoefte aan hebt. Ik herken de dingen die mij energie kosten en leg ze gemakkelijker naast mij neer en voel mij daar dan vervolgens ook niet meer schuldig over.
 
Het einde van het traject hebben we afgesloten met het maken van een Vision Board. Een beeld van hetgeen ik naar toe wil. Het eindresultaat hangt nu in mijn slaapkamer als een positieve reminder aan de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.
 
Patricia heeft mij geholpen mijn rust en focus terug te vinden, daar ben ik haar bijzonder dankbaar voor.
 
Hartelijke groet Saskia

Stevig in je schoenen staan! Iedereen heeft wel eens het verlangen om sterker te zijn.
 
Sterker dan andere personen in een groep of iemand in je omgeving en sterker bij het maken van de juiste keuzes. Je hebt het gevoel dat je niet voor 100% leeft of het maximale uit het leven haalt.
 
Zolang je jezelf als cijfer geen 10 geeft dan is er dus ruimte voor een verbetering! Ook ik had een wens om sterker te worden zodat ik met de juiste keuzes en beslissingen ook gelukkiger kan zijn in het leven zowel privé als op het werk.
 
Bij Infinity krijg je niet alleen de handvatten toegereikt om dit te bereiken maar doe je ook met oefeningen (bv ontspanning en ademhaling) en de zeer intense belevingen daadwerkelijk de ervaring op om te veranderen van binnen.
 
Er wordt zeer ingezoomd op wie je nu bent en wat en wie je wilt zijn. Wat doe je bewust en wat gebeurd er onbewust. Wat staat er in de weg om te veranderen? Met de juiste intense beleving, waar je wel voor open moet staan, en opgedane kennis wordt je geleerd hoe je kan veranderen en daadwerkelijk kan worden wie je eigenlijk wilt zijn.
 
Het veranderproces doe je niet alleen, maar Patricia neemt je letterlijk aan de hand mee naar deze nieuwe fase van je leven. Het voelt goed en vertrouwd om dit samen met Patricia te doen.
 
Dicht bij jezelf blijven is wel eens lastig en moeilijk daar je vaak keuzes maakt voor andere of om andere mensen geen pijn te doen, maar als je altijd dicht bij jezelf blijft en met de juiste afweging de keuzes in het leven kan maken dan wordt alles een stuk makkelijker. 
 
En wordt je sterker en wordt het een verslaving om datgene wat je bij Infinity heb geleerd en opgestoken, continu in de praktijk te brengen.
 
Door een aantal consulten te volgen en met volle overgave te beleven ben ik al in staat geweest om sterker te worden.
 
Ja, ik kan wel zeggen dat ik steviger in mijn schoenen sta dan ooit en dat voelt goed, bijna als Superman. Een 10 ? Dat geef ik mijzelf nu nog niet, maar ik heb het nu zelf in de hand door gewoon doen en beleven, en met de opgedane kennis en handvatten van Infinity komt dat nu wel dichterbij.
 
Dank je wel Hans .v. Os

De workshop Visioncard maken was voor mij heel effectief om één project uit mijn leven in korte tijd intuïtief uit te werken.
 
De coaching van Patricia was daarbij onmisbaar om de beste keuzes te maken.
 
Dank je wel Patricia,
 
Elisabeth van der Meer Inspirational spreker en coach

Patricia is heel erg gemotiveerd en let goed op wat er allemaal in de zaal gebeurd. Ze voelt heel goed aan wat er aan de hand is en stelt vragen om duidelijkheid te krijgen.
 
Patricia deelde in de presentatie haar levenslessen aan de hand van een zelf ontwikkelde methode en verraste iedereen met de vorm waarop ze dat deed.
 
Het leverde mij frisse inzichten op over mezelf,
 
Dank je wel Patricia!
 
Hug Hugo Bakker

Tijdens een online training had ik samen met Patricia een brainstorm sessie. Daar ben ik erg dankbaar voor!
 
Want in die sessie zag Patricia al snel waar bij mij de oorzaak zat waarom ik vast zat in mijn huidige situatie. Ze legde uit wat ze zag en wat in haar ogen de oplossing is.
 
Yes ik kan verder! Uitdaging opgelost doordat er gewoon even iemand anders naar mijn uitdaging keek en die natuurlijk van een hele andere kant ziet dan ik zelf.
 
Nogmaals bedankt Patricia en ga door met je mooie werk.
 
Groet Ronny Heeg

De speelse aanpak van Patricia tijdens een groepsoefening leverde verrassende inzichten op. 

Ze nodigt je uit tot nadenken over je visie en handelen.

Bovendien is Patricia een leuke en wijze vrouw.

Ellen Borst

Wat een leuke, originele en boeiende aanpak van je presentatie.
 
Ik kreeg een mooie spiegel aangereikt: durf te vragen als je wilt groeien. Doe zo verder Patricia.
 
Bene Bailleul

Patricia, ik vond het zeer creatief hoe je Hugo’s naam gebruikte in je presentatie, mijn complimenten daarvoor. 
 
Ik heb er van geleerd, want wat ik altijd doe is namelijk: geen hulp vragen… want ik moet het toch weten!! 🙂 De laatste opdracht vond ik wel moeilijk: dat een mooi product loslaten pijn doet. Dus heel leerzaam.

Dank daarvoor, Patricia

Marie José

Ik heb door de oefening meer focus gekregen, meer bewustzijn en het was leuk om te doen.
 
Ans Breetveld

Patricia is zeer ervaren en deskundig, komt snel tot de kern en kan je verrassende inzichten geven. Ik heb een aantal tips gekregen die ik meteen toe kan passen. Erg interessant.
 
Eva

Patricia werkt heel intuïtief en dat is de reden dat ik een nog uit te werken stuk in mijzelf met haar wilde uitwerken. Zij komt snel tot de kern en door op onbewust niveau aan het werk te gaan, voel je ook de werkelijke transformatie.
 
Het is bijna niet in woorden te ‘vangen’, door het zelf te ervaren ‘weet’ je dat je iets hebt getransformeerd. Ik weet weer de verbinding te maken met mijn eigen kern en dit geeft me zoveel kracht en vertrouwen!
Dit gun ik iedereen..!! Ontzettend bedankt Patricia!

Hartelijke groet, Judith uit Alkmaar

In de auto terug merkte ik dat ik wel geraakt was door de onderwerpen die naar boven kwamen. Verder voel ik me sinds dat consult veel stabieler en veel minder emotioneel ten opzichte van mijn ouders.

Het voelt alsof er een hoop emotionele ballast is opgeruimd en er is rust en kracht voor teruggekomen. Dank je wel Patricia voor deze bijzondere ervaring.

Groet Merle

Wat ik onder andere heb geleerd is om rust te nemen voor keuzes, beslissingen etc. Ik moet toegeven dat ik me niet realiseerde hoe ik mijn eigen leven, lichaam kon sturen.

Ik heb absoluut het gevoel dat we veel “puin/ oudzeer” hebben aangeboord en opgeruimd. Ik merk dat ik nog steeds in het veranderingsproces zit, maar dat het wel een positief effect op me heeft.

Als ik denk aan de eerste keer dat ik bij je binnen kwam, huilend op je bank zat en me echt heel depressief voelde, dan is er een duidelijk verschil nu. De depressieve gedachtes die ik echt af en toe nog wel heb, weet ik beter te hanteren en meer te sturen. Ze duren daardoor korter en heb mezelf sneller weer in balans.

Het is een hele bijzondere ervaring tot nu toe geweest en hoop dat het de eerste stap is geweest naar een innerlijke bewustwording en groei van mezelf.

Op naar een topjaar! En ik kom zeker nog een keer terug.

Groetjes, Monique

Iedere keer als ik een afspraak met Patricia heb dan ga ik er met plezier heen, maar wel met lood in mijn schoenen. Niet omdat ik Patricia niet graag zie. Maar omdat ik weet dat, als ik een afspraak met haar heb, er thema’s en zaken uit mijn leven behoorlijk opgeschud worden. Dit is goed vind ik, maar het kan emoties met zich meebrengen.
 
Het proces begint eigenlijk al een dag voor de afspraak; wanneer ik Patricia mail over mijn vraag of mijn persoonlijke doel voor ons gesprek. Dit zet me al enorm aan het denken. Meestal kom ik, door het te mailen en erover na te denken, zelf al tot inzichten. 
 
Wat er door de sessies is veranderd is dat ik veel bewuster ben van mijn stemmingen/ van wanneer ik overprikkeld ben. Dan neem ik even een pauze en tijd voor mezelf. Ook heb ik meer begrip voor mijn ouders, de keuzes die zij maakten en het effect daarvan op mij. En hierdoor ben ik me veel meer bewust van waarom en hoe ik als moeder dingen doe. Bijvoorbeeld duidelijker grenzen stellen.
 

Wat er kan gebeuren in een sessie met Patricia is bijzonder. Erg bijzonder. Ze helpt enorm met het ontdekken van mezelf waardoor ik kan werken aan thema’s in mijn leven.

Groet van Anke

Bedankt voor je lieve betrokkenheid, we hebben veel steun aan je. Je hebt me door een enorm moeilijke tijd heen geholpen.

Liefs Ramona

M​eer aandacht hebben voor wat al goed gaat, daar word ik blij van. Dankbaarheid en liefdevol. Lief zijn voor mezelf en mijn omgeving. ​Mijn kind is rustiger en ontspannen, hij kan goed aangeven wat hij wil en hij luistert beter.

Ik ben rustiger en niet meer gestrest, ik neem meer de tijd voor dingen en doe minder. Probeer in het moment te zitten door op de omgeving te letten en te luisteren. Mild te zijn voor mezelf. Echt onthaasten, geen drie dingen tegelijk doen. Als ik geen zin heb, doe ik het niet. Mijn verstand protesteert wel maar ik lach erom en soms doe ik het dan toch, ach ja, volgende keer beter:-).

​Dat was echt anders, alles moest per se. Vol met oordelen op mezelf en op anderen keek ik de wereld in. Niets was
goed genoeg, nu wel, ik ben meer tevreden en dankbaar! ​Ongelofelijk wat ben ik dankbaar en lief nu. Geweldig om te zien welke impact dat direct heeft op mijn omgeving!

Patricia, dank voor al je lessen en tot gauw 🙂

Dikke Knuffel, Agnes

Alleen de ervaring kan je vertellen hoe bijzonder het is.

Toen ik bij Patricia kwam gaf ik mijn leven een 4. Na het traject waardeer ik mijn leven met een ruime 7.

Dank je wel voor alle inzichten en wijze lessen.

Mick

Ik voelde me erg opgejaagd toen ik bij Patricia kwam.

Het heeft me echt goed geholpen. De ademoefeningen brachten mij meer rust en minder stress. Dank je wel Patricia

J.K

Ik wil hier graag een stukje schrijven over de workshop. Ik heb een aantal tips gekregen die ik meteen kan toepassen om mijn energie hoog te houden.

De belangrijkste inzichten die ik uit de workshop heb gehaald zijn dat multitasken niet werkt en dat ik nu weet wat aanwezig zijn eigenlijk is. Ik vond het erg interessant en heb de workshop een 9 gegeven.

Dank je wel Patricia voor je verrassende inzichten.

Anke

Patricia was bij ons thuis in Thorn op een zonnige dag, zij zag aan mij dat er spanningen waren. Ik had in die tijd veel problemen in de relatie. Zij heeft toen de moeite genomen om mij te behandelen met haar therapie, dit heeft mij ontzettend goed geholpen.

Ik voelde de stress van mij afglijden. Nu kan ik de stress achter mij laten en opnieuw beginnen.

Patricia van harte bedankt en jij bent altijd van harte WELKOM.

Met heel veel groeten Fred Bokken

De ademhaling oefeningen waren leuk en goed. Ongelofelijk dat je met deze tips letterlijk steviger in je schoenen komt te staan.

Ik weet zeker dat onze dochter baat heeft gehad van de oefeningen en gesprekken met jou.

Ze heeft meer handvatten gekregen en staat wat zelfverzekerder in het leven. Hiervoor dank!

Hans v. Os

Mijn zoon van acht praat ineens veel meer. Ik heb nooit geweten dat hij zo kon zijn, want ik heb dit nog nooit eerder van hem gezien. Hij is echt veel verandert. Het is heel bijzonder.

Dank je wel Patricia

Moon

Patricia gaf mij alle ruimte om mijn verhaal te vertellen, ze kan heel goed luisteren.

Uit het gesprek wist ze precies een aanknopingspunt te pakken waarmee we aan het werk zijn gegaan, hiermee sloeg ze de spijker op zijn kop. En dat gelijk al in het eerste consult. Respect voor je vakwerk.

Anneke

De gesprekken en oefeningen bij Patricia heb ik als prettig ervaren. Ik ben me meer bewust geworden en kan nu beter mijn grenzen aangeven.

Ik heb tijdens het hele proces veel inzichten gekregen. Uit mijn omgeving krijg ik te horen dat ik erg ben gegroeid. Door beter voor mezelf te zorgen en op tijd mijn grenzen aan te geven, sta ik ook veel positiever in het leven. Het gevoel van overleven, is nu genieten van het leven geworden. Dank je wel Patricia

Jolanda

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Patricia de weg kan openen naar je vrijheid en geluk, los van patronen uit je verleden.
Het is een onzekere stap naar iets nieuws wat maakt dat je een drempel kunt ervaren om ermee te beginnen.

Toch wil ik je aanmoedigen dat te doen, omdat je dat inzicht oplevert in wie je werkelijk bent.

Patricia, ik ben je erg dankbaar voor je hulp.

Ingrid

Ik ben blij dat ik bij Patricia terecht gekomen ben. Ik weet niet hoe Patricia het gedaan heeft maar het lijkt wel of ze mijn kind heeft aangezet. Van een verlegen, stil en teruggetrokken jongetje is hij nu een spraakwaterval geworden. Hij is nu ook altijd onderweg om met zijn nieuwe vriendjes te gaan spelen. Ik ben blij dat het zo goed met hem gaat.

Dank je wel voor deze verandering.

Lyzette

Onze dochter van 6 jaar voelde zich niet prettig op school. Ze was erg verlegen en werd vaak gepest. Ook thuis had ze soms last van driftbuien. Ik zag dat ze het moeilijk had. Ik wilde zo graag dat onze dochter zich weer prettig voelde en ook dat ze zich staande weet te houden in lastige situaties.

Na de sessies bij Patricia merkte ik dat onze dochter steeds sterker werd en ook zelf met oplossingen kwam. De oudergesprekken gaven veel inzichten. Ik begrijp onze dochter veel beter.

Op school gaat het nu ook goed. Onze dochter is nu naar groep 3. Tijdens de overdracht van groep 2 naar 3 werd gezegd dat onze dochter een schuw meisje was, want dat stond in het verslag. De nieuwe juffen herkennen haar er niet in. Ze doet nu goed mee met de groep. Kletst gezellig mee en heeft veel vriendjes en vriendinnetjes.

Dank je wel Patricia voor al je hulp. Liefs van ons, xx

Jolanda

Voor mij was het werken met jou een hele waardevolle ervaring. Je hebt mij op een hele intuïtieve manier laten ervaren hoe ik gevoelsmatig meer in contact met mijn dochter kan komen.

Ik heb geleerd mijn eigen grenzen duidelijker aan te geven, waardoor ik voor mijn dochter ook duidelijker in mijn boodschap naar haar werd. Het geeft haar nu meer rust als ze weet wat ik van haar verwacht.

Ook het voelen van de verantwoordelijkheid voor mijn dochter: ik wil graag van alles doen om te voorkomen dat ze zich gekwetst voelt. Ik kan hier nu anders mee omgaan.

Het gaat om het nemen van mijn eigen verantwoordelijkheid en ook de ander in zijn waarde laten dat die ook zijn eigen verantwoordelijkheid kan dragen. Ik zie de kracht van mij dochter, wat haar zelfvertrouwen geeft.

Veel dank, Patricia, voor de inzichten die je mogelijk hebt gemaakt.

Marjolein

Ik heb geleerd door Patricia om mijn verdriet, stress en emoties los te laten. Door ademhalingsoefeningen en rust te nemen kwam ik weer bij mijn eigen hart.

Het bijzondere is dat ik deze winter geen benauwdheid meer had. Geen heftige hoest. Andere winters was ik vaak ziek. Nu heb ik geen inhalator/puffers meer gebruikt. Bedankt dat ik mijn gezondheid weer terug heb.

Bedankt Patricia, je bent een vakvrouw.

Groet, Linda

“Patricia heeft mij geholpen om mezelf meer te accepteren. Daardoor, ben ik een zelfverzekerder persoon geworden en sta ik steviger in mijn schoenen. Door jezelf te accepteren, accepteer je je positieve kanten meer en kun je je negatieve kanten herkennen en verminderen.

Cristel

Het blijft wonderlijk hoe mijn leven is veranderd. Ik kan nu veel beter keuzes maken en ik voel me daar ook niet meer schuldig over. Ik ben nog steeds verbaasd dat het schuldgevoel echt weg is. Dank je wel Patricia

Jolande

Ik voelde me al een tijdje niet zo lekker en was zoekende naar een manier om het voor mezelf weer op orde te krijgen. Geconfronteerd met het verleden en het welbekende rugzakje werd het me soms te veel. Ik wist dat er in de praktijk met kinderen werd gewerkt en ben me gaan inlezen op de site.

De visie van Patricia sprak mij persoonlijk erg aan, ik besloot een afspraak te maken.  De warme sfeer in de praktijk voelde prettig, zo ook de persoonlijke benadering van Patricia. Na 1 consult voel ik me al een stuk beter. Zo zijn er nog een aantal te gaan, maar ik heb er vol vertrouwen in, dat de weg die ik nu ingeslagen ben, de goede is geweest.

Rust, Ruimte, Eerlijkheid en Oprechtheid is wat ik in deze praktijk vind. Langzaam komt de zon achter de wolken vandaan.

Miranda v. A

Nu ik voor mezelf gekozen heb en van mezelf hou, zie ik alles anders. Ik heb een heel ander leven.

Joke

Patricia leert me om steeds een stapje verder te gaan.

Hand in Hand !

Dank je wel hiervoor, Marcel

Via internet en mijn yogalessen ben ik bij Patricia gekomen. Met een burn-out en jaren naar mij zelf opzoek te zijn en mijn creativiteit. Heb ik gekozen voor een holistische coach omdat dit mij aansprak.

Door Patricia ben ik bij mij zelf gekomen en heb ik keuzes leren maken die echt bij mij passen. De vele oefeningen, die zijn integreren in mijn leven en de gespreken. Behandelingen als de
hoofdmassage deed zij aan de hand van wat ik op dat moment nodig had.

Ik heb rust gekregen, ben liever voor mijn zelf, geniet van de kleine dingen en ben weer terug op mijn eigen werkplek. Ik heb een grote glimlach op mijn gezicht als ik over iets vertel waar ik blij van wordt. Ik krijg hierover vaak een compliment.

Mijn creativiteit en energie is weer gaan stromen waardoor er al mooie dingen op mijn pad zijn gekomen die echt bij mij passen of nooit had verwacht. Patricia neemt de tijd voor je, al duurt de sessie 1, 2 uur of langer.

Echt een aanrader! Ik ben haar echt heel dankbaar.

Groeten Bea 

Ik was op zoek naar hulp, omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Toen ik op de site van Patricia kwam sprak het mij gelijk aan. Ik heb een afspraak gemaakt en het was heel bijzonder om te ervaren. Blij dat ik hulp heb gezocht.

Liefs Jennie

Ik ben al veel stappen vooruit gegaan sinds ik bij Patricia kom. Zelfs de voetreflexzone therapeut merkte op dat er meer energie door mijn voeten stroomde.

Ik ben een stuk rustiger geworden en kom ook meer voor mezelf op. Daar ben ik trots op.

Dank je wel, Ellen

Ik vond het weer een bijzondere ervaring die het nodige losmaakte bij Patricia.

Wat de sessie betreft heeft de ontlading van die naar boven kwam mij nog wat extra’s gegeven. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Al met al ging ik met goed gevoel naar huis. Thuisgekomen heb ik nog een tijd gemediteerd. Ik ben van plan dat te blijven doen en ik denk dat dat wel gaat lukken. Het was heel fijn, dank je wel Patricia.

Groeten van Jose

Op advies van een vriendin bij ik naar Patricia gegaan voor mijn hoofdpijn. Tijdens de behandeling op mijn hoofd kwamen er emoties.
 
Na de aanmoediging van Patricia om ze te laten gaan heb ik dat na wat twijfel toch gedaan. Ik voelde me leeg op mijn borst. Ik heb nu minder hoofdpijn. Alleen als ik het op mijn werk druk heb, merk ik het soms nog, maar voor de rest is de hoofdpijn weggegaan. 
 
Dank je wel, Steven

Sinds ons gesprek is er heel veel verandert. Ik heb heel veel energie en er gebeuren mij dingen die precies met het thema ‘contact’ te maken hebben. Het gaat de hele dag door. Het is goed dat er nog een week tussen zit voor onze volgende afspraak. Dan is dit gewend en ben ik klaar voor het volgende moment.

Liefs Sarah

Ik heb de workshop als heel bijzonder en out of my comfort zone ervaren. Om te voelen wat energie is en hoe je dit kan sturen of aantrekken is magisch om te ervaren.
 
Over de prikkels wist ik al veel door mijn eigen levenspad, maar ook omtrent prikkels belangrijke informatie tot me gekregen. Hoe ik mezelf beter in staat kan stellen om van mijn hoofd naar mijn gevoel te gaan, wat een dagelijkse uitdaging is.
 
Door deze workshop ben ik me meer bewust van het belang om uit je hoofd te blijven en hoe ik beter in staat ben om, om te gaan met emoties van andere.
 
Echt een aanrader als je meer wilt weten over prikkels en energie en dit zelf ook wil ervaren,
 
Lieve groeten, Rowenda
  

Bedankt voor de avond! Met andere deelnemers heb ik deelgenomen aan de prikkels en energie avond bij Patricia.
 
We startte de avond met een stukje, zoals ik dat noem, theorie. We bespraken door welke emoties je prikkels ervaart, wat stress veroorzaakt en hoe je ervoor zorgt dat je tijdig op de rem trapt. Daarna gingen we in tweetallen oefenen.
 
Alhoewel ik bekend ben met de behandelingen bij Patricia, had ik toch weer eye-openers. Een simpele oefening kan ik weer mooi meenemen in mijn pakketje bestaande oefeningen.
Al met al een interessante avond.
 
Groeten Bianca

Op een donderdagavond ging ik naar een avond met het thema Prikkels en Energie. Er waren, zo bleek tijdens het voorstelrondje, meer mensen die net als ik heel gevoelig zijn.
 
De situaties die de andere mensen noemde waar ze last van hadden in de zin van je overprikkeld voelen, waren ook voor mij heel herkenbaar. Bijvoorbeeld ik raak overprikkeld van harde geluiden, in een ruimte met veel mensen en zo waren er nog meer voorbeelden.
 
Ik vond het leerzaam om te horen hoe andere mensen met bepaalde situaties omgaan en Patricia bracht helder in beeld door op het whiteboard te tekenen wat er in zulke situaties gebeurt, te ervaren met de andere deelnemers wat energie doet en hoe je het kan voorkomen dat je leeg of overprikkeld raakt.
 
Een eyeopener waarvan ik zijn werking regelmatig heb onderschat en heel waardevol is om mij weer heel bewust van te zijn en toe te passen in mijn dagelijks leven.
Dank je wel hooggevoelige deelnemers van deze workshop en bedankt Patricia, voor deze mooie avond.
 
Groetjes Linda

e prikkels en energie avond bij Patricia was fijn. Mijn ervaring bij de prikkelavond was dat ik nooit gedacht had dat er mensen waren die zoveel prikkels voelde, net als ik. Het was sowieso fijn om te weten dat het normaal is dat veel mensen die prikkels hebben en dat ik niet de enige ben. Daar ben ik me nu bewust van geworden en dat geeft me heel veel rust. 

 
Dank je wel Liefs Nandi
 

Wat fijn dat je met me wilde praten. Ik heb ons gesprek als zeer prettig ervaren. Ik voelde me gezien en begrepen iets wat ik soms best mis.
 
Lonneke
 

Ik heb twee behandelingen gedaan bij Patricia. Nu heb ik zoveel energie dat ik mijn hele huis heb schoongemaakt. Ik ben er nog beter uitgekomen dan ik had verwacht. Ik merk wel dat het me goed doet. Ik denk dat ik dit vaker laat doen, ik ben er echt tevreden over. Dank je wel Patricia.
 
Shaila
 

Voordat ik bij Patricia kwam was ik mezelf helemaal kwijt en kon niet goed gronden. Ik was ook heel moe. Na dit traject neem ik nu de tijd om op meerde momenten van de dag weer contact te maken met mezelf.

Ik heb meer inzicht gekregen in, en ben mij meer bewust van mijn gedachtepatronen, de keuze die ik maak in mijn leven, hoe ik omga met mijzelf en wat voor invloed dat heeft op mezelf.

Ik ben door jou begeleiding mezelf gaan voelen, heb mezelf stevig op de aarde gezet en heb mijn ziel weer een warm welkom gegeven in mijn lichaam. De liefde voor mezelf is gaan stromen. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Liefs Linda

Ik was opzoek naar iemand die mij verder kon helpen met de problemen waar ik tegenaan liep in mijn leven. Ik vond Patricia via internet en we hadden een fijn eerste gesprek.

Al bij de eerste afspraak kreeg ik heel veel tips en inzichten. Het consult was bijzonder en heel treffend. Ik voel me krachtiger, alsof ik meer geland ben. Ik kan alleen maar zeggen dat het de moeite waard was. Het is een aanrader om naar Patricia te gaan als je ergens mee zit, ze helpt je echt verder.

Sandra 

Ik zat een paar maanden in een depressie en had heel erge hoofdpijn en druk op mijn hoofd. Ik hoorde via een vriendin van de behandeling bij Patricia en heb toen gelijk een afspraak gemaakt. Ik was blij dat ik zo snel kon komen.

Wat ik van deze behandeling verwachte was dat de druk en mijn hoofdpijn weg zou gaan. Tijdens de behandeling voelde ik me al heel ontspannen en merkte dat de hoofdpijn minder werd.

Na de behandeling toen ik thuis kwam was ik heel erg moe en ben ik die dag 2 keer in slaap gevallen. Ik heb flink geslapen en de volgende dag was de hoofdpijn weg. Ik was nog wel beetje moe, maar het ging beter.

De dag daarna werd ik wakker en had ik zoveel energie, dat ik zelf verbaasd stond. Ik wilde echt van alles gaan doen en heb dat ook gedaan. Patricia raadde mij aan om vaker een voetenbadje te nemen, mijn voeten te masseren en de ademhalingsoefeningen te doen.

De ademhalingsoefeningen heb ik iedere dag gedaan, in de ochtend en in de avond. Ik voelde daardoor de energie weer stromen. Een heerlijk gevoel. Na het douchen heb ik mijn voeten gemasseerd.

Vandaag is het precies een week geleden dat ik voor de behandeling ben geweest. Ik voel me weer de oude, vol energie en ik kan weer genieten van elk moment van de dag.

Dank je wel Patricia om mijn ik weer terug te halen, S. Muradin

Het gaat heel goed met mij na de behandeling. Mijn hoofd voelt veel lichter en is ook heel leeg. Het is een heel raar gevoel. Ik heb het in het verleden gehad, omdat ik me eenzaam voelde en dat heb ik nu ook. Ik voel me niet eenzaam, maar ik voel dat ik heel leeg ben.

De rust is sowieso het belangrijkste, dat is heel fijn. Mijn hoofd is lichter en mijn lichaam is zwaarder, dat is wennen. Ik ben minder emotioneel, mijn partner merkt dat ik rustiger ben. We hebben ook met elkaar weer gesproken over dingen.

De oefeningen doe ik iedere dag, het gaat vanzelf.

Dank je wel voor dit, N.M

Valkuilen liggen overal op de loer. Toch ben ik de afgelopen week een aantal keer meer voor mezelf opgekomen. Ik heb meer de teugels in eigen handen genomen en heb een minder afwachtende houding aangenomen. Ik ben meer mezelf zonder dat ik me daar naar bij voel. Zo heerlijk om te merken dat ik dat nu ook kan,

Dank je wel Patricia voor deze les. Liefs Maria

Wij voelde de afgelopen weken alsof het leek dat Joey oud wordt, trager, slomer, minder enthousiast, minder flexibel met zijn lijf. Aangezien hij 9 jaar is zijn we daar niet heel erg mee verder gegaan maar wel de constatering. Ineens liep onze hond mank met zijn rechter achterpootje. Zoeken naar wond of afgebroken nagel. Niks te vinden. Mijn vriendin zei ga eens langs bij Patricia, zij is een soort dierentolk. Ook bij de hond van mijn vriendin heeft ze het e.e.a. kunnen betekenen. Wij stonden daar zeer zeker voor open maar hadden geen idee hoe of wat. d.m.v. app contact snel een afspraak gemaakt

Wij dachten zelf aan artrose of dat hij iets aan zijn heup zou hebben. Patricia liet Joey eerst lekker rondsnuffelen. Aangezien zij zelf een hond hebben waren er allerlei leuke snuisterijen voor hem. Ze kreeg contact met en hij werd steeds rustiger. Voelde aan zijn lijf. Diverse zaken werden benoemd door Patricia, zijn darmen, 1 oor met problemen (waardoor hoofdpijn), enting door dierenarts begin maart en stress. Allemaal dingen waar wij wel ons in kunnen vinden.

Na de behandeling kwam ik thuis met Joey, en hij zag onze dochter, hij was door het dolle….. Alsof hij haar maanden niet had gezien! Zo’n enorm blij ei!!!! En het bleef zo, hij is weer enthousiast zoals hij altijd is geweest en loopt niet meer mank. Bizar…. Onze oud Joey terug!!!!!

We zijn een uur bij Patricia geweest. Wat ze precies doet vind ik zelf lastig te omschrijven, ik vind dierentolk een mooi woord ervoor. Ik vond het zelf overweldigend, en daar bedoel ik mee, er komt zoveel juiste informatie, je hond loopt niet meer mank en is ineens weer happy. Dus, heel blij dat we haar langs mochten komen.

Echt geweldig wat jij kan, Thanks Patries. Liefs, Ellen

Tijdens een Bars behandeling bij Patricia gebeurde er veel. Op het moment dat ze begon op mijn hoofd voelde ik een lichte duizeling. Bij mijn voeten leek het of ze de stekker in het stopcontact deed. Ik voelde de energie vanuit mijn voeten naar boven stromen, een heerlijk gevoel.

Tijdens de behandeling heb ik steeds de duizeling in mijn hoofd gevoeld en ook had ik een licht misselijk gevoel. Toen de behandeling klaar was voelde ik mij licht en er was rust in mijn hoofd. Ik heb die nacht heerlijk gelslapen, wat  niet vaak voorkomt. De volgende ochtend werkte het kennelijk nog door, want ik stond ook op met een fijn gevoel.

Dank je wel Patricia voor deze mooie ervaring, Marianne

Mijn reis met jou heeft een half jaar geduurd, inclusief wat tussenstops. Een reis met ontzettend mooie inzichten. In februari kwam ik bij Patricia vanwege pieker gedachten en paniek aanvallen. Paniekaanvallen die mij letterlijk ziek maakte.

Allerlei vage klachten zorgden ervoor dat ik in een cirkel van angst bleef hangen.  Hoe anders is dit nu? 

De reis met Patricia heeft mij echt een andere mindset gegeven. Een mindset waarbij ik veel bewuster bezig ben met wat ik voel en doe en wat de consequenties van mijn gedachten zijn. De consulten hebben echt grote invloed gehad op mijn paniek en pieker gedachtes. De reis heeft voor nu de eindbestemming bereikt: alles is anders, de paniek is weg en dat had ik zelf nooit verwacht.

Patricia zorgt voor een goed gevoel en een fijne en open sfeer.

Bedankt voor de mooie reis! Groeten Bianca

Ik kreeg via mijn oom een kennismaking Access Bars behandeling bij Patricia. Ik had er geen ervaring mee en heb expres geen informatie opgezocht, zodat ik er blanco in kon stappen en de ervaring op me af kon laten komen.

Ik kon al snel terecht bij Patricia. Na een warm ontvangst nam ze me mee naar de behandelkamer en gaf ze uitleg over de behandeling. Ik vond het erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam. Na afloop voelde ik mij ontzettend ontspannen en dat heeft een tijdje aangehouden.

Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld.

Ook bepaalde dingen die Patricia en ik besproken hebben denk ik nog vaak na. De handvatten die ze gaf hebben mij erg geholpen.

Als je merkt dat je bepaalde energieën niet kwijt kunt of vastloopt met dingen, raad ik je aan om naar Patricia te gaan en de Access Bars behandeling te proberen. Ik mag bijna weer naar haar toe en daar kijk ik enorm naar uit.

Groetjes Amber

Door traumatische ervaringen uit het verleden ben ik bij Patricia terecht gekomen. De gesprekken heb ik positief ervaren. Helaas wegens omstandigheden kon ik de professionele therapie, welke Patricia aanbiedt, niet verder door laten gaan.
 
Patricia kwam bij mij over als een zeer bekwaam en doortastende therapeut en is zeer zeker aan te bevelen.
 
Margriet

Patricia, gisteren heb ik een lijstje gemaakt voor mezelf met mensen die in ’20 ‘nieuw’ voorbij kwamen in mijn leven. Zij gaven op hun unieke manier een mooie kleur. Dit door een mix van professionele gesprekken, inzichten en inspiratie.

Jij bent er daar één van. Dank je wel daarvoor! 

En de groeten aan Olaf! 🙂 Jurgen

Mocht je deze recensie lezen, dan is dit geschreven vanuit een oprechte aanmoediging om een poging te wagen bij Patricia. Je zal versteld staan van de resultaten.

Ik ben bij Patricia terecht gekomen via een klasgenootje van me. Zij raadde het me aan, omdat zij ervan overtuigt was dat ik er veel baat bij zou hebben. Dit zette mij aan het denken en heb ik besloten om een afspraak te maken.

Ik zelf zit in een proces waarvan ik in één klap niks meer kon, ik ben nu ongeveer 2 jaar bezig om mijn belastbaarheid op te bouwen en om dingen opnieuw te leren. Eén belangrijk onderdeel van mijn leven/vraagstuk is om meer energie te ervaren in mijn lijf, puur om te kunnen functioneren.

De ervaring die ik heb meegemaakt bij Patricia was bijna onwerkelijk. Patricia keek door me heen, letterlijk. Er werden me veel nieuwe inzichten gegeven tijdens de sessie en vaak kwamen die ook bij mij zelf vandaan. Na de sessie stroomde ongelofelijk veel energie door mijn lijf, echt zo tof en bizar om te ervaren en om daar lang profijt van te hebben na de sessie.

Ik voelde me geaard en onwijs energiek, wat ik voor de sessie niet had. Patricia is niet per definitie een ‘standaard’ coach, ze heeft mij inzichten gegeven die niet verklaarbaar zijn en daardoor zo nuttig zijn. Ik ben zo dankbaar voor datgene wat de sessie me heeft gebracht, namelijk inzichten en energie.

Na het consult ervoer ik een groot verschil in mijn functioneren. Mijn belastbaarheid nam toe, mijn energie-level was nog nooit zo hoog geweest, ik voelde me heerlijk in mijn eigen lijf.

Wat ik mee heb genomen vanuit de sessie is minder behoefte te voelen op het houden van controle, vertrouwen te hebben in de toekomst. Ik ben letterlijk de deur uitgelopen met een rugtas minder. Ik vond het confronterend om blokkades tegen te komen, maar achteraf enorm opluchtend.

Groetjes Rowenda

Ik heb een heerlijke behandeling mogen ontvangen van Patricia. De avond na de sessie was ik nog loom, moe en relaxt. In de nacht erna was het heel apart. Ik heb goed geslapen, maar werd elke keer wakker. Dan knakte mijn heup, dan deed mijn voet heel erg pijn en dan mijn kaak., alsof iemand mijn binnenkantje aan het repareren was. Echt apart.
 
Ik had wisselende gevoelens de hele dag, alle dingen die ik niet gevoeld of benoemd had tijdens de sessie kwamen kort voorbij. Soms voelde ik me heeeel moe en soms weer energiek!
 
Maandag voelde ik me sterk en krachtig, dat is even geleden, wat een super gevoel was dat zeg. Ik merkte dat mensen om mij heen ook keken… zo van, wat heb jij gedaan? Niks zeggen, maar wel denken…. wat een blij ei ben ik, het is zo fijn. Ik voel me een powervrouw en ik hoop dat ik dit altijd kan ervaren. Super dankjewel Patricia!!!
 

Yvie

 

Afgelopen woensdag bij Patricia geweest in haar praktijk.

Onbeschrijfelijk! Energetisch werk, stukken aangeraakt  en dingen opgeruimd. Voel de energie door me hele lijf stromen, ben veel bewuster, rustiger, krachtiger. Heerlijk! Een gave waarmee ik iedereen gun om mee in aanraking te komen. Je werkt Puur en oprecht, gepast en op je gevoel, positief en energiek. Daar heb je zeker een gave voor Patricia! Zo Mooi!
 
Elise

Gisteren heb ik bij Patricia een Bars sessie ontvangen. De behandeling heeft me veel rust en ontspanning in mijn hoofd en lichaam gegeven.
 
Ik heb heel veel blokkades mogen herkennen en loslaten. Ik begrijp nu beter wat het allemaal was.
 
Patricia kan goed luisteren en stelt precies de juiste vragen. Ik voel meer liefde voor mijzelf en voor mijn omgeving. Ik kan weer een tijdje vooruit, maar kom graag nog een keer terug.
 
Liefs Leonie

Vandaag ben ik bij Patricia geweest. Zij heeft me deze keer inzicht gegeven hoe ik met mijn gave om kan gaan.
 
De blokkades die er waren zijn nu opgelost. Ik voel met dankbaar en zeer gelukkig.
 
Ik voelde dat ik bij Patricia moest zijn om dingen op te lossen. Fijn om geweest te zijn.
 
Groetjes Joke

Van Patricia heb ik geleerd dat je dingen uit kunt praten met elkaar zonder boos te zijn.
 
Eerlijk zijn en vertellen wat je dwars zit. Bij ons in het gezin werd nooit ergens over gesproken.
 
Nu praat ik wel alles uit, ook met mijn vrienden en dat is best cool.
 
Dank je wel Patricia voor je wijze les. R. v. H

Ik kijk met veel voldoening terug op dit traject. Ik merk dat ik heel wat stappen heb gemaakt.
 
Via een kennis ben ik bij Patricia terechtgekomen. Het was een moment waarop de combinatie van een zware managementbaan en het moedershap mij zwaar vielen.
 
Met Patricia ben ik in een aantal sessies aan de slag gegaan om mijzelf weer meer te kunnen ontspannen, ruimte te geven en mijn ‘handleiding’ te schrijven. Door middel van gesprekken, ontspanningsoefeningen, schrijfoefeningen en tips en opdrachten die ik thuis en op mijn werk kan toepassen sta ik met veel meer energie en positiviteit in het leven.
 
Patricia werkt daarbij intuïtief en kijkt echt naar waar je behoefte aan hebt. Ik herken de dingen die mij energie kosten en leg ze gemakkelijker naast mij neer en voel mij daar dan vervolgens ook niet meer schuldig over.
 
Het einde van het traject hebben we afgesloten met het maken van een Vision Board. Een beeld van hetgeen ik naar toe wil. Het eindresultaat hangt nu in mijn slaapkamer als een positieve reminder aan de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.
 
Patricia heeft mij geholpen mijn rust en focus terug te vinden, daar ben ik haar bijzonder dankbaar voor.
 
Hartelijke groet Saskia

Stevig in je schoenen staan! Iedereen heeft wel eens het verlangen om sterker te zijn.
 
Sterker dan andere personen in een groep of iemand in je omgeving en sterker bij het maken van de juiste keuzes. Je hebt het gevoel dat je niet voor 100% leeft of het maximale uit het leven haalt.
 
Zolang je jezelf als cijfer geen 10 geeft dan is er dus ruimte voor een verbetering! Ook ik had een wens om sterker te worden zodat ik met de juiste keuzes en beslissingen ook gelukkiger kan zijn in het leven zowel privé als op het werk.
 
Bij Infinity krijg je niet alleen de handvatten toegereikt om dit te bereiken maar doe je ook met oefeningen (bv ontspanning en ademhaling) en de zeer intense belevingen daadwerkelijk de ervaring op om te veranderen van binnen.
 
Er wordt zeer ingezoomd op wie je nu bent en wat en wie je wilt zijn. Wat doe je bewust en wat gebeurd er onbewust. Wat staat er in de weg om te veranderen? Met de juiste intense beleving, waar je wel voor open moet staan, en opgedane kennis wordt je geleerd hoe je kan veranderen en daadwerkelijk kan worden wie je eigenlijk wilt zijn.
 
Het veranderproces doe je niet alleen, maar Patricia neemt je letterlijk aan de hand mee naar deze nieuwe fase van je leven. Het voelt goed en vertrouwd om dit samen met Patricia te doen.
 
Dicht bij jezelf blijven is wel eens lastig en moeilijk daar je vaak keuzes maakt voor andere of om andere mensen geen pijn te doen, maar als je altijd dicht bij jezelf blijft en met de juiste afweging de keuzes in het leven kan maken dan wordt alles een stuk makkelijker. 
 
En wordt je sterker en wordt het een verslaving om datgene wat je bij Infinity heb geleerd en opgestoken, continu in de praktijk te brengen.
 
Door een aantal consulten te volgen en met volle overgave te beleven ben ik al in staat geweest om sterker te worden.
 
Ja, ik kan wel zeggen dat ik steviger in mijn schoenen sta dan ooit en dat voelt goed, bijna als Superman. Een 10 ? Dat geef ik mijzelf nu nog niet, maar ik heb het nu zelf in de hand door gewoon doen en beleven, en met de opgedane kennis en handvatten van Infinity komt dat nu wel dichterbij.
 
Dank je wel Hans .v. Os

De workshop Visioncard maken was voor mij heel effectief om één project uit mijn leven in korte tijd intuïtief uit te werken.
 
De coaching van Patricia was daarbij onmisbaar om de beste keuzes te maken.
 
Dank je wel Patricia,
 
Elisabeth van der Meer Inspirational spreker en coach

Patricia is heel erg gemotiveerd en let goed op wat er allemaal in de zaal gebeurd. Ze voelt heel goed aan wat er aan de hand is en stelt vragen om duidelijkheid te krijgen.
 
Patricia deelde in de presentatie haar levenslessen aan de hand van een zelf ontwikkelde methode en verraste iedereen met de vorm waarop ze dat deed.
 
Het leverde mij frisse inzichten op over mezelf,
 
Dank je wel Patricia!
 
Hug Hugo Bakker

Tijdens een online training had ik samen met Patricia een brainstorm sessie. Daar ben ik erg dankbaar voor!
 
Want in die sessie zag Patricia al snel waar bij mij de oorzaak zat waarom ik vast zat in mijn huidige situatie. Ze legde uit wat ze zag en wat in haar ogen de oplossing is.
 
Yes ik kan verder! Uitdaging opgelost doordat er gewoon even iemand anders naar mijn uitdaging keek en die natuurlijk van een hele andere kant ziet dan ik zelf.
 
Nogmaals bedankt Patricia en ga door met je mooie werk.
 
Groet Ronny Heeg

De speelse aanpak van Patricia tijdens een groepsoefening leverde verrassende inzichten op. 

Ze nodigt je uit tot nadenken over je visie en handelen.

Bovendien is Patricia een leuke en wijze vrouw.

Ellen Borst

Wat een leuke, originele en boeiende aanpak van je presentatie.
 
Ik kreeg een mooie spiegel aangereikt: durf te vragen als je wilt groeien. Doe zo verder Patricia.
 
Bene Bailleul

Patricia, ik vond het zeer creatief hoe je Hugo’s naam gebruikte in je presentatie, mijn complimenten daarvoor. 
 
Ik heb er van geleerd, want wat ik altijd doe is namelijk: geen hulp vragen… want ik moet het toch weten!! 🙂 De laatste opdracht vond ik wel moeilijk: dat een mooi product loslaten pijn doet. Dus heel leerzaam.

Dank daarvoor, Patricia

Marie José

Ik heb door de oefening meer focus gekregen, meer bewustzijn en het was leuk om te doen.
 
Ans Breetveld

Patricia is zeer ervaren en deskundig, komt snel tot de kern en kan je verrassende inzichten geven. Ik heb een aantal tips gekregen die ik meteen toe kan passen. Erg interessant.
 
Eva

Patricia werkt heel intuïtief en dat is de reden dat ik een nog uit te werken stuk in mijzelf met haar wilde uitwerken. Zij komt snel tot de kern en door op onbewust niveau aan het werk te gaan, voel je ook de werkelijke transformatie.
 
Het is bijna niet in woorden te ‘vangen’, door het zelf te ervaren ‘weet’ je dat je iets hebt getransformeerd. Ik weet weer de verbinding te maken met mijn eigen kern en dit geeft me zoveel kracht en vertrouwen!
Dit gun ik iedereen..!! Ontzettend bedankt Patricia!

Hartelijke groet, Judith uit Alkmaar

In de auto terug merkte ik dat ik wel geraakt was door de onderwerpen die naar boven kwamen. Verder voel ik me sinds dat consult veel stabieler en veel minder emotioneel ten opzichte van mijn ouders.

Het voelt alsof er een hoop emotionele ballast is opgeruimd en er is rust en kracht voor teruggekomen. Dank je wel Patricia voor deze bijzondere ervaring.

Groet Merle

Wat ik onder andere heb geleerd is om rust te nemen voor keuzes, beslissingen etc. Ik moet toegeven dat ik me niet realiseerde hoe ik mijn eigen leven, lichaam kon sturen.

Ik heb absoluut het gevoel dat we veel “puin/ oudzeer” hebben aangeboord en opgeruimd. Ik merk dat ik nog steeds in het veranderingsproces zit, maar dat het wel een positief effect op me heeft.

Als ik denk aan de eerste keer dat ik bij je binnen kwam, huilend op je bank zat en me echt heel depressief voelde, dan is er een duidelijk verschil nu. De depressieve gedachtes die ik echt af en toe nog wel heb, weet ik beter te hanteren en meer te sturen. Ze duren daardoor korter en heb mezelf sneller weer in balans.

Het is een hele bijzondere ervaring tot nu toe geweest en hoop dat het de eerste stap is geweest naar een innerlijke bewustwording en groei van mezelf.

Op naar een topjaar! En ik kom zeker nog een keer terug.

Groetjes, Monique

Iedere keer als ik een afspraak met Patricia heb dan ga ik er met plezier heen, maar wel met lood in mijn schoenen. Niet omdat ik Patricia niet graag zie. Maar omdat ik weet dat, als ik een afspraak met haar heb, er thema’s en zaken uit mijn leven behoorlijk opgeschud worden. Dit is goed vind ik, maar het kan emoties met zich meebrengen.
 
Het proces begint eigenlijk al een dag voor de afspraak; wanneer ik Patricia mail over mijn vraag of mijn persoonlijke doel voor ons gesprek. Dit zet me al enorm aan het denken. Meestal kom ik, door het te mailen en erover na te denken, zelf al tot inzichten. 
 
Wat er door de sessies is veranderd is dat ik veel bewuster ben van mijn stemmingen/ van wanneer ik overprikkeld ben. Dan neem ik even een pauze en tijd voor mezelf. Ook heb ik meer begrip voor mijn ouders, de keuzes die zij maakten en het effect daarvan op mij. En hierdoor ben ik me veel meer bewust van waarom en hoe ik als moeder dingen doe. Bijvoorbeeld duidelijker grenzen stellen.
 

Wat er kan gebeuren in een sessie met Patricia is bijzonder. Erg bijzonder. Ze helpt enorm met het ontdekken van mezelf waardoor ik kan werken aan thema’s in mijn leven.

Groet van Anke

Bedankt voor je lieve betrokkenheid, we hebben veel steun aan je. Je hebt me door een enorm moeilijke tijd heen geholpen.

Liefs Ramona

M​eer aandacht hebben voor wat al goed gaat, daar word ik blij van. Dankbaarheid en liefdevol. Lief zijn voor mezelf en mijn omgeving. ​Mijn kind is rustiger en ontspannen, hij kan goed aangeven wat hij wil en hij luistert beter.

Ik ben rustiger en niet meer gestrest, ik neem meer de tijd voor dingen en doe minder. Probeer in het moment te zitten door op de omgeving te letten en te luisteren. Mild te zijn voor mezelf. Echt onthaasten, geen drie dingen tegelijk doen. Als ik geen zin heb, doe ik het niet. Mijn verstand protesteert wel maar ik lach erom en soms doe ik het dan toch, ach ja, volgende keer beter:-).

​Dat was echt anders, alles moest per se. Vol met oordelen op mezelf en op anderen keek ik de wereld in. Niets was
goed genoeg, nu wel, ik ben meer tevreden en dankbaar! ​Ongelofelijk wat ben ik dankbaar en lief nu. Geweldig om te zien welke impact dat direct heeft op mijn omgeving!

Patricia, dank voor al je lessen en tot gauw 🙂

Dikke Knuffel, Agnes

Alleen de ervaring kan je vertellen hoe bijzonder het is.

Toen ik bij Patricia kwam gaf ik mijn leven een 4. Na het traject waardeer ik mijn leven met een ruime 7.

Dank je wel voor alle inzichten en wijze lessen.

Mick

Ik voelde me erg opgejaagd toen ik bij Patricia kwam.

Het heeft me echt goed geholpen. De ademoefeningen brachten mij meer rust en minder stress. Dank je wel Patricia

J.K

Ik wil hier graag een stukje schrijven over de workshop. Ik heb een aantal tips gekregen die ik meteen kan toepassen om mijn energie hoog te houden.

De belangrijkste inzichten die ik uit de workshop heb gehaald zijn dat multitasken niet werkt en dat ik nu weet wat aanwezig zijn eigenlijk is. Ik vond het erg interessant en heb de workshop een 9 gegeven.

Dank je wel Patricia voor je verrassende inzichten.

Anke

Patricia was bij ons thuis in Thorn op een zonnige dag, zij zag aan mij dat er spanningen waren. Ik had in die tijd veel problemen in de relatie. Zij heeft toen de moeite genomen om mij te behandelen met haar therapie, dit heeft mij ontzettend goed geholpen.

Ik voelde de stress van mij afglijden. Nu kan ik de stress achter mij laten en opnieuw beginnen.

Patricia van harte bedankt en jij bent altijd van harte WELKOM.

Met heel veel groeten Fred Bokken

De ademhaling oefeningen waren leuk en goed. Ongelofelijk dat je met deze tips letterlijk steviger in je schoenen komt te staan.

Ik weet zeker dat onze dochter baat heeft gehad van de oefeningen en gesprekken met jou.

Ze heeft meer handvatten gekregen en staat wat zelfverzekerder in het leven. Hiervoor dank!

Hans v. Os

Mijn zoon van acht praat ineens veel meer. Ik heb nooit geweten dat hij zo kon zijn, want ik heb dit nog nooit eerder van hem gezien. Hij is echt veel verandert. Het is heel bijzonder.

Dank je wel Patricia

Moon

Patricia gaf mij alle ruimte om mijn verhaal te vertellen, ze kan heel goed luisteren.

Uit het gesprek wist ze precies een aanknopingspunt te pakken waarmee we aan het werk zijn gegaan, hiermee sloeg ze de spijker op zijn kop. En dat gelijk al in het eerste consult. Respect voor je vakwerk.

Anneke

De gesprekken en oefeningen bij Patricia heb ik als prettig ervaren. Ik ben me meer bewust geworden en kan nu beter mijn grenzen aangeven.

Ik heb tijdens het hele proces veel inzichten gekregen. Uit mijn omgeving krijg ik te horen dat ik erg ben gegroeid. Door beter voor mezelf te zorgen en op tijd mijn grenzen aan te geven, sta ik ook veel positiever in het leven. Het gevoel van overleven, is nu genieten van het leven geworden. Dank je wel Patricia

Jolanda

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Patricia de weg kan openen naar je vrijheid en geluk, los van patronen uit je verleden.
Het is een onzekere stap naar iets nieuws wat maakt dat je een drempel kunt ervaren om ermee te beginnen.

Toch wil ik je aanmoedigen dat te doen, omdat je dat inzicht oplevert in wie je werkelijk bent.

Patricia, ik ben je erg dankbaar voor je hulp.

Ingrid

Ik ben blij dat ik bij Patricia terecht gekomen ben. Ik weet niet hoe Patricia het gedaan heeft maar het lijkt wel of ze mijn kind heeft aangezet. Van een verlegen, stil en teruggetrokken jongetje is hij nu een spraakwaterval geworden. Hij is nu ook altijd onderweg om met zijn nieuwe vriendjes te gaan spelen. Ik ben blij dat het zo goed met hem gaat.

Dank je wel voor deze verandering.

Lyzette

Onze dochter van 6 jaar voelde zich niet prettig op school. Ze was erg verlegen en werd vaak gepest. Ook thuis had ze soms last van driftbuien. Ik zag dat ze het moeilijk had. Ik wilde zo graag dat onze dochter zich weer prettig voelde en ook dat ze zich staande weet te houden in lastige situaties.

Na de sessies bij Patricia merkte ik dat onze dochter steeds sterker werd en ook zelf met oplossingen kwam. De oudergesprekken gaven veel inzichten. Ik begrijp onze dochter veel beter.

Op school gaat het nu ook goed. Onze dochter is nu naar groep 3. Tijdens de overdracht van groep 2 naar 3 werd gezegd dat onze dochter een schuw meisje was, want dat stond in het verslag. De nieuwe juffen herkennen haar er niet in. Ze doet nu goed mee met de groep. Kletst gezellig mee en heeft veel vriendjes en vriendinnetjes.

Dank je wel Patricia voor al je hulp. Liefs van ons, xx

Jolanda

Voor mij was het werken met jou een hele waardevolle ervaring. Je hebt mij op een hele intuïtieve manier laten ervaren hoe ik gevoelsmatig meer in contact met mijn dochter kan komen.

Ik heb geleerd mijn eigen grenzen duidelijker aan te geven, waardoor ik voor mijn dochter ook duidelijker in mijn boodschap naar haar werd. Het geeft haar nu meer rust als ze weet wat ik van haar verwacht.

Ook het voelen van de verantwoordelijkheid voor mijn dochter: ik wil graag van alles doen om te voorkomen dat ze zich gekwetst voelt. Ik kan hier nu anders mee omgaan.

Het gaat om het nemen van mijn eigen verantwoordelijkheid en ook de ander in zijn waarde laten dat die ook zijn eigen verantwoordelijkheid kan dragen. Ik zie de kracht van mij dochter, wat haar zelfvertrouwen geeft.

Veel dank, Patricia, voor de inzichten die je mogelijk hebt gemaakt.

Marjolein

Ik heb geleerd door Patricia om mijn verdriet, stress en emoties los te laten. Door ademhalingsoefeningen en rust te nemen kwam ik weer bij mijn eigen hart.

Het bijzondere is dat ik deze winter geen benauwdheid meer had. Geen heftige hoest. Andere winters was ik vaak ziek. Nu heb ik geen inhalator/puffers meer gebruikt. Bedankt dat ik mijn gezondheid weer terug heb.

Bedankt Patricia, je bent een vakvrouw.

Groet, Linda

“Patricia heeft mij geholpen om mezelf meer te accepteren. Daardoor, ben ik een zelfverzekerder persoon geworden en sta ik steviger in mijn schoenen. Door jezelf te accepteren, accepteer je je positieve kanten meer en kun je je negatieve kanten herkennen en verminderen.

Cristel

Het blijft wonderlijk hoe mijn leven is veranderd. Ik kan nu veel beter keuzes maken en ik voel me daar ook niet meer schuldig over. Ik ben nog steeds verbaasd dat het schuldgevoel echt weg is. Dank je wel Patricia

Jolande

Ik voelde me al een tijdje niet zo lekker en was zoekende naar een manier om het voor mezelf weer op orde te krijgen. Geconfronteerd met het verleden en het welbekende rugzakje werd het me soms te veel. Ik wist dat er in de praktijk met kinderen werd gewerkt en ben me gaan inlezen op de site.

De visie van Patricia sprak mij persoonlijk erg aan, ik besloot een afspraak te maken.  De warme sfeer in de praktijk voelde prettig, zo ook de persoonlijke benadering van Patricia. Na 1 consult voel ik me al een stuk beter. Zo zijn er nog een aantal te gaan, maar ik heb er vol vertrouwen in, dat de weg die ik nu ingeslagen ben, de goede is geweest.

Rust, Ruimte, Eerlijkheid en Oprechtheid is wat ik in deze praktijk vind. Langzaam komt de zon achter de wolken vandaan.

Miranda v. A

Gratis E-book

33 Vitalizers

om dichter bij

jezelf te komen 

Download NU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download mijn Gratis E-book
om stap voor stap dichter bij jezelf te komen

Waar mag ik dit E-book voor de volgende stap op jouw reis naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring