Ik wil een droomleven is de grootste wens van de mens. Een droomleven is het nieuwe ideaal, het is een trend die zich steeds verder verspreid. Als je geen droomleven hebt hoor je er niet bij. Het is een doel op zich geworden om dat te bereiken. En het is mogelijk, dan is de mooiste droom die toch werkelijkheid wordt.

Ervaring

Wat is een droomleven eigenlijk? Een droomleven ziet er voor iedereen anders uit. En dat maakt het juist zo interessant. Dromen over je droomleven doen veel mensen iedere dag. Een beetje dagdromen en in gedachten ergens zijn waar je op dit moment niet bent. Is dit dagdromen dan waarheid of alleen een tijdelijke ervaring?

Verwerking

Als je slaapt droom je natuurlijk ook, sommige mensen weten de volgende ochtend precies wat ze gedroomd hebben en anderen onthouden nooit iets over hun dromen. Dromen zijn vaak een stukje verwerking over de situaties die je hebt meegemaakt. Wensdromen zijn dromen over de ideeën die je hebt voor je toekomst.

Hoe?

Waar droom jij van? Heb jij al eens gezien hoe jouw droomleven eruit ziet?

Blij

Een droomleven is niets anders dan een leven waar je blij van wordt, plezier hebt en waar je energie van krijgt. Een leven waar je s ’morgens je bed voor uitspringt om aan de nieuwe dag te beginnen. Ik kan je bijna horen denken: “dat kan toch helemaal niet?”

Stress

Je kunt je bed uitspringen als je ontspannen en relaxt bent en geen last hebt van stress. Zodra je stress ervaart wordt het al lastiger om je bed uit te springen, want door stress is je lichaam gespannen en worden je spieren stijf. Stress kost jouw en je lichaam veel energie.

Energie

Breng activiteiten in je leven waar je energie van krijgt, bouw aan het vullen van je eigen energietank. Zorg voor balans en evenwicht in je activiteiten en rustmomenten. Als je energietank goed gevuld is en je voldoende reserves hebt worden alle zaken in je leven lichter. Je leven gaat er anders uitzien.

Uitdaging

De grootste uitdaging is om er achter te komen wat je echt leuk vindt. En waar je  energie van krijgt. Klinkt dit bekend? Heb jij er wel eens over nagedacht waar je energie van krijgt?

Kind zijn

Het grappige is dat je er eigenlijk helemaal niet over na moet denken. Vroeger toen je nog klein was dacht je daar nooit over na. Als wilde spelen was je het al aan het doen, voordat je er erg in had. Je had ideeën te over en de fantasieën kwamen naar buiten als een stromende rivier.

Denken

Nu je groter, ouder en volwassen bent denk je te lang na. Je wikt en weegt over wat je wilt doen en het duurt lang voordat je een keuze gemaakt hebt. En dat is nergens voor nodig. Besluit om weer spontaan te doen, net zoals je deed toe je nog kind was. Gewoon doen.

Energietank

Heb je het gevoel dat er echt iets in de weg zit en je energietank snel leegloopt en hem maar niet gevuld krijgt?

Maak dan gelijk een afspraak voor een Gratis Inspiratiegesprek.

Nog langer wachten is zonde van de tijd van je leven.

Niet twijfelen, maar kiezen

Jouw bijdrage

Hoe zie jij je Droomleven? Deel jouw ideeën en inspireer anderen over jouw Droomleven.

Download Gratis mijn E-book met 33 Vitalizers voor meer Energie en Vitaliteit. Een praktische reisgids die je dichter bij jezelf brengt.

Download Nu en ga op reis: Klik Hier