Yess, met een mooi artikel en op de cover in dit magazine! Wat wil ik nog meer? Ik wil mijn missie delen met de wereld.

Ben jij een ondernemende levensgenieter en wil jij jezelf beter leren kennen? Ervaar jij soms stress in je leven, maar ben je er zo aan gewend dat je het idee hebt dat het bij je hoort? Eigenlijk heb je het verlangen, om meer tijd en rust voor jezelf te hebben, maar…

In dit artikel onthul ik de reden waarom goede voornemens telkens op niets uitlopen. Al je goede ideeën en je fanatieke start om ergens aan te beginnen, draaien uit op een teleurstelling. Zelfs al had je jezelf een hele reeks beloningen in het vooruitzicht gesteld, die je zou krijgen als je je doel bereikt had.

Stilletjes en teleurgesteld praat je niet meer over je mislukte poging. Je gaat over tot de orde van de dag en roept: dikke mensen zijn gezellig, een sigaretje is echt niet erg, die pijn in mijn lijf, je went eraan.

Jij herkent vast wel waar je telkens vastloopt. In dit artikel deel ik waar je de oplossing kunt vinden. Want er is een oplossing waarmee jij wel gaat bereiken wat je wilt. In dit artikel ga ik in op het mysterie wat er bepaald welke keuzes jij maakt in je leven.

Het principe is al eeuwenoud. Er zijn duizenden boeken over geschreven. En toch blijft het voor vele een ondoorgrondelijk onderwerp. Naar mijn idee bestaat ieder mens, zwart wit gezien, uit twee delen. Het eerste deel… lees verder in het magazine door op deze button te klikken…

Lees het Artikel: Klik Hier 

Download Gratis mijn E-book met 33 Vitalizers voor meer Energie en Vitaliteit. Een praktische reisgids die je dichter bij jezelf brengt.

Download Nu en ga op reis: Klik Hier