Patricia Leenaarts It's Time to Shine

Reconnecting With Your Inner Self

Vraag jij je af…

Wat houdt mij tegen, waardoor ik geen stralend en evenwichtig leven leef? Wat doe ik, wat wil ik en wie ben ik? Jij ben diegene die jouw bestemming kiest en jouw koers bepaalt. Meer jezelf Zijn, waardoor jouw leven veranderd! Kies voor meer Rust, Vrijheid, Vreugde, Energie en Balans in je leven. Ontdek wat lastige situaties, emoties, fysieke of mentale klachten jou te vertellen hebben en laat ze los. Transformatie van oud naar nieuw.

Ik hou van verbinden en om jou meer in contact te brengen met jezelf. Ik hou van bijzondere transformatie processen die jou laten stralen van binnenuit. Ik hou van wandelen, fietsen, zingen, lezen, reizen, zeilen, uitgaan, samen zijn en nog veel meer. Mijn naam is Patricia Leenaarts, ik woon met mijn partner, onze dochter en hond in Wateringen. Alle expertise die ik binnen mijn bedrijf gebruik, heb ik zelf doorleeft en getransformeerd. Ik sta dan ook volledig achter mijn werkwijze.  

Ik was mezelf kwijt. Ik weet uit eigen ervaring dat te lang binnengehouden spanning je lichaam doet verstijven en je leven on hold zet. Ik ben op zoek gegaan naar de oorzaak en naar de puurheid van mezelf. Naar de warmte van binnen, een ontspannen lichaam en het doel van mijn leven. Dat gun ik jou ook en ik weet zeker dat jij dit ook kunt bereiken.

Ik hou van wat ik doe, omdat ik zie dat het werkt. Het mooiste is dat jij je opnieuw verbindt met jezelf en met de Power in jou, zodat jij Innerlijke Rust, Kracht en Wijsheid ervaart. Het is mijn Doel om jou te zien stralen, dat de twinkeling in je ogen en levensvreugde terugkeert.  Jij bepaalt jouw doel en samen bepalen we de koers.

Ooit raakte ik alles kwijt wat me lief was en creëerde ik opnieuw mijn leven!

Door gebeurtenissen in je leven raak je soms uit je ‘gewone’ doen. Je leven staat letterlijk op zijn kop en loopt niet meer zoals je wenst. Je zit vast, komt niet vooruit en je leeft op de automatische piloot.

Ik merkte dat ‘gewoon doorgaan’ met mijn leven niet meer ging. Ik was moe en kreeg fysieke klachten. De artsen hadden naast medicatie geen andere oplossing. Het was mijn keuze om zelf aan de slag te gaan.

Ik ben op zoek gegaan naar oplossingen en heb deze gevonden door eerlijk en oprecht naar mezelf en mijn omgeving te kijken. Hiervoor moest ik uit mijn comfortzone stappen, om op te ruimen wat een evenwichtig, ontspannen en vrij leven in de weg stond.

Jij kunt dit ook…

Wil jij ook de oplossing voor een evenwichtig en ontspannen leven? Durf jij het onbekende in jezelf te verkennen? Ben je bereid alles uit je leven te halen en obstakels uit de weg te ruimen? Ga dan voor een waardevol leven in verbinding met meer vreugde en voldoening.

Gelijk starten? Begin met deze Eenvoudige Praktische Aanpassingen. Klik op de link en ontvang mijn Gratis E-book met “33 Vitalizers om dichter bij jezelf te komen, voor meer Energie en Vitaliteit.”

Ga voor jouw Persoonlijke Ont-wikkeling…

Jij bent van nature Enthousiast, Liefdevol en Zelfverzekerd. Alléén jij kunt beslissen om het contact met deze eigenschappen te herstellen en het beste uit jezelf naar boven te halen. Jij kunt de keuze maken om je omstandigheden aan te passen en je leven opnieuw richting te geven. 

Begin vandaag en verspil niet langer waardevolle tijd. Laat onrust, angst, pijn, stress, belemmeringen en overtuigingen los, zodat je de flow in je leven weer ervaart. Creëer het leven wat jij wenst.

Je wilt Vrij zijn en je Goed voelen

Transformatie…

Je staat open voor Transformatie en een Nieuwe Invulling van je leven. Je bent bereid om te investeren in jezelf en te groeien. Je weet dat alléén jij hét verschil kunt maken in jouw leven. Je hebt lef om nu je proces aan te gaan. 

Houd jezelf niet langer tegen en LEEF Jouw Leven

Ont-wikkel jezelf, leg je sluiers af en neem je verantwoordelijkheid om zelf-bewust in jouw leven te staan. Je doet het niet alleen. Ik loop met je mee tijdens je proces, richting je doel. Verwonder je slechts over de mogelijkheden die er zijn. 

Stap weg uit je huidige situatie en ga voor jouw Mooiste Leven! Je bent het zeker waard. Ben je er nog? Dan is dit precies jou moment om de stap te zetten. 

Yess, Ik Realiseer Nu Mijn Droomleven !

En maak een afspraak voor een Gratis Inspiratiegesprek…

Download mijn Gratis E-book
om stap voor stap dichter bij jezelf te komen

Waar mag ik dit E-book voor de volgende stap op jouw reis naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring