Patricia Leenaarts It's Time to Shine

Reconnecting With Your Inner Self

Heb jij jezelf weleens afgevraagd…

Wat houdt mij tegen, waardoor ik geen evenwichtige en stralend leven leef? Wat wil ik, wie ben ik en wat doe ik? Jij kunt jouw bestemming kiezen en jouw koers bepalen. Jezelf worden, waardoor jouw leven veranderd! Kies voor meer Rust, Energie, Vreugde en balans in je leven. Ontdek wat lastige situaties, emoties, fysieke of mentale klachten jou te vertellen hebben en laat ze los. Transformeer van rups naar vlinder en vlieg in Vrijheid door jouw leven.

Ik hou van verbinden en om jou meer in contact te brengen met jezelf. Ik hou van bijzondere transformatie processen die jou laten stralen van binnenuit. Ik hou van wandelen, fietsen, zingen, lezen, reizen, zeilen, uitgaan, samen zijn en nog veel meer. Mijn naam is Patricia Leenaarts, ik woon met mijn partner, onze dochter en hond in Wateringen. Alles wat in mijn bedrijf toepas, heb ik zelf ervaren, doorleeft en getransformeerd. Ik sta dan ook volledig achter mijn werkwijze. 

Ik was mezelf kwijt. Ik weet uit eigen ervaring dat te lang binnengehouden spanning je lichaam doet verstijven. Ik ben opzoek gegaan naar de oorzaak en naar mezelf. Naar de warmte van binnen, naar een ontspannen lichaam en het doel van mijn leven. Dat gun ik jou ook en ik weet zeker dat jij dit ook kunt bereiken.

Ik hou van wat ik doe, omdat ik zie dat het werkt. Het is mijn Doel om jou weer te laten stralen, zodat de twinkeling in je ogen en je levensvreugde terugkeert. Het mooiste is dat jij je opnieuw verbindt met jezelf en met de Power Vrouw in jou, zodat jij weer Innerlijke Rust, Kracht en Wijsheid ervaart. Jij bepaalt je doel en samen bepalen we de koers.

Ooit raakte ik alles kwijt wat me lief was en creëerde ik zelf een nieuw leven!

Door gebeurtenissen in je leven raak je soms uit je ‘gewone’ doen. Je leven staat letterlijk op zijn kop en het loopt niet meer zoals je gewent bent. Je zit vast en je leeft op de automatische piloot.

Ik merkte dat ‘gewoon doorgaan’ met mijn leven niet meer ging. Ik was moe en kreeg fysieke klachten. De artsen hadden naast medicatie geen oplossing. Mijn keuze was om zelf aan de slag te gaan.

Ik ben op zoek gegaan naar oplossingen en heb deze gevonden door eerlijk en oprecht naar mezelf en mijn omgeving te kijken. Hiervoor moest ik flink uit mijn comfortzone stappen om op te kunnen ruimen wat een gelukkig, evenwichtig en vrij leven in de weg stond.

Jij kunt dit ook…

Wil jij ook oplossingen vinden voor een betere kwaliteit van jouw leven? Wil jij het onbekende verkennen en obstakels uit de weg ruimen? En ben jij bereid alles uit jouw leven halen wat er in zit? Daar krijg jij een waardevol leven in verbinding met voldoening en geluk voor terug.

Ik weet dat het mogelijk is, ook al lijkt het soms van niet. Wil je gelijk beginnen? Start dan met eenvoudige praktische aanpassingen die je iedere minuut van de dag kunt toepassen in je leven. Ontdek dat het écht anders kan. Download vandaag nog mijn Gratis E-book met “33 Vitalizers om dichter bij jezelf te komen, voor meer energie en vitaliteit.”

Ga voor jouw Persoonlijke Vrijheid en Geluk…

Jij kunt Nu de keuze maken om vrij te zijn van onrust, stress, angst en invloeden en omstandigheden en je leven opnieuw richting te geven.

Tijd voor Transformatie. Doe het vandaag en verspil niet langer je tijd. Creëer het leven wat jij wenst en waarvoor je hier bent. Laat je pijn, angsten, belemmeringen en overtuigingen los, zodat je de flow in je leven weer kunt ervaren. 

Meer jezelf zijn…

Sta je open voor een nieuwe kans in je leven? Ik geloof dat alléén jij hét verschil kunt maken in jouw leven! Ben je bereid om op te halen wat je onderweg bent kwijtgeraakt? Ik loop graag met je mee in dit proces.

Neem je verantwoordelijkheid om jezelf te ont-wikkelen en zelfbewust in het leven te staan. Zo inspireer jij ook anderen om hetzelfde te doen. Laat je verrassen door de mogelijkheden die er zijn. 

Begin Vandaag, want Morgen komt nooit

Vind je weg…

Jij bent van nature Enthousiast, Liefdevol en Zelfverzekerd. Alléén jij kunt beslissen om het contact met deze eigenschappen te herstellen en het beste uit jezelf naar boven te halen. Kies voor jezelf, je bent het meer dan waard. Leef vanuit Vrijheid en met Passie.. Ik loop graag met je mee om dat te bereiken.

Houd jezelf niet langer tegen en LEEF Jouw Mooiste Leven.

Stap bewust uit je Comfortzone en bereik Jouw Ideale Leven! Ontdek de mogelijkheden door het gesprek aan te gaan en je vraag voor te leggen.

Maak Nu Direct een afspraak voor een Gratis Inspiratiegesprek

Waarvoor nog langer wachten? 

Download mijn Gratis E-book
om stap voor stap dichter bij jezelf te komen

Waar mag ik dit E-book voor de volgende stap op jouw reis naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring