Ik heb het nooit begrepen. Ik had het gevoel dat ik een lijf had wat mij beperkte. Zo leek het tenminste. Ik wilde wel vooruit, maar het lukte me niet. Het voelde als een vogel in een kooitje. Ik zat erin en de deuren waren dicht. Je kunt er niet uit hoe graag je ook wilt. Ik zei tegen mezelf: laat jezelf zien.

Gevangen

Al mijn kennis en informatie, verhalen en ervaringen zitten gevangen in mij. Het komt er niet uit. Het bonkt en gonst van binnen als tennisballen in een blik. De deksel moet eraf om ze eruit te laten, maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Ik wil mezelf laten zien. Het kan toch niet zo zijn dat ik hier ben om in een kooitje te zitten. Het leven is te mooi en belangrijk om mezelf te verschuilen.

Open

De deuren van mijn kooi mogen nu open om naar buiten te komen. Alleen dan kan ik mijn ervaring en wat ik weet delen met jou. Zo kan jij daar ook weer  je voordeel mee doen. Laat jezelf vrij uit de eigengemaakte gevangenis, open je kooi  en vlieg uit. Een lichaam wat aanvoelt als een beperking zonder aanwijsbare reden. Dan moet je wel de moed hebben om die deur te openen en uit te vliegen.

Vragen

Maar wat dan?
Wat gebeurt er dan?
Wat moet je dan, als die deur open is?

Nieuw

Een nieuwe wereld, waar allemaal onbekende dingen op je afkomen. Wie vertelt je hoe je daar mee om moet gaan? Wie vertelt je hoe het hoort? Het voelt als een Alien in een nieuwe wereld.

Onbekend

De wereld van de socialiteit. Het samenzijn, het samen doen. Het is je allemaal vreemd. Ik had het eerder nooit begrepen en heb nieuwsgierig gekeken naar een wereld die mij onbekend was. De onderlinge verhoudingen en gewoontes waren mij onbekend. Ik heb het gevoel dat ik alles nog mag leren. Ik kan mijn lichaam gebruiken om in een samenleving te leven, als een tennisbal op het tennisveld, vrij en stuiterend in het veld. Bewegen en leven. EDen zijn met mijzelf en mijn lichaam.

Geheel

Alles is energie, maar ook materie. Aarden, contact maken met de negatieve en positieve lading van de aarde, om compleet in verbinding te staan, als onderdeel van het geheel. Een magneet heeft ook een positieve en negatieve pool nodig om te kunnen functioneren en zijn kwaliteiten te benutten. Net zoals wij positieve en negatieve kanten in ons dragen, met alles er op en er aan, die samen een geheel vormen. Ken jezelf, je bent perfect zoals je bent.

Laat jezelf zien

Durf jij eerlijk naar jezelf te kijken en te zien wat je liever niet ziet?

Schrijf je overdenkingen hieronder, want alles wat er is mag er zijn…

Download Gratis mijn E-book met 33 Vitalizers voor meer Energie en Vitaliteit. Een praktische reisgids die je dichter bij jezelf brengt.

Download Nu en ga op reis: Klik Hier