Maak jezelf beter door iets aan je situatie te veranderen, ook al is het maar een klein beetje, het werkt echt.

Moet

Je voelt je gevangen in je situatie en denkt dat dit het is, dat je ermee moet leren leven, dat je het moet accepteren, dat er niets aan te doen is. Maar is dat wel zo? Je kunt dat geloven, maar je kunt ook blijven zoeken naar een oplossing die er voor zorgt dat jij je beter gaat voelen.

Lef nodig

Hiervoor moet je wel uit je comfortzone stappen en je oude vertrouwde veilige plek tijdelijk verlaten. Hier is een beetje lef en moed voor nodig. Een stap buiten je comfortzone ligt je groeizone. Dit is een zone die eerst wat spannend is omdat het onbekend is.

Voldoening

Eenmaal in de groeizone met de lichte spanning die dat met zich meebrengt, ontstaat een groot gevoel van voldoening. Je bent verandert en gegroeid. En weer een stap verder gekomen of eigenlijk dichterbij het bereiken van je doel.

Energie

Groeien is ook van tijd tot tijd achterover leunen, stil zijn, tijd voor jezelf vrijmaken, dingen doen waar je energie van krijgt en blij van wordt. Als je niets doet verandert er niets in je leven. Jij kan kiezen om je leven beter te maken.

Geluk

Geluk en tevredenheid vind je terug in de juiste dingen doen op het juiste moment, vanuit jezelf. Jouw visie, jouw verlangen en jouw levenspad. Leven vanuit het geloof en vertrouwen dat het klopt voor jou. Vitaliteit gaat over de work-life balance, hiervoor mag jijzelf onderzoeken wat voor jou het werkt en wat het beste bij je past.

Signalen

Let op de signalen die jou laten weten dat iets je meer energie kost dan het je oplevert. Dan is het de hoogste tijd om actie te ondernemen om de balans weer te herstellen en jezelf in evenwicht te brengen. Nog mooier zou zijn dat je meer doet waar je energie van krijgt en minder wat je energie kost.

Bewust

Dat is niet voor iedereen weggelegd, dus des te belangrijker is het om je bewust te zijn van jouw energie en activiteiten balans. Bewust Leven id de route naar beter worden en je situatie veranderen. Jij kan veel meer dan je nu denkt. Geloof je het niet? dan daag ik je hierbij uit om het toch eens te proberen. Je hebt niets te verliezen, toch?

De basis

De basis is de verbinding met jezelf en waar je als mens voor staat. Speciaal voor die reden heb ik een waardevol E-book geschreven met 33 eenvoudige, maar krachtige oefeningen die jou voorzichtig uit je comfortzone halen.

Actie nemen

Een E-book wat je leven kan veranderen als jij in actie komt. Deze oefeningen noem ik Vitalizers, omdat je er ook energie van krijgt en fit en vitaal van wordt. Deze twee ingredi├źnten zorgen voor meer geluk en balans in je leven. Ga jij ervoor…

Klik op deze link: Ja, ik wil graag dit e-book om mijn leven te verbeteren.

Belangrijk

Schrijf hieronder wat voor jou belangrijk is in je leven