Gezondheid is gewoon

Ja, dat is zeker zo, zolang je gezond bent. Pas als je door je gezondheid hevig beperkt wordt is daar ineens het moment om met jezelf aan de slag te gaan. Ieder lichaam heeft de kracht die zelfgenezend vermogen heet. Het is een knop die je aan moet zetten om te weten hoe het werkt. Gezondheid en Vitaliteit gaan hand in hand. Wat betekent dit Vitaliteit voor jou?

Je reis

Met de informatie in het e-boek 33 vitalizers voor meer energie en vitaliteit neem ik je mee om kennis te maken met deze kracht. En laat ik je zien dat je lichaam een ingenieus systeem is dat veel meer kan en weet dan jij denkt. Het is een oefenweg van steeds beter voelen en begrijpen hoe jouw lichaam op verschillende uitdagingen reageert.

Neem je gezondheid in eigen hand, begin vandaag…

Leven

Wat betekent Vitaliteit volgens het woordenboek en de uitleg die er aan wordt gegeven voor jou? Dit vertelt het woordenboek: Vitaliteit komt van het Latijnse woord ‘Vita’, dat leven betekent. Vrij vertaald betekent Vitaliteit dan ook ‘de energie om te leven’. Het gaat over de mate waarin je energie en levenskracht hebt in het leven.

Vertalen

Wat zegt dat nou eigenlijk over jou? Hoe kun je dit vertalen en gebruiken in de dagelijkse praktijk.

Toepassen

Op internet vind je veel tips die je toe kunt passen, zoals meer drinken, gezond eten, voldoende bewegen en meer ontspannen. Dit zijn allemaal termen die je overal leest en hoort, maar wat het precies inhoudt en hoe je het toe kan passen in jouw leven vind je nergens.

Reisgids

Hoe maak je al die begrippen tastbaar en vooral bruikbaar voor jouw leven? Speciaal daarvoor heb ik een duidelijk en praktische handleiding geschreven. In deze handleiding, ook wel reisgids genoemd, neem ik je mee op jouw ontdekkingstocht van jouw reis in je leven.

Met deze 33 Vitalizers om dichter bij jezelf te komen ontwikkel je meer energie en vitaliteit.

Verbeteren

Waar kun je beginnen om je vitaliteit te verbeteren. Het kan al met een kleine simpele stap. Het is net als met kruiden, sommige zijn giftig, maar als je ze in de juiste hoeveelheid gebruikt zijn het delicate smaken die een heerlijke toevoeging zijn aan het gerecht.

Rustig aan beginnen en je richten op één enkele oefening brengt al verandering in je leven teweeg.

Anders

Wat zijn Vitalizers? Wat heb jij nodig om je vitaal te voelen, meer energie te krijgen of meer rust te ervaren? Het is echt anders dan je gewend bent en zeker de moeite waard om mee aan de slag te gaan.

Download Gratis

Download hier nu de Gratis reisgids met 33 Vitalizers om dichter bij jezelf te komen voor meer Energie en Vitaliteit.

Review

Ik ben me veel meer bewust geworden van mijn gedrag en gewoonten. Mooie oefeningen die ik inmiddels als vanzelfsprekend gebruik net als eten en drinken. Andere oefeningen gebruik ik op momenten dat ik het echt even nodig heb. Doriet

Beginnen

Een hoofd vol gedachtes, zorgen en twijfels. Hoofdpijn, stress en vermoeidheid. Je wilt ervan af, voor altijd. Dat kan! Pak de oorzaak aan. Begin gewoon. Neem je gezondheid in eigen hand en zorg goed voor jezelf. Als je niets doet blijft alles bij het oude. En dat is toch niet wat je wilt?

Laat hieronder eens weten wat jij graag anders zou willen: