Verkeerde keuze? Het leven is een aaneenschakeling van keuzes. Soms maak je een keuze die achteraf niet opleverde wat je er van gehoopt had. Dat is mij overkomen. Vol goede moed begon ik anderhalf jaar geleden met een gespecificeerde doelgroep en een nieuwe website: Blije Mama Blij Kind.

Kind Zijn

Mijn ideaal is om jonge kinderen te helpen hun trauma te verwerken, zodat ze weer in volle energie van hun jeugd kunnen genieten zonder angsten en verdriet. Gewoon kind kunnen zijn en onbevangen kunnen spelen, genieten, plezier maken en de wereld ontdekken.

Vraag me niet hoe het kan, want daar heb ik geen antwoord op. Maar op de één of andere manier wilde deze richting in mijn bedrijf niet echt van de grond komen. In mijn praktijk heb ik wel ervaren dat wanneer ouders in de spiegel durven te kijken en aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken, de kinderen daar enorm veel voordeel bij hebben. Zoveel zelfs dat het probleem van het kind zomaar kan verdwijnen. En dat gaf mij te denken.

Patricia Leenaarts

Foute keuzes bestaan niet, iedere keuze brengt je weer een stap verder in je leven. Ik vervolg mijn weg en onder Patricia Leenaarts ga ik verder met mijn bedrijf. Ik heb de keuze gemaakt om te doen waar ik goed in ben én waar ik ook nog heel blij van wordt. En dat is om te werken met mensen en kinderen die net als ik, zichzelf willen ont-wikkelen en zichzelf beter willen leren kennen. Ben jij dat? Dan wil ik jou graag op weg helpen om je levensvragen te beantwoorden en alles op te ruimen wat je tegenhoudt, zodat jij je eigen koers kunt varen. Door deze keuze krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en functioneren, maar vooral wat je er aan kunt doen om dit te keren.

Loslaten

In het proces laat jij je herhalende en belemmerde patronen voorgoed los, zodat er niets meer in de weg staat om gelukkig te zijn. Ben je vastgelopen in je leven en sta je op een keerpunt of kruispunt en wil je graag een andere richting uit? Heb je alles wat je hartje begeerd, maar ben je ontevreden over iéts in je leven? Lukt het je niet om die vervelende gedachtes over jezelf te stoppen of heb je het gevoel dat je door iéts wordt tegen gehouden, maar je hebt geen idee door wat?

Magisch

Ik laat je zien hoe het ook kan en neem jou mee naar een Magisch leven. Ik leer vooral hoe jij jezelf gaat leren kennen. Je gaat je eigen gebruiksaanwijzing ontdekken en schrijven. Je leert hoe je blokkades voorgoed los kunt laten, zodat jij voortaan weet hoe je in verschillende situaties op jou beste jij-manier vanuit rust en vertrouwen kunt reageren en handelen.

Van binnen-uit

Dit hele pakket maakt dat jij van binnen-uit werkelijk gelukkig kunt zijn en los van de invloed van externe factoren je eigen keuzes maakt. Jij functioneert, varend op je eigen kracht en flow.

Het is écht mogelijk, ook voor jou… kun je het niet geloven? Maak een afspraak met mij voor een:

Gratis Strategiegesprek

Boek in via de online agenda voor een Gratis Strategiegesprek en ontdek wat de mogelijkheden voor jou zijn, zodat ook jij je Droomleven kan creëren.

Jouw bijdrage

Maak de keuze voor een jouw nieuwe start, net zoals de natuur zich continu vernieuwd. De narcissen stralen ieder jaar opnieuw, dat kun jij ook, als je alles loslaat wat je in de weg zit. Deel en inspireer anderen, laat je reactie achter en deel dit verhaal: