Gratis Video Training

Ontdek Je Werkelijk jij

Duidelijkheid in 3 stappen

 

 

Gratis Video Training

Ontdek Je Werkelijke jij 

Als je onderweg een stukje van jezelf bent kwijtgeraakt
Duidelijkheid in 3 stappen

The Next Right Thing

 • Je goede voornemens stranden keer op keer.
 • Je stelt vaak uit wat je graag wilt doen.
 • Je valt steeds terug in je oude gedrag.
 • Je hebt het gevoel dat je iets mist.
 • Je ervaart onvrede in je leven.

Als je opgroeit maak je van alles mee in je leven, bewust en onbewust. Door een verdrietige ervaring kun je een stukje van je gevoel hebben afgesloten. Hierdoor mis je bepaalde stukjes en ben je niet meer compleet jezelf.

Wist je dat…

je gedrag wordt aangestuurd door je onderbewuste?

Je gedrag en je reacties worden bepaald door het onderbewuste. Dit deel van jou kiest, zonder dat je het doorhebt voor de meest veilige optie van dat moment. Je ervaringen uit het verleden geven kleur aan je keuzes en bepalen je gedrag. Deze kleur is ontstaan door onverwerkte ervaringen en emoties. 

Door je gedrag en je gewoontes te herkennen en te begrijpen kun je het verleden veranderen. Draag niet langer de last op je schouders of je zware rugzak mee. Laat het voor eens en voor altijd los en wordt helemaal jezelf.

Ik begeleid transformatieprocessen voor het verwerken van onderbewuste oude herinneringen, zodat jij meer vrijheid en mogelijkheden krijgt om je leven opnieuw richting te geven.

Je ervaart nu gevoelens van:

 • Onrust
 • Stress
 • Angst
 • Verdriet
 • Onzekerheid

Je loopt al jaren tegen dezelfde obstakels aan en stelt jezelf continu dezelfde vragen. De antwoorden op deze vragen vind je maar niet. Doe het samen. Maak je niet langer zorgen, de oplossing in zicht. Ook jij kunt loslaten. Je wilt genieten en gezond en vitaal je leven leven.

Je verlangt naar:

 • Antwoorden
 • Energie
 • Rust
 • Balans
 • Voldoening

Je wilt je vrij, vitaal en fit voelen. Je weet dat bepaalde gedachten, gewoontes en situaties steeds terugkeren in je leven. Hoe je ook je best doet en hoe graag je het ook wilt, iets houd je tegen om te doen wat je heel graag wilt.

Connection with yourself

 

Stop hier! Ga voor de weg terug naar jezelf.
De weg van Stress naar Innerlijke Rust en Kracht!

Pak deze kans om meer in verbinding met jezelf te komen. En vertrouw erop dat je de obstakels die je belemmeren voorgoed op kunt ruimen.

Gewoon Doen… 

Je hebt alles in je, je hoeft er alleen opnieuw Contact mee te maken. Herken je emoties, gevoelens en klachten op tijd. Luister naar de signalen van je lichaam en geest. Reconnect met je intuïtie en het leven.

Herstel het mooie contact met jezelf. Maak contact met jouw Innerlijke Rust, Wijsheid en Kracht.

Jij bent de Power om het geluk te creëren waar je naar verlangt. Alleen jij kunt deze beslissing nemen. Laat al het oude los en verwelkom je nieuwe mogelijkheden. 

Leven in verbinding vanuit jouw waarheid.

Ik gun jou ook zo’n leven, Zelfbewust, Gelukkig en Vitaal, vol Liefde, Wijsheid en Vertrouwen. 

 

  

Jij kan…

 • Jouw overtuigingen en belemmeringen loslaten.
 • Keuzes maken die bij jou passen.
 • Je eigen antwoorden en oplossingen vinden.
 • Je grootste verlangen en dromen leven.
 • Transformeren naar Innerlijke Rust en Liefde.

Ontdek wie jij bent…

Ook jouw leven is Magisch. Op de plaats waar emoties, blokkades of belemmeringen voor eens en voor altijd oplossen ontstaat Ruimte.

Kiezen vanuit Rust, Vrijheid, Kracht en Liefde

Haal het beste uit jezelf en maak van jouw Droomleven Werkelijkheid.

Kruispunt

Ik herken het Kruispunt in je leven maar al te goed. Ik kwam ooit terecht in een doolhof van emoties en wist niet meer hoe ik eruit kon komen. Als wees, zoals mensen dat noemde, moest ik verder. Ik voelde de drang om op zoek te gaan naar meer houvast en nieuwe mogelijkheden om mijn leven opnieuw vorm te geven. 

Ik koos voor een vierjarige studie voor Kindertherapie. Hier ontdekte ik meer van mezelf en zag de oorsprong van mijn emoties en verdriet. Ik leerde luisteren naar mezelf, mijn lichaam en mijn intuïtie.

Met deze kennis en ervaring kan ik bij jou nu herkennen waar je emoties vastzitten. Het is mijn drive en passie om deze zere plek, die jou belemmert in je leven op te helpen oplossen.

Wat zijn jouw Werkelijke Wensen en Verlangens?

Als je vast zit zie je zelf de oplossing niet, je blinde vlek. Hierdoor draai je in kringetjes rond en kom je telkens op hetzelfde punt weer uit.

En hier wil ik er voor jou zijn…

Ik werk aan Trauma Transformatie op basis van Kinesiologie en kijk naar de signalen van jouw lichaam, gedachten, gedrag en omgeving.

Ik leer jou hoe jij de signalen van je lichaam, geest en gedrag kunt Herkennen, Erkennen en Oplossen. Na een relatief korte periode van samenwerken kun je met veel kennis en ervaring zelfstandig verder.

Begin vandaag…

Zet je volgende stap en kies voor Geluk van binnenuit in plaats van zorgen, eenzaamheid en stress. Verspil geen kostbare tijd. 

 • Herkennen en erkennen van je patronen.
 • Genezen van pijnlijke ervaringen.
 • Loslaten wat je niet meer nodig hebt.
 • Keuzes maken voor jezelf, vanuit jezelf.
 • Vertrouwen in jezelf en je Droomleven.

   Wat klanten vertellen:

Mocht je deze recensie lezen, dan is dit geschreven vanuit een oprechte aanmoediging om een poging te wagen bij Patricia. Je zal versteld staan van de resultaten.

Ik ben bij Patricia terechtgekomen via een klasgenootje van me. Zij raadde het me aan, omdat zij ervan overtuigt was dat ik er veel baat bij zou hebben. Dit zette mij aan het denken en heb ik besloten om een afspraak te maken.

Ik zelf zit in een proces waarvan ik in één klap niks meer kon, ik ben nu ongeveer 2 jaar bezig om mijn belastbaarheid op te bouwen en om dingen opnieuw te leren. Eén belangrijk onderdeel van mijn leven/vraagstuk is om meer energie te ervaren in mijn lijf, puur om te kunnen functioneren.

De ervaring die ik heb meegemaakt bij Patricia was bijna onwerkelijk. Patricia keek door me heen, letterlijk. Er werden me veel nieuwe inzichten gegeven tijdens de sessie en vaak kwamen die ook bij mij zelf vandaan.

Na de sessie stroomde ongelofelijk veel energie door mijn lijf, echt zo tof en bizar om te ervaren en om daar lang profijt van te hebben na de sessie. Ik voelde me geaard en onwijs energiek, wat ik voor de sessie niet had.

Patricia is niet per definitie een ‘standaard’ coach, ze heeft mij inzichten gegeven die niet verklaarbaar zijn en daardoor zo nuttig zijn. Ik ben zo dankbaar voor datgene wat de sessie me heeft gebracht, namelijk inzichten en energie.

Na het consult ervoer ik een groot verschil in mijn functioneren. Mijn belastbaarheid nam toe, mijn energie-level was nog nooit zo hoog geweest, ik voelde me heerlijk in mijn eigen lijf.

Wat ik mee heb genomen vanuit de sessie is minder behoefte te voelen op het houden van controle, vertrouwen te hebben in de toekomst, ik ben letterlijk de deur uitgelopen met een rugtas minder. Ik vond het confronterend om blokkades tegen te komen, maar achteraf enorm opluchtend.

​Groetjes Rowenda

Patricia heeft mij geholpen mijn rust en focus terug te vinden, daar ben ik haar bijzonder dankbaar voor.

Via een kennis ben ik bij Patricia terechtgekomen. Het was op een moment waarop de combinatie van een zware managementbaan en het moederschap mij zwaar vielen.

Met Patricia ben ik in een aantal sessies aan de slag gegaan om mijzelf weer meer te kunnen ontspannen, ruimte te geven en mijn ‘handleiding’ te schrijven. Door middel van gesprekken, ontspanningsoefeningen, schrijfoefeningen en tips en opdrachten die ik thuis en op mijn werk kan toepassen sta ik met veel meer energie en positiviteit in het leven.

Patricia werkt daarbij intuïtief en kijkt echt naar waar je behoefte aan hebt. Ik herken de dingen die mij energie kosten en leg ze gemakkelijker naast mij neer en voel mij daar dan vervolgens ook niet meer schuldig over.

Het einde van het traject hebben we afgesloten met het maken van een Vision Board. Een beeld van hetgeen ik naar toe wil. Het eindresultaat hangt nu in mijn slaapkamer als een positieve reminder aan de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.

Hartelijke groet, Saskia

Gratis Training Ontdek Je werkelijke jij
Duidelijkheid in 3 stappen

Waar mag ik deze video training naar toe sturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring