De hoofdpijn was ineens weg, de onrust is vervangen door rust en ruimte. Dat had hij nooit verwacht en hij kan het nog steeds niet helemaal geloven, maar het is toch echt waar.

Rust en Ruimte

Zo zijn er meerdere mensen van hun hoofdpijnklachten verlost. Ik luister naar het verhaal, ik behandel ze met verschillende methodes en het werkt. In dit geval heeft de klant een Access Bars behandeling ontvangen.

Loslaten

Hierbij maak ik gebruik van 32 punten op het hoofd waar ik zachtjes mijn vingers opleg en zo het contact maak. Ieder punt is verbonden met een thema, gewone dagelijkse thema’s die een rol spelen in het leven van ieder van ons. Door deze zachte aanraking en verbinding ontspant je hoofd en je lijf en kan de hoofdpijn minder worden.

Ondergaan

Bij een Access Bars behandeling hoef je niets te doen. Je mag rustig gaan liggen op de behandeltafel en de behandeling ondergaan, de rest gaat vanzelf. Tijdens de behandeling kunnen er vragen of inzichten naar boven komen, deze communiceren we soms op dat moment. De antwoorden zijn niet belangrijk. De vraag alleen doet al iets met je gedachten, je gevoelens, je lichaam en je beleving.

Ontspanning

Vaak val je in slaap, maar dat hoeft niet. Meneer was nogal ongelovig, maar baalde zo enorm dat hij zo vaak hoofdpijn had dat hij zich toch maar had laten overhalen om bij mij een afspraak te maken. Niet door mij hoor, maar door een kennis van hem.

Verbaast

En ja, het heeft hem verbaast, hij keek me lang en doordringend met vragende ogen aan. Hoe is dit mogelijk? Hij voelde zicht compleet ontspannen na de behandeling. Gezien de heftigheid van zijn hoofdpijn raad ik hem aan om over een maand nog een keer langs te komen. Nee, zegt hij, dat wil ik niet…. Ik kom liever over twee weken. Ik lach, dat is natuurlijk ook oke,

Vertrouwen

Het is mooi om te zien hoeveel vertrouwen mensen krijgen na deze behandeling. En het is fijn om te merken dat ik weer iemand verder heb kunnen helpen naar een diepe ontspanning. Ik ben dankbaar voor het werk wat ik kan en mag doen. Dat is mijn drive, mijn missie, het verschil maken in het leven van iemand.

Maak een afspraak

Wil jij ook zo’n heerlijke ontspanningsbehandeling? Neem contact op of klik op deze link en: maak direct een afspraak in de agenda

Aanbod