Patricia Leenaarts It is Time to Shine

Reconnecting With Your Inner Self

Heb jij jezelf ooit de vraag gesteld…

Waar loop ik tegenaan, wat houdt mij tegen, waardoor ik mijn Ideale Leven niet leeft? Wat wil ik en wie ben ik werkelijk? Jij hebt jouw leven in eigen hand, je kunt jezelf veranderen en meer jezelf worden, waardoor jouw leven veranderd! Ga voor meer Vreugde, Rust, Energie en Vitaliteit in je leven. Ontdek wat situaties, emoties, fysieke of mentale klachten in je leven jou te vertellen hebben en transformeer ze naar Vrijheid.

Ik hou van verbinden en om jou meer in contact te brengen met jezelf. Ik hou van bijzondere transformatie processen die jou weer laten stralen van binnenuit. Ik hou van wandelen, fietsen, zingen, lezen, reizen, zeilen, uitgaan, samen zijn en nog veel meer. Mijn naam is Patricia Leenaarts, ik woon met mijn partner, onze dochter en hond in Wateringen. Alles wat in mijn bedrijf toepas, heb ik zelf ervaren en doorleeft. Daardoor sta ik volledig achter mijn werkwijze. 

Ik was verdwaald en mezelf kwijt. Ik weet nu uit eigen ervaring dat te lang binnengehouden spanning je lichaam doet verstijven. Ik ben opzoek gegaan door het doolhof van emoties, naar mezelf. Naar de warmte van binnen, naar een ontspannen lichaam en het doel van mijn leven. En de vraag: “wat heb ik te bieden, wat kan ik toevoegen aan het leven van anderen om hun kwaliteit van leven te verbeteren? Waarmee kan ik jouw blij maken?”

Ik hou van mijn werk omdat het geen werk is. Het is mijn Missie en Passie om jou als power vrouw weer te laten stralen, zodat de twinkeling in je ogen en je levensvreugde terugkeert. Het mooiste is dat jij je opnieuw verbindt met jezelf, je Innerlijke Rust, Kracht, Vrede en Wijsheid, zodat jij de flow in je leven weer gaat ervaren. Ik loop graag een stukje met je mee richting jouw nieuwe weg.

Ooit raakte ik alles kwijt wat me lief was en creëerde ik zelf een nieuw leven!

Door gebeurtenissen in je leven raak je soms uit je ‘gewone’ doen. Je leven staat letterlijk op zijn kop en het loopt niet meer zoals je gewent bent. Je zit vast en je leeft op de automatische piloot.

Ik merkte dat ‘gewoon doorgaan’ met mijn leven niet meer ging. Ik was moe en kreeg fysieke klachten. De artsen hadden naast medicatie geen oplossing. Mijn keuze was om zelf aan de slag te gaan.

Ik ben op zoek gegaan naar oplossingen en heb deze gevonden door eerlijk en oprecht naar mezelf en mijn omgeving te kijken. Hiervoor moest ik flink uit mijn comfortzone stappen om op te kunnen ruimen wat een gelukkig, evenwichtig en vrij leven in de weg stond.

Jij kunt dit ook…

Wil jij ook net als ik oplossingen vinden voor de kwaliteit van jouw leven? Wil jij het onbekende verkennen en obstakels uit de weg ruimen? En ben jij bereid alles uit jouw leven halen wat er in zit? Dan krijg jij een waardevol leven in verbinding met meer vrijheid, voldoening en geluk?

Ik weet dat het mogelijk is, ook al lijkt het soms van niet. Wil je gelijk beginnen? Start dan met eenvoudige praktische aanpassingen die je iedere minuut van de dag kunt toepassen in je leven. Ontdek dat het écht anders kan. Download vandaag nog mijn Gratis E-book met “33 Vitalizers om dichter bij jezelf te komen, voor meer energie en vitaliteit.”

Ga voor jouw Persoonlijke Vrijheid, Vrede en Geluk…

Jij kunt Nu de keuze maken om vrij te zijn van onrust, stress, angst en invloeden en omstandigheden en je leven opnieuw richting te geven.

Doe het Vandaag en verspil GEEN tijd. Creëer het leven wat jij wenst en waarvoor je hier bent. Gun jezelf deze transformatie. Laat al je pijn, angsten, belemmeringen en overtuigingen los, zodat je de flow in je leven weer kunt ervaren. 

Meer jezelf zijn…

Sta je open voor een nieuwe kans in je leven? Ik geloof dat alléén jij hét verschil kunt maken in jouw leven! Ben je bereid om op te halen wat je onderweg bent kwijtgeraakt? Ik loop graag met je mee in dit proces.

Neem je verantwoordelijkheid om jezelf te ont-wikkelen en zelfbewust in het leven te staan. Zo inspireer jij ook anderen om hetzelfde te doen. Laat je verrassen door de mogelijkheden die er zijn. 

Begin Vandaag, want Morgen komt nooit

Vind je weg…

Jij bent van nature Enthousiast, Liefdevol en Zelfverzekerd. Alléén jij kunt beslissen om het contact met deze eigenschappen te herstellen en het beste uit jezelf naar boven te halen. Kies voor jezelf, je bent het meer dan waard. Leef vanuit Vrijheid en met Passie.. Ik loop graag met je mee om dat te bereiken.

Houd jezelf niet langer tegen en LEEF vanuit jouw Kernkracht.

Stap bewust uit je Comfortzone en bereik Jouw Ideale Leven! Ontdek de mogelijkheden door het gesprek aan te gaan en je vraag voor te leggen.

Maak Nu Direct een afspraak voor een Gratis Inspiratiegesprek

Where Are You Waiting For? 

Gratis E-book 33 Vitalizers
Korte oefeningen voor meer Energie en Vitaliteit in je Leven

Waar mag ik dit E-book naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring