Mijn droom was vroeger een droom die ik niet begreep. Ik hoorde mezelf vaak zeggen dat ik de cirkel wilde doorbreken. Wat dat toen inhield kon ik absoluut niet bedenken.

Daarnaast had ik heel sterk het gevoel dat ik HET verschil wilde maken in het leven van een kind. Wat ik me daarbij voor moest stellen wist ik ook niet.

Wijsheid

Nu inmiddels, na jaren van wijsheid, begrijp ik het wel… snap ik het wel en zie ik ook nog hoe deze droom werkelijk is geworden.

Dat ik nu mag samenwerken met mensen die verder durven kijken dan hun neus lang is. Mensen die voelen dat er meer mogelijk is en dat ze iets over het hoofd zien waarin de oplossing verborgen zit.

Groeien

Mensen die willen groeien en wijzer willen worden. Die willen leren wat het leven hen nog meer te bieden heeft. Meer dan… werken, geld verdienen, spullen kopen, eten, slapen, drinken en alle andere dagelijkse dingen.

Zij die voelen dat er meer is, iets ongrijpbaars, iets wonderbaarlijks. Zij die weten dat het er is, maar het nog niet kunnen pakken. Zij die begrijpen dat ze ook een droom hebben, maar nog niet weten wat die droom betekent.

Dankbaarheid

Ik ben blij en trots dat ik al die lessen heb mogen leren en begrijpen. En dat het diploma voor deze opleiding eeuwige dankbaarheid en vertrouwen is. Wat mij weer oneindige vrijheid geeft. Hoe mooi het is dat ik van al mijn ervaringen en groeimomenten zie hoe ik HET verschil kan maken in het leven van een kind?

Innerlijk Kind

En dat dit lukt door mensen te laten zien wat de wonderwereld is. Ze zich bewust worden van hun droom, zodat ze dit zonder woorden door kunnen geven aan het kind.

Want je innerlijk kind is en blijft een kind totdat jij de aandacht geeft aan de pijn die het kind in jou heeft geleden. Pas dan kan het kind in vertrouwen en liefde groeien naar een zelfstandige en zelfvertrouwende volwassenen.

Magie

Een Magisch leven bestaat, het is meer dan een droom.

Gevoel

Heb jij gevoeld dat je innerlijk kind ook wel wat liefdevolle aandacht kan gebruiken? En heb je gevoeld dat jij al jaren met dezelfde dilemma’s worstelt en je er maar niet uitkomt?

Vertel

Wat zou jij je innerlijk kind nu het meeste gunnen?

Download Gratis mijn E-book met 33 Vitalizers voor meer Energie en Vitaliteit. Een praktische reisgids die je dichter bij jezelf brengt.

Download Nu en ga op reis: Klik Hier