Verkeerde keuzes? Het leven is een aaneenschakeling van miljoenen keuzes. Zonder er bij na te denken kies je de hele dag door. Soms maak je een keuze waar je wat langer over nadenkt. En soms heb je een keuze gemaakt die achteraf niet opleverde wat je er van gehoopt had.

En toen

Dat laatste heb ik ervaren met betrekking tot mijn bedrijf. Vol goede moed begon ik tijdens een marketingtraining met het kiezen van een gespecificeerde doelgroep. Ik werkte met kinderen en in de praktijk bleek dat het meestal de moeders waren die bij mij aanklopte met een hulpvraag. Ik bedacht een nieuwe URL en creëerde de daarbij behorende website. De naam van mijn nieuwe website werd: Blije Mama Blij Kind.

Kind Zijn

Mijn ideaal was en is nog steeds om jonge kinderen te helpen hun verdriet en angsten los te laten, zodat ze weer een blij kind kunnen zijn. Een kind hoort onbevangen en onbezorgd te kunnen leren, stoeien, spelen, ravotten, en lachen. Zo ontdek een kind zijn wereld en leert zonder emotionele beperkingen en belemmeringen.

Maar goed, even terug naar mijn keuze. Vraag me niet hoe het kan, maar op de één of andere manier wilde deze richting van mijn bedrijf niet goed van de grond komen. Dat gaf mij te denken.

Hoe verder

In mijn praktijk heb ik ervaren dat wanneer ouders zichzelf willen ontwikkelen en in de spiegel durven te kijken, de kinderen daar een enorm voordeel bij hebben. De persoonlijke ont-wikkeling van ouders werkt automatisch door op de kinderen. Zoveel zelfs dat het probleem van het kind zomaar kan verdwijnen.

Foute keuzes bestaan natuurlijk niet,  want iedere keuze die je maakt brengt je een stap verder in je leven of een stap dichter naar je doel. Het is maar net hoe je het bekijkt.

Lekker simpel

Ik vervolg mijn weg en onder Patricia Leenaarts ga ik verder met mijn bedrijf. Ik heb de keuze gemaakt om te doen waar ik goed in ben én waar ik ook nog heel blij van wordt. En dat is om te werken met mensen en kinderen die net als ik, zichzelf willen ont-wikkelen en willen leren hoe het leven nog mooier kan zijn.

Ben jij dat? Dan wil ik jou graag op jouw weg verder helpen om antwoorden te vinden op je levensvraag. Door deze keuze krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en functioneren en begrijp je jezelf beter.

Loslaten

In het proces laat jij je herhalende en belemmerde patronen voorgoed los, zodat er niets meer in de weg staat om gelukkig te zijn. Ben je vastgelopen in je leven en sta je op een keerpunt of kruispunt en wil je graag een andere richting uit? Heb je alles wat je hartje begeerd, maar ben je ontevreden over iets in je leven? Lukt het je niet om die vervelende gedachtes over jezelf te stoppen of heb je het gevoel dat je door iets wordt tegen gehouden, maar je hebt geen idee door wat?

Magisch

Ik laat je zien hoe het anders kan en neem jou mee naar een Magisch leven. Ik leer vooral hoe jij jezelf gaat leren kennen. Je gaat je eigen gebruiksaanwijzing ontdekken en schrijven. Je leert hoe je blokkades voorgoed los kunt laten, zodat jij voortaan weet hoe je in verschillende situaties op jou beste jij-manier vanuit rust en vertrouwen kunt reageren en handelen.

Van binnen-uit

Dit hele pakket maakt dat jij van binnen-uit werkelijk gelukkig kunt zijn en los van de invloed van externe factoren je eigen keuzes maakt. Jij functioneert, varend op je eigen kracht en flow.

Het is écht mogelijk, ook voor jou… kun je het niet geloven? Maak een afspraak met mij voor een:

Gratis Strategiegesprek

Boek in via de online agenda voor een Gratis Strategiegesprek en ontdek wat de mogelijkheden voor jou zijn, zodat ook jij je Droomleven kan creëren.

Jouw bijdrage

Maak de keuze voor een jouw nieuwe start, net zoals de natuur zich continu vernieuwd. De narcissen stralen ieder jaar opnieuw, dat kun jij ook, als je alles loslaat wat je in de weg zit. Deel en inspireer anderen, laat je reactie achter en deel dit verhaal: