Focus en discipline. Soms moet je er iets voor doen. Volhouden, doorzetten en trouw blijven aan je afspraak, Het is gelukt, ik heb het boek ‘De zweefmolen’ met 349 pagina’s helemaal uitgelezen. Een superleuk boek waarin Suzan Smit haar ervaringen beschrijft door de jungle van de alternatieve behandelingen.

Gelukt

Gelukt hoor ik  je denken? Ja inderdaad, gelukt. Nog niet zo lang geleden las ik boeken meestal niet uit. Uit een boek las ik alleen bepaalde hoofdstukken of een stuk tekst wat ik op dat moment interessant vond. Soms alleen tekst wat van toepassing was op de fase in mijn leven van dat moment. Dat werkte prima en ik heb enorm veel boeken gelezen en er veel van geleerd. Ik haalde precies uit een boek wat voor mij op dat moment belangrijk was. Nu moet ik er wel bij zeggen dat het om boeken gaat die over psychologie en persoonlijke ontwikkeling gaan.

Uitlezen

Ondertussen heb ik een grote verzameling boeken bij elkaar gespaard en wordt mijn boekenkast te klein. Dus is het de hoogste tijd om op te ruimen. En daarom heb ik met mezelf afgesproken dat ik de boeken opnieuw ga lezen, helemaal uitlees en dan opruim. Dat klinkt natuurlijk heel logisch, want wat zou je anders met een boek moeten doen.

Doorgeven

Ik kies nu een boek en lees het van het begin tot het eind uit. Ik moet eerlijk toegeven dat het me soms wel moeite kost, maar ik hou me aan me afspraak. Zo heb ik inmiddels al een aantal boeken uitgelezen en doorgegeven, zodat iemands anders er weer plezier van heeft.  In de wijk staat een mini bibliotheek, waarin je boeken kunt neerzetten of ruilen. Dat laatste is voor mij niet zo handig maar het gebeurt wel een enkele keer. Dit zijn dan vooral romans, lekker luchtig en leuk om te lezen.

Behandelingen

Het boek wat ik nu uitgelezen heb is  ‘De Zweefmolen’ van Suzan Smit. Het was een leuk en interessant boek om te lezen. Suzan is op onderzoek uitgegaan in de wereld van de alternatieve behandelingen. Ze beschrijft uitvoerig haar ervaring en welke uitwerking de behandeling op haar heeft gehad. Dit geeft ze weer in een kleine samenvatting. Uiteraard zal iedereen een behandeling op zijn of haar manier ervaren, maar met haar omschrijving geeft ze een goed beeld over inhoud, wat je kunt verwachten en hoe de behandelaar te werk gaat. Een handig naslagwerk als je niet weet welke behandeling je kunt kiezen om jezelf verder te ontwikkelen en je klachten te verminderen. Het was leuk om te ontdekken hoeveel verschillende behandelingen er zijn. Mijn behandelwijze vond ik deels terug in de omschrijvingen, maar niet helemaal.

Kernkracht activeren

Mijn behandelwijze laat jou je kernkracht opnieuw activeren zodat jij je leven met meer gemak en plezier kunt leven. We ruimen oude belemmeringen uit de weg die jou ervan weerhouden om te doen wat je graag wilt in je leven. Het resultaat is dat je weer connectie hebt met je innerlijke wijsheid en kracht, zodat je precies weet wat je wilt en écht gelukkig kunt zijn.

Verhuizen

Dit boek mag ook verhuizen en ik ga op zoek naar het volgende boek. Welke dat is weet ik nog niet. Het is in ieder geval leuk om op deze manier op te ruimen.

Jouw bijdrage

Wat is jouw favoriete boek? Deel jouw ervaring en inspireer anderen over jouw leukste, mooiste, interessantste boek.

Download Gratis mijn E-book met 33 Vitalizers voor meer Energie en Vitaliteit. Een praktische reisgids die je dichter bij jezelf brengt.

Download Nu en ga op reis: Klik Hier